За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 18

• 20 769
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • гр. София
Днес най-сетне се наканих да си направя регистрация в дорама.тв. И изненада:joy: на този имейл вече има регистрация. Някога съм се регистрирала, но съм забравила. Истински се изненадах. Дадох да сменя паролата и влязох. И сега вече се вижда, когато съм вътре. Има едно човече. Първоначално ми каза, че и името вече се ползва, но не името не беше същото, което се изписва в профила. Може би ми проблесна кога съм се регистрирала, но може и фалшив спомен да е.

# 631
  • София
Legend of Zang Hai
Докато гледах сериала имах толкова много мисли, а сега когато го завърших останах само  с -  Много ми хареса! 😁Беше точно това, което исках. Умно, креативно, мистериозно, емоционално и с малко романтика. Освен това го оценявам с 9,5 звезди, така че какво изобщо казвам?
Забрави да споменеш зомбитата. Grinning

2в1 е сложила песента с кадрите от новия филм на Сяо Джан - впечатлих се как са го променили за тази роля. Не знам дали ще имам сили да изгледам филма обаче, не мога да гледам такива сюжети. Дори заради него. Но да не казвам голяма дума. В Китай хвалят филма, но предполагам, че сега печели допълнителни симпатии заради политическата обстановка там.

Затова пък попаднах на това изпълнение на Les Rois du Monde от Ayanga и съм Heart Eyes

Не съм се занимавала досега да му търся изпълнения от мюзикълите, гледала/слушала съм го само в Our Song. Знаех, че основно участва в мюзикъли, но не знаех, че е бил и Фантомът от операта, и Монте Кристо, тук и Меркуций.

# 632
Забрави да споменеш зомбитата. Grinning
😱 Tи се шегуваш с мен.😂
Зомбитата…са зомбита. Какво друго могат да бъдат?

О и аз няма да го гледам Gezhi Town. Предпочитам да гледам стадо лекари и после да  говоря с терапевта си за нарцистичната ми нужда да поставите параноята си под огромна снимка на себе си.

# 633
Да зарадвам някой, той си знае Wink

Все търсим какво харесваме в корейците, сега пък да видим те какво харесват наше Smile
https://www.instagram.com/reel/DR4ymxeCYo8/?igsh=YjVqcmw5M2pjaHJj

И някой преди време спомена за корейската козметика , ето това е в София
https://www.instagram.com/reel/DR2N5AUD3uT/?igsh=YTBvNTltbWY5bzRt
Когато бях в София последният път го посетих. Тогава беше малко магазинче в мола, но явно се развиват. Само цените нещо ........

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 17:46 от Danifin1

# 634
Да зарадвам някой, той си знае Wink

Аууу 😍 Това трябва да е за мен. Благодаря 🤗
Слушах я по-рано днес....и да хубава е и си е в неговия стил,но честно искам нещо по-различно,по-секси,по-бързо.
Слушам балади на китайски,балади на тайландски, балади на всякакви други езици....превръщам се в романтик ☺️😱

# 635
# 636
Роца, не го гледам Love on the Turquoise Land, защото точно такъв тип край на мен не ми харесва. Оставен е някога за бъдещето. Но не е китайски краят, никой не умира, така че гледай спокойно.

Опитах Flying up without Disturb, но за мен е ужасно лигаво, оставих го само след епизод и половина.

# 637
Попаднаха ми едни снимки. Част от тях са очевидно меме, но за Шерлок Холмс и д-р Уотсън не съм сигурна. Може би някой знае нещо.
Скрит текст:

# 638
Благодарна съм, че ми разширяваш музикалните хоризонти.Трябва да призная, че когато не се лигавя с азиатски балади и не слушам радио съм на това (буквално сега слушам точно това)🔈🇳🇱
https://www.youtube.com/watch?v=PzofVs-RwNM

П.П. Бестито ми пусна тези песен, за да съм научила текста, за да пеем когато пътуваме от Тесалоники до Атина. Аз бях  😱😱😱😱 и питах не можеш ли направо да минем на Омер Адам,защото така или иначе ще стигнем до него.

# 639
SmileLaughing Изглежда с теб сме на една вълна /когато ме хванат лудите , обичам да слушам техно/ от няколко дни съм Left Right
Епимено бях лятото.Sunglasses

И да сложим нещо по темата, че Роцето ще ни изключи тока Satisfied
https://www.facebook.com/watch/?ref=saved&v=1634623640835456

# 640
Доообре, събрахме се групичка за Tomorrowland newsm68 Mr. Green.

# 641

Дано поне този с Cheng Yi да става за гледане и да е интересен, че предишните два ,които гледах не ставаха.

2в1, Tuon групата "технобаби" се сформира, но аз само ще гледам и слушам от далече вече. В далечните 90те вече изиграх тази карта в Awakenings / дано съм го написала правилно/ замъкнаха ме познати докато им бях на гости Laughing и след това реанимирах близо месец Sweat SmileJoyStuck Out Tongue Winking Eye Да не би всички ние да сме рогати знаци, та сме толкова 🤪? Thinking

# 642
  • Русе
Отдавна не съм "мрънкала в ефир", но ми дойде Музата. Sad Реших да изневеря на костюмните драми и да прескоча в съвременния стил. Какъв беше този мой късмет, не знам, но ме сбъркаха от ретроспекции и в двата сериала ("Sniper butterfly", "Second Chance Romance"). Иначе действието се развива точно както Роца харесва - бавно, с години, недоразумения, предателства, разминавания, семейни отношения - всичко в миксера! Има и красиви артисти, разбира се?! Даже новото лице от "Пеперудата", Daniel Zhou, мисля, че получи някаква награда преди 2 дена.
Както и да е, може и да ги догледам, когато съм по-спокойна. Simple Smile Предложението на Дани, "Отмъщението на Ан" с Чен Ии, сигурно ще го погледна, че все не успявам да се запозная с него.
Чакат ме "Детектив в сянка" и "Легенда за магната", а вчера Алан Рен се появи в републикански сериал за времето на ВСВ, "Silent Tides".

# 643
Elza,виж,виж как започват клиповете  на другите

https://www.youtube.com/watch?v=u89aNeJlyg0&list=PLCZyVrN-_7rHfL … cBoSVT&index=1110
А нашите сякаш имат състезание кой ще облече най-много дрехи.

Май Signal 2 няма да го бъде 😭

# 644
  • София
Elza,виж,виж как започват клиповете  на другите

https://www.youtube.com/watch?v=u89aNeJlyg0&list=PLCZyVrN-_7rHfL … cBoSVT&index=1110
А нашите сякаш имат състезание кой ще облече най-много дрехи.
Защото имахме неблагоразумието да станем фенки на китайска бой група. Sob
Видяхме един по без потник в миналото и това ще ни е. Отсега нататък дори в реклами на душ гел ще ги гледаме облечени, а на изпълнение - със зашити деколтета. В клип ако дори прасци покажат, ще е постижение. Чувствам се като във Викторианска Англия - ще се радвам на глезени.

Общи условия

Активация на акаунт