Домакини 93/ минаваме на вино

• 25 699
  • 644
  •   4
Отговори
# 615
  • София
Здравейте!

Ма ко, вече на няколко места виждам, че кокичетата се събуждат.
Вие пак сте отметнали доста неща. Браво!

Марулетка и всички работещи, лека седмица!

Аз изкарах мързелив уикенд, заради студа. Разходихме се и двата дни из града, но не за цял ден, както обичаме. Вчера таткото и баткото ходиха следобед на тенис, а малкият проспа половината ден, та аз цъках във форума.
Колата ни така и не е готова. Оказа се, че трябва да се сменя баласт и ще сме без фар поне още седмица, докато доставят оригинален.
На планината с моята количка не става, че нямам вериги, тя май и следващия уикенд ще сме си в София.
Много ме е яд, че само лятото има полети до Бургас. Иначе можеше да идем до там и нашите да дойдат да ни вземат с колата, за да им погостуваме за кратко. Сега поне пътищата не са натоварени като през лятото.
Тъкмо сготвих едно прясно зеле с телешко и отивам да плувам, въпреки студа. Приготвила съм си шал и шапка, а и басейнът е на 500 м от нас, та надали ще замръзна за толкова малко.

Лек ден!

# 616
Чета ви докато вечерям. Стискайте палци да вечерям само веднъж днес, че за почти месец сигурно доста съм качила и сега трябва да оправям щетите от гостуването на ММ.
Сложила съм къна на косата. Днес имах задачки из града и успях да ги свърша. Много ми харесва, че почивам неделя И понеделник.
Взех направление на момчето за алерголог, че ще трябва да тества стоматологични упойки. Нали ви се оплаках, че трябва да му зе извадят и четирите мъдреца, та гледам да подготвям нещата малко по малко. Иначе и много ме е страх дали това е правилното решение. Кумата ни също ме накара да се замисля...

# 617
  • при късмета
Добро утро!

Много е студено, брррр
Шефа сега излезе, ще ходят в антропологичния музей, вместо кръжока по биология. Цял ден ще е навън на този студ.
Мария, предполагам, че с няколко зъболекари сте направили консултация. Ако корените на кътниците отиват накриво, знам, че е хубаво да се махнат. Една приятелка подцени такова положение и щяха да изкривят кътниците на детето. Аз съм без нито един мъдрец, единия горен по тази причина го вадих, здрав.
Днес ще ми е лежерно,само за малко трябва да изляза. Гушки на всички Hug

# 618
Добро утро и благодаря за кафето, Ма Ко!
И при нас е студено. Вчера отмъкнах термоблузата на момчето и съм много доволна.
Ма Ко, не съм се консултирала все още, но снимката говори сама. Вижда се, че след време, когато почнат да растат ще дадат отражение върху останалите подредени зъби.
Пожелавам ви хубав ден, момичета!

# 619
  • София
Здравейте, момичета!

Мария, вадете ги навреме, че после е мъка.
Моят съпруг все отлагаше от страх, докато не видя преди няколко години, че другите му зъби започват да се застъпват и да си пречат (включително получи и болки). Наложи се да извади здрав зъб, за да оправи положението и на "стари години" да носи алайнери, за да се подредят.

# 620
  • при късмета
Добро утро!

Искам да се затопля вече. Смърфи да прати малко тропически снимки, че да се стоплим

# 621
Добро утро!
Имаме си сняг- пращам го на желаещите.
Вчера беше още по- студено и се сетих за Смърфи, която тактично избяга от лошото време. Wink
Хубаво и топло да ви е!

# 622
Мари, моля те , дръж снега при вас!
   На мен вчера -11 и днес -8 са ми достатъчни.

# 623
Айде, за днес- може! Утре го пускам.

# 624
  • София
Привет!

Аз не искам сняг тия дни, щом няма да сме в планината.
Пък и се оказа, че трябва и на зъболекар да ида днес. Явно някой в темата като повлече крак за нещо и всички ни хваща, но от няколко дни усещам напрежение в един зъб и покрай разговорите в темата се вторачих в него и открих малка дупчица. Simple Smile
Искам слънчице, макар миналата година точно февруари да беше най-снежен и мразовит, а март дъждовен.
От известно време ми се ходи по магазини и кафета и само студ ме спира. Повече зей пазар ми е идеята, отколкото нещо смислено. Нямам какво да пазарувам. Само почистващите препарати да ми свършили или свършват, но самото усещане за шопинг явно ми липсва. Нали го "скипнах" по Коледа и явно имам нужда да наваксам.
Сега ще ми почне часът по НЕ и после отивам на зъболекар.

Хайде, лек ден на всички!

# 625
Докопах се до нет.

Привет, момичета!

Ето малко топлина:

Уф, не ми дава да публикувам други снимки…

# 626
  • гр.Варна
Смърфи завидях, много.
Във Варна е...... студ. Обичам сняг ама да съм на Пампорово или Чепеларе на пистите. За жалост заради моите здравословни проблеми не мога да карам, а така обичам. Опитах преди 2 години да се изанатя и стигнах до ски влека и там приключих. Миналия януари бяхме на Пампорово и ММ кара сам, а аз едвам драпам по пътеките, и тая година отказах да се дразня и ги пратих по мъжки със сина и племенника. От днес са там и..... ми пак ме е яд Stuck Out Tongue Winking Eye

# 627
Как сте, Плами? Прибра ли се малкият пътешественик?
  Мари, пусна ни сняг. Така да не обичам тая зима....

# 628
Добро утро!
Днес съм мрънкаща- не съм спала, подута съм, яд ме е на щерката, че не си взе последния изпит защото го неглижираше, вчера едната ми бота се разлепи, постоянно съм гладна и не влизам в калориен дефицит...хич не ми пука за времето... Извинявай, Марулетка!
Пожелавам ви хубав ден!

# 629
  • гр.Варна
Добро утро дами.
Марулетка прибраха се на 7.01 след ужасно пътуване пак. Ама нормално, 13 часа с малко дете, как да е спокойно. Иначе са много доволни от гостуването и искат догодина и ние да отидем с тях. Ще трябва да се заема с кандидатстване за визи за нас и сина.
Малката фурия вече говори толкова много и ни строява всички, баби и дядовци и кучета в една редица Stuck Out Tongue Winking Eye
Тази година ще тръгва на ясла, че вече е крайно време майка и да се върне на работа. Обмислят там някакви промени с нейното работно място и май щяла да го сменя. Не се меся, да си се оправят със зетя и да мислят. Аз гледам когато се налага и помагам с каквото мога, но не прекалено.
Сина ни сюрпрезира че колкото и да мрази София след като завърши(надяваме се) тази година октомври ще се наложи да остане в града. Познават го вече, канят го на събития свързани с модата, има клиенти и ще му е трудно да работи от Варна.

Общи условия

Активация на акаунт