Домакини 93/ минаваме на вино

• 24 437
  • 612
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Днес ще правим зъбите на детето под упойка. Стискайте палци, момичета, моля, много ми е притеснено!
Не съм ви чела, обещавам като мине всичко да чета

# 601
Веснага стискам палците за Бубка! Да мине бързо и леко!
Добър ви ден!

# 602
  • София
Добро утро!

Вале, стискам палци Бубка да понесе леко упойката!

Мари, дано раздялата да мине неусетно!

Ние изпратихме младежите. Съпругът ми днес няма дела и ще работи от дома. Заредил се е с книжа, а аз сега правя чай и филийки с кашкавал.
Фарът на колата ни изгоря, даже май бушон и ще я остави днес, та през уикенда ще сме си в София.
Планирам да ходя на изложба с приятелка утре, докато баткото е на спорт, а таткото с малкия се занимават вкъщи. Дават неделя да е приятно за разходки уж, че ми се иска да отидем да обикаляме из Борисовата, че там не сме ходили от есента. Да видим.
Вече почвам да се замислям за някое пътуване, за да се само компенсирам за двата месеца лежане. Чудя се обаче къде, докато децата могат само за някой разширен уикенд. Баткото е сложен с училището, иначе малкият е лесен с градината.
Били много я мисля в момента, че ѝ е първата сесия.

# 603
Валка, стискам палци!!!!
  Успех на Били, ще се справи!
 Моят мамин хубавец е на изпит в момента!

# 604
  • София
Успех и на младежа!

# 605
Стискам палци за децата ви, Фивър и Марулетка!

# 606
  • София
Всичко мина, прибираме се вкъщи, много ви благодаря, много!!!!

# 607
  • при късмета
Добро утро!

Вале, радвам се, че мина
Мария, дано е малко времето, докато пак се прибере пак
Успех на децата с изпитите!
Аз сериозно се успах. Да видим как ще се справя с планираното.
Гушки на всички Hug

# 608
Ееее, браво, Вале!
Ма Ко, кафето е страхотно. Завиждам ти за успиването.

# 609
Валка, радвам се,че всичко мина!
   Синът отбелязва още един взет изпит.Мари, как е твоето момиче? Харесва ли й специалността?

# 610
Вале Hug прегръдки за Бубка! Герой е тя!
Поздравления за всички преборили изпити. Моето момче си дойде вчера и днес обикаля с гаджето... Вместо да чете, ама любов.... Взе един и се освободи от два, та му остават два от които единият е тежък. Поне е допуснат, че има колеги и със служебни заверки. В неделя ще се прибира към София. Времето тук се разваля. Колата беше в сервиз за обслужване и още неща изкачат. Реално си знаех, че ще е така ама здраве да е. "Дребното" ходи вчера на зъболекар и този път оцеля неговия зъб, засега нещата са под контрол. Аз смятам да почивам тази събота и неделя.

# 611
Още един ѝ остана на щерката.
От днес трябва да мисля хирург за сина. Потвърди се, че трябва да му извадят и четирите мъдреца. Ох...

# 612
Браво на децата!
При нас Валя сняг, хубав,едър , колкото да разлигави.Сложих да варя едни свински крачета, не знам кво ще ги правя .На гаджето му се ядат, ама и той не знае как.
    Утре съм на работа  в друг град, демек съботата в пиша "бегала"

Общи условия

Активация на акаунт