Домакини 93/ минаваме на вино

• 24 150
  • 601
  •   1
Отговори
# 570
Честит Ивановден! Имаме ли празнуващи?

Момичета, нали знаете как се изпраща мъжа на пазар?

Ето така:
Скрит текст:

А за по-сигурно и в 3д

Joy

# 571
  • София
Ма Ко, със закъснение, да ти е живо и здраво детето!
Честит Ивановден!

Мъж и пазаруване. ....Случка преди няколко години:
- Купи пресни гъби да напълня.
Идва. Носи буркан печурки , нарязани.
- Нали ти казах пресни гъби! Купил си в буркан и ти нарязани!
- Пресни са, де, погледнах им срока на годност, съвсем пресни са. Хората са ти ги и нарязали,ти пак си недоволна!
🤐🤐🤐

Не помня оплаках ли се. На детето му се счупи кътник. Ще се вади под пълна упойка. Трябва да и вземем кръв. Преди го правеше моя позната вкъщи, АД е , викове, агресия, държим я с бала и, стискаме я, тя пищи....Сега приятелката ми вече не работи като лаборант и не знам какво ще правим. Ще викаме от лаборатория вкъщи, но не искам случайни хора да дойдат и да се държат кофти. Че тогава вече мен ще ме избие на агресия . Не знам, не знам....

Мария, приятна почивка!

# 572
Ух, Валка, стискам палци!

# 573
  • при късмета
Добро утро!

Да са честити имениците, Шефа, момчетата на Джейми, на Славето и на марулетка
Джейми, да ви вози дълго, безаварийно и на интересни и желани места новата кола!
Вале, дано мине възможно най-безпроблемно. И шефа счупи ъгълче на преден зъб на Бъдни вечер.
Моя мъж като отиде на пазар е като луд с картечница. То и аз де, ама той съвсем. Почти никога не получавам това, за което съм го пратила, понякога обаче улучва. Предимно аз пазарувам, ама нали все забравям това, за което съм тръгнала и ходя по 5 пъти днес до магазина, от входа вече ще ми взимат двойни режийни, в асансьора живея. Иначе всеки ден като се обади, че тръгва от работа, пита да взима ли нещо. За превръзки няма да рискувам да го пратя, иначе е взимал инцидентно
Ели, 7 местните коли не се различават от 5 местните, според марката и модела. Просто на мястото в багажника има 2 допълнителни седалки, които може да се свалят при нужда. Т.е. не са като пътнически бус, избираш дали да возиш хора или багаж, двете заедно не става, мястото е едно. На габарит по нищо не се различават от модела с 5 места.
Мария, приятна почивка
Смърфи, с плуване ще ми е малко тегаво. За багажа, не за друго Joy И огромен круизен лайнер не ме устройва, голям, голям, ама не мога да сляза когато искам, нали Joy За да се добера до тропика, трябва да ме натоварят като багаж, в безсъзнание Joy Да вземат най-после да я изобретят тази телепертация, от кога чакам

# 574
Джейми, Славе, Марулетка, честити да са и вашите именици! Весел празник!

# 575
Честит празник на  ма ко, Славчето,  vio, Марулета.На моите момчета също!
Днес ми се вие свят, изобщо нещо не съм в кондиция. Посрещнахме едни съседи следобед и сега почивам.

# 576
  • София/Севлиево
Честити да са и днешните ни празнуващи.
Мако,да но Мазда 5 е по-голяма от Мазда 6(на свекъра е 6-ца,като бяхме с Тойотата на ММ тази Мазда му бе голяма,а и той е категоричен че за София иска малка кола,щото аз Мерцедеса на комшията харесах/жена му го кара/,даже намерих почти нов от 2023-та на много прилична цена,но на моя му идвала твърде голяма,как щял да я паркира/той не е много добър в паркирането,Реното от три години е с нагъната лява врата, защото я ударил в един дерек докато паркирал/,много харчел тоя Мерцедес (тук се признавам за победена -изобщо не помислих за това) и т.н.)...Абе Реното не е лошо,но свекърите вече са на възраст и ми се ще да имаме кола за всички.Ще го мислим пак като му дойде времето...
И големия син се оплаква от виене на свят и не е в кондиция.Дали няма някоя магнитна буря тия дни?
Лека вечер.

# 577
  • при късмета
Добро утро!

При нас има сняг, за сметка на това няма парно и топла вода от онази вечер. Трябваше снощи да има вече, ама не. Малко съм кисела, като ми застудее.

# 578
  • София
Здравейте!
Аз се радвам много на снега. Време му беше. Даже планираме през уикенда пак да се качим в планината и дни мъжката част на семейството да покарат ски, докато аз си пия чайче пред камината (в общата част има камина и диванчета и е много уютно, пък и следваканционно надали ще има много комшии). Време е и малкият д почне да се учи със ските и ще пробваме дали ще има свободен учител.
Само кученцата няма да са доволни от снега май.

Прекрасен ден на всички и честит Бабинден!

# 579
Здравейте!
Ние се прибрахме от Банско. Там три дни не спря да вали дъжд. Днес го обърна на мокър сняг.
Ма Ко, защи е това положение при вас? Бързо да се намери решение.
Фивър, честит Бабин ден!

# 580
  • при късмета
Добро утро!

Имаше авария, Мария и с първоначално обявеното отстраняване се разминаха и то с цели 24 часа. Има вече
Добре, че има Декатлон наблизо, че началството се оказа без зимни обувки.
Ние се придвижваме на тулупи и аксели при нас, едва отидохме на 2 спирки. Пак ме чака фигурно пързаляне по улиците, че трябва и да пазарувам. Олимпийци ще станем
Много ми се искаше да се качим на вилата, имаме всички материали, които ни трябват за момента, трябва да ги започнем. Ама заради времето май пак ще се откажем. Хем искам да се прави, хем не си заслужава мръзненето, няма да успеем да затоплим за толкова малко време

# 581
  • София
Как сте, момичета?

Ма ко, добре е, че са разрешили проблема.
Ако в само за работа, не в моментът да ходите точно сега. Уж през уикенда ще има слънце, но ще хапе.

Мария, жалко, че сте хванали лошо време, но се надявам да сте си починали!

Аз реших днес да направя разни хапвания за в планината, че да не готвя там тепърва.
А и чета "Готварската книга на Леля Ог". Wink
Сложих да пека баничка с праз, кроасани с масло, наденички и сега варя пилешка супа и бъркам Снежанка. Там си имаме чай, кафе и сироп от бъз за момчетата. Имаме и черен шоколад ако някой прегладнее от студа. Ще стигне за 2 дни. Искам да се отдам на пълен релакс и дишане на чист въздух. Жалко, че още не мога да ползвам спа-то, но се надявам да став за разходки в стария център. В новия нещо стъпвам през зимата. И до Самоков искам да ида, че там има чудна сладкарница,а нали аз тия дни и без това прегрешавам с вредна храна. Simple Smile

# 582
Здравейте! Днес съм на работа. Само днес и после ме чакат два почивни дни.
Фивър, въпреки, че не харесахме спа- то в  хотела, това ми беше най- релаксиращата почивка от доста време.
Ма Ко, седнете си на задника в това време. Вилата няма да избяга.
Хубав ден от мен!

# 583
mariat лека работа.
Тук цял ден е мрачно. Кокошките ми се научиха да си ядат яйцата и като съм в къщи през половин час го проверявам. Иначе книжка и задачите за другата седмица си оглеждам. Мъжът ми е на работа. Чух се с момчето ми успял е да вземе всички заявки, освободен е от един изпит, но  останалите не са лесни.

# 584
Привет! И аз работна днес, но аз всяка събота съм. Младши си дойде вчера, да докара колата, с която замина,че неговата беше малко в бокса. И да вземе гаджето. Тя утре е на изпит, той отметна успешно с 6 два от два.Има още два. Вчера се прибра през Петрохан, днес тръгна през магистралата. На прохода има паднали клони и леко сняг.
  Мако, предполагам,че и на вилата ще е така.

Общи условия

Активация на акаунт