Домакини 93/ минаваме на вино

• 24 132
  • 599
  •   1
Отговори
# 555
  • при късмета
Ще вадя тИфтеря, ама първо да почерпя за Шефа

# 556
  • София
Жив и здрав да ти е Ма ко!

Аз тия дни съм като отвързана.
Нали се престраших и да изляза, и да пътувам. Сега не мога да се спра. Разбира се, че се пазя и гледам да не се претоварвам, но и в планинския ни дом бяхме, и с близките там си направихме скромно тържество, и се върнахме без произшествия точно преди бурята. Момчетата са вече на училище и на градина, татко им работи под пълна пара, а аз вчера бях даже до мола на кафе с приятелка. И на преглед ходих. Казаха, че съм добре, което означава зелена светлина за нормален живот. Само със спорта ще почакам още малко.
Връщане към ежедневието. Даже готвя днес кисело зеле със свинско и пилешка супа за децата, че не са по зелето.
От утре ми почват пак уроците по НЕ.
Малко ми е притеснено с глупостите около датчаните, че имаме там приятели и бизнес, който движим от тук с идеята уж да заминем за там след още малко време, но последното в момента не ми звучи много добре.
И това е.

Весел празник на празнуващите и прекрасен ден на всички!

# 557
Охо, честит да ни е Шефа! Да е здрав и да среща добри хора по пътя си!
  Аз съм на лице, бачкам.Младши днес си замина,че утре има изпит.Леко ми е кофти, но ще мине. Аз не искам да стоят до мен, напротив.
   Просто свикнах две седмици да си пием кафето заедно и да пазаруваме заедно.Иначе все сама влача торбите.

# 558
Честит да е Шефът! Жив и здрав!

Ние влизаме в работния график - мм на работа в офиса, а аз по задачи навън. Другата сряда заминаваме за щатите и Карибите за две седмици и започвам подтоговка малко по малко. Иначе мога да кажа, че официално приключихме с багажа. Вече всичко е подредено, където и както трябва.

Фийвър - положението не само в Дания е притеснително. Направо не мога да повярвам какво се случва...

# 559
  • при късмета
Благодаря, момичета!
Наистина не е за вярване, как изкукали, комплексирани дъртофели разрушиха света. Със закон трябва да се забрани да управляват, която и да е страна.
Фивър, радвам се, че си добре
Смърфи, на вас хубаво изкарване, ама искам снимки. Мнооооого снимки. Мечта ми е някое тропично или субтропично място, ама пусто не се качвам по-високо от 17 етаж и на нищо плаващо по-малко от Австралия. Как да се добера до такова?
Аз започвам да приготвям поръчките на Шефа, иначе ще празнува в събота. Нямам търпение да свърши срока и да мине първа смяна другия

# 560
Как да се добера до такова?

С плуване Swimmer
Шегувам се Kissing Heart

Иначе с голям круизен кораб няма да ти е проблем. Някои кораби са наистина колкото половин Австралия. Wink Поне из Средиземноморието в комбинация с Африка и Канарски острови. Някои тръгват от Атина, например. Много има от Рим и Генуа, а дотам лесно се стига с кола.

Този е най-големият, но тази година излизат още подобни

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 15:34 от Смърфиетка

# 561
ма ко честит да е Шефът!
Смърфиетка приятно изкарване!
марулета моето момче е в седмица за заверки та край него е много натоварено.

Fever Ray звучиш много добре.

Ние влязохме в годината с голям  скок. Вчера купихме "нова-стара" кола. Днес продадохме старата... Тя си е за бракуване, но майсторът реши да я купи. Та ми е едно странно тази ми е странна. Ама ще свикнем.

# 562
Джейми, да ви служи вярно и да ви вози на готини места!
    Ще се справят момчета!

# 563
  • София/Севлиево
Честит да е Шефът, Мако!
Джейми на вас честита нова-стара кола.От известно време и ММ търси,даже замалко щяхме да вземем едно Пежо, обаче той реши на шега да пита AI какво мисли по въпроса и онова чудо като изкара един ферман с всичко, което се чупи бързо при Пежо и се отказахме(а и без AI бяхме подучули тук-онуй за този модел).Та сме решили да изцедим докрай Реното и следващата кола да е или Тойота (като предната ни,но новичка) или по-новият модел на нашето Рено втора ръка.Аз ми се иска една Мазда 5 да вземем (защото е със 7 места),но на ММ ще му дойде голяма за каране из София...

# 564
Извинявам се, че не писах вчера честитка на Шефа. Днес се поправям на имения му ден. Да бъде здрав, щастлив и успешен!
Джейми, честита кола! Да ви служи вярно и на хубави места да ви кара.
Смърфи, на вас приятно пътешествие! Ще чакам и аз с нетърпение снимков материал.
Дами, какво е станало в Дания? Аз и ММ сме на почивка и новините ни се губят.

# 565
Честит Ивановден! Здраве и късмет на именяците!

# 566
  • София
Добро утро!
Тъкмо изпратих младежите и сега ще направя закуска на баща им, когато се прибере от спирката, че ги води до рейса.

Джейми, леко и безаварийно каране.

Мария, Тръмп иска Гренландия, за да я "пази", че датчаните нямали капацитет да ѝ осигурят защита. И други подобни глупости. Пък ние планираме местене в Дания, затова ми е болна тема. И работим по съвместни проекти от много години.
Не го мисли това. Каквото е писано, това ще стане.
Наслаждавайте се на почивката?

Аз днес смятам да наваксам с малко шопинг, че с това залежаване ми е свършила напълно козметиката. Буквално обирам стените на бурканчето ми с крем, а шампоанът ми е разреден, за да стигне. И други неща. Wink Не ми беше удобно да пращам съпруга ми за мазила, докато не излизах. После имам час за фризьор (не помня дали писах, че, докато лежах, ме хвана лудостта и си отрязах косата, че ставаше на мекица, та сега е време да я пипне професионалист) и ще наваксам с някакъв по-засукан кафе специалитет. Дано да има нещо с бъбъли в Коста.
И за канелени рулца ще ида. Изобщо съм решила да ми е мръснишки ден, както казва една приятелка. Ще прегреша с много захар и женски глезотии.

Хубав празничен ден на всички желая!

# 567
Фивър, веднага след моя си пост се поправих и прочетох за какво иде реч. Без коментар съм!
Що се отнася до мъже и пазаруване на козметика за дами, много добре правиш, че не го ангажираш. Преди време попаднах на съсед в магазин, който избираше превръзки на жена си и се консултираше с нея по телефона, за да не сбърка. А скоро пратих ММ в определен магазин, да купи определен сорт картофи... Той, естествено се консултира с мен по телефона, когато беше на място и защото не е имало кой да пита от персонала ми донесе грешен сорт такива. Накрая просто каза "Нали искаше картофи? - Имаш ги." И темата беше приключена. Simple Smile

# 568
  • София
О, аз за превръзки го пращам без проблем. С мен и с трите дъщери той има опит. Скоро разкри тайната - гледал винаги да пише макси, че да попива най-много и да не се оплакваме после, че са малки, къси, тънки и т.н. Simple Smile
И за пазар се справя доста прилично. Само за няколко неща не можем да се разберем. Така и не разбра, че автоматизираната тоалетна хартия наистина прави банята по-приятно място, но е вредна за жените. И категорично отказва да купува разни по-екзотични неща, разбирай всичко, различно от стандартни храни, а аз обичам да опитвам нови неща.
За мазила обаче никога не бих го пратила. Той дори за него трудно се оправя с безбройните продукти и изпада в потрес от разните им характеристики. Той самият ползва специфична козметика,заради дерматит и така и не разбра защо лицето е 1, а за него трябват по няколко продукта. Simple Smile Аз неговите мазила му ги надписвам с огромни надписи кое и кога се ползва, иначе няма оправяне. Затова не съм сигурна дали няма да ми донесе съвсем друг продукт от този, за който съм го пратила и по-добре да заобикаля козметичните магазини.

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 09:14 от Fever Ray

# 569
Опасни сте! Никога не ми се е налагало да пращам ММ за такива неща. Козметика и парфюми, сестра ми се грижи . Те имаха  такива магазини преди години , тя е доста в час и сега ме консултира супер адекватно. Знае ми кожата , къде каква е, моята е смесена, тя има грижата за моите мазила. За парфюмите , зет ми,нейния съпруг. Той още си има контактите , казвам какво искам и го имам. Ама зет ми си е силно мой човек!

Общи условия

Активация на акаунт