Домакини 93/ минаваме на вино

• 24 125
  • 599
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Привет!

Браво на ученолюбивите младежи!

Ние си дойдохме в планината. Времето е кофти, но пък въздухът е кристален и ще се наслаждаваме да дишаме.
Мъжката част ще ходи на басейн и ще играят тенис на маса. Малкият ще го оставим да поиграе в детския кът, макар после да трябва аз да го подреждам, че си е наш на комплекса и всеки си подрежда след ползването. Гледам, че едни комшии с дете на неговата възраст също са тук и може двамата да играят, а аз да пия кафе в майката.
Ще релаксираме и това е.
Ските отпадат, че не е подходящо, особено за децата, но следобед слизаме до любимата сладкарница в града. Simple Smile

Хубав и спокоен ден!

# 586
  • при късмета
Добър ден!

Браво на децата! На работещите, лека.
Фивър, приятно изкарване, да си починете
При нас е ужасно времето, вали дъжд и като скове ще стане страшна поледица. На вилата няма ток, дабре, че останахме. Сигурно няма да е за дълго, ама все пак.
Ние мързелуваме, Шефа беше на плуване, сега се подготвя да излиза да си празнува РД

# 587
Айде на отчет!

# 588
  • при късмета
Добро утро!
Мерси за кафето. Аз си допивам моето и ще видя какви ще ги мъдря.

# 589
  • София
Здравейте!
Аз вчера и днес съм се хванала с домакинстване.
Покрай залежаването ми открих, че моите домашни са ми разместили разни неща по шкафовете и гардеробите, докато не можех да участвам и сега ще ми отнеме време да върна всичко по местата му.
Т.е. съвсем прозаично и скучно.
Почнаха ми уроците по НЕ и разнообразявам с тях, както и с едни документи от кантората и за студиото за гости, че се хванах и там малко да систематизирам нещата. Наближава отчитането на данъците и не бива да отлагам.
И това е.
Чакам следващата седмица, когато уж ще има слънчеви дни, че дано имам повече възможности за разходки. Сега обикалям по обяд, за да си правя крачките, но ми е твърде студено и даже кученцата ни не излизат.
Януари винаги ми е депресивен. Само ако сме на ски не е, но тази година изобщо няма да карам и не се вълнувам.
Почнах си и плуването най-накрая.
Дано само не обявят грипна епидемия, че пак да трябва да спра,защото ходя в близкия техникум.
Лек и спокоен ден!

# 590
Здравейте! Аз съм на работа. При нас ежедневието е скучно, но не се оплаквам.
Оплакванията ми са относно края на отпуската на ММ, който в четвъртък тръгва на обратно към Ирландия.
Хубав ден ви пожелавам.

# 591
Аз пък стягам багаж... Утре много рано летим към Щатите. И реших да поизчистя, за да оставя чисто като се върнем.

Вчера бях по задачи навън, уж с колата, ама си беше мнооого студено. Днес било по-топло, но още не съм успяла да изляза.

Стеснете по едни палци за полетите и по прицип.

# 592
Стискам, Смърфи!

# 593
  • София
Леки полети, Смърфи!
И приятно изкарване!

# 594
Хайде, Смърфи, и от мен стиснати палци! Приятно да ви е!

# 595
Лек полет!
Много съм изморена, не знам как ще я карам до края на месеца/ срока.

# 596
  • при късмета
Добро утро!

Смърфи, стискам всички палци и да ни пуснеш по някоя снимка при първа възможност. Приятно изкарване!
Джейми, още малко и после ще е по-спокойно
Фивър, хубаво, че си се върнала към нормалността
Допивам си кафето и слизам до месарския, че да сготвя.
Гушки на всички Hug

# 597
О, това кафе не е за изпускане!
Аз съм на работа. Довечера мръфката у дома ще е телешки език в масло и салвия. Още снощи го сварих, за да ми е по- лесно и бързо днес.
Хубав ден, момичета! При нас днес има слънце и е много по- приятно.

# 598
  • при късмета
Добро утро!

И при нас започна да отпуска времето. Ама още ме болят ставите, сега рамото ме е хванало
Вале, в Медива има ли ревматолог, знаеш ли? Не пише в сайта, ама и в Софиямед уж в този филиал нямаше, пък се оказа, че идва на кабинет. Какво стана със зъба на Бубка?
Гушки на всички Hug

# 599
Привет, момичета! Благодаря за кафето!
И при нас е една идея по- меко времето.
Довечера ММ заминава обратно за Ирландия. От сега ми е кофти, мрън!
Хубав ден да имате!

Общи условия

Активация на акаунт