Домакини 93/ минаваме на вино

• 27 259
  • 687
  •   1
Отговори
# 675
ММ е болен. Аз хванах нещо американско още в началото, изкарах го на крака, после и той. Но при него явно има насложена допълнителна инфекция и от вчера гласът му падна и има лека температура. Купила съм едно кило лекарства, прави инхалации с физиологичен разтвор. Ще търся УНГ, ако до утре няма подобрение.
Няма пътуване, от което да не се върнем болни...

# 676
  • София
Върнах се. Докторката ми каза, че съм супер и всички показатели са ми супер. Т.е. мога да дишам вече спокойно. И да спортувам, че ми се скара за качените 2-3 килца през залежаването и иска да ги няма на следващия преглед след 2 месеца.

Смърфи, вземи за всеки случай тестове от аптеката, че сега има много грип А и е упорит. Да и пък да е само настинка от смяна на климата и да оздравява бързо твоят човек!

Аз, понеже ще съм на диета, почнах да правя овесени бисквити без захар, но със стафиди и червени боровинки. А съпругът ми се прибра с подарък от доволен клиент - сет с 3 вида мед. Simple Smile
Утре обаче ще ида да си взема колаген, протеин и засилвам тренировките.

# 677
Fever, аз без тестове не оставам. Мъкнах в Щатите с нас. Направихме тест, всичките 4-те показателя - гриповете, ковид, рсв и още един са отрицателни. Прави инхалации, пие хапове, ще се оправи, ама мъж с 37.5 е леле-мале.

# 678
Фивър, кой протеин ползваш? Трябва и аз да включа.
Смърфи, бързо да му мине на ТМ.

# 679
  • София
Мари,различни марки взимам.
Най-много ми допадат на Born Winner с различните вкусове. Идеално заместват вкусна напитка преди спорт.
Има и един грахов протеин на Драгон, който също харесвам.

# 680
  • при късмета
Добро утро!

Фивър, радвам се зарезултатите
Смърфи, оправяйте се бързо
Аз пак  поспах, добре, че няма нищо спешно за правене.
Гушки на всички Hug

# 681
Привет и от мен!
Вали при нас, но вече никой няма да очудя. Поне е топло.
Хубав ден и от мен!
Смърфи, излекува ли ТМ?

# 682
  • София
Здравейте!
Аз сготвих, правих коремни преси, пуснах пералня и сега се само навивам да отида до магазина, че ми трябват 2-3 неща, но тук пръска и не ми изглежда приятно. Тъкмо спре и пак почва. Ще трябва да отида накрая, няма начин. Хем да се измъкна от шума, че в съседния вход комшии правят цялостен ремонт и уж не са близо и не е силно, но се чува постоянно бръмчене и тропане.
Приятен ден, момичета!

# 683
Аз също съм стриктна с физическите упражнения сутрин.

# 684
Привет, момичета!

Ходихме сутринта до личния с мм. Продължава с антибиотика и още един куп лекарства. На фона на риновирус е направил и ларингит. 🫣
Сега ще търся каргол капки (така ли се казваха онези кафевите?), но могат да се поръчат само в аптеките в болниците и дкц-тата.

# 685
Коларгол. Кажи, че са за възрастен, че най за децата са по- малък процент. Но може и да се бъркам.

# 686
А, ще кара без капки. Ама че епопея е да ги намериш из нашия регион. Тук ги няма, там ги няма, не знам си къде ги правели, ама се поръчвали и ги вземаш на другия ден, ааааа... Ще оцелее и без тях, като го и знам колко ще ги слага.
Личният ги е изписал в рецептата, така че в аптеката би трябвало да знаят какво да направят. Аз дори името им не мога да запомня. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 687
  • при късмета
В малко аптеки готвят лекарства на място. При нас имаше една, отдавна я затвориха, сега, ако ми се наложи да търся такова лекарство, изобщо не знам къде да отида. Коларгола се прави на момента, защото трайността му е изключително малка.
Смърфи, не знам къде си сега, сещам се за такава аптека в центъра, с/у медицинска академия. Някъде беше м/у нея и стоматологията, но и нея съм ползвала много отдавна

Общи условия

Активация на акаунт