Домакини 93/ минаваме на вино

• 27 753
  • 697
  •   2
Отговори
# 690
Привет и от мен!
Аз съм на работа. Последно за тази седмица. При нас е истинска пролет.
Марулетка, благодаря за снимките във фейсбук. Обичам да "пътувам" по този начин.
Хубав да ви е денят!

# 691
  • София
Лека работа, Мари!
Ние в момента пък сме в зима, но ти пращай пролетта към София, че през следващата седмица имам планове за дост обиколки по задачи.

# 692
  • при късмета
Добро утро!

На Мария явно не ѝ се получи пращането на пролетта, при нас е поледица Joy Балкона ми е лоджия, а и е по-навътре от линията на фасадата, а има сняг на перваза на прозореца. Това, което е по земята е замръзнало от долу нагоре. Без да е ходил никой по него, от горе снега е рехав, от долу лед. Представям си какво е навън.
Фивър, на вас лек път и драсни като се приберете
Ние и тази седмица почивахме, ако така се задържи времето и другата няма да се качваме на вилата. Шефа  от утре е първа смяна, ще пренареждаме всичко.
Гушки на всички Hug

# 693
  • София
Привет, момичета!

Мащ ко, при нас е зима, та зима, но сестра ми каза, че и в София е така.
Ще пътуваме следобед. Нека момчетата се порадват на снега, че нали след 2 дни се очаква топло време и другата крайност.
Не смея обаче да ги пускам на ски днес и само разходки ще правим до фонтаните и за горещ шоколад.
И аз да направя още една сауна преди тръгване.
Вие добре, че сте решили да почивате. Трудно казаха съседи, че се пътува.
Ние ще се прибираме по магистралата, че през Панчарево казаха, че имаш паднали камъни пак. Аз от там хич не обичам да минавам. Тясно е, стават катастрофи. През Белчин също е лош пътят. Докато другият през Клисура и Дупница е хубав, макар и по-дълъг. Но с децата ми е спокойно от там. Само една отсечка има преди Крайници, където често се разхождат домашни животни, но там гледаме бавно. Особено откакто един пъдпъдък скочи на решетката преди няколко месеца и после беше доста гадно да го махнем от там. Съпругът ми много се стресна тогава, но беше малкият дявол.
Така и не сложиха мрежи и огради по нашите пътища, както е в нормалните държави.
Жалко, че не дадоха още 1-2 дни ваканция, но пък скоро мина зимната и не може вечно да почиват учениците.
Ще пиша, когато се приберем, но няма да окъсняваме. Ние винаги гледаме до 18 че. да сме вкъщи. Не харесвам да пътуваме от планината по нощите. Предпочитам даже на следващата сутрин, когато не бързаме, но утре децата са на училище и на градина, та няма как.
Лек ден на всички и стойте на топло и сухо! Ако нямате грейки.

# 694
Привет момичета. Не обичам изобщо сняг. С имаме в излишък.От сутринта съм мела двора няколко пъти. Голямото момче си замина за София, снощи остана в града да се види с приятелите, които приключиха с ученето. Малкото ни информира че е на рожден ден. Преди малко го изпратих до автобусната спирка. Толкова е неприятно навън. Надявам се всичко да е наред, че баща му е дежурен и трябва сам да се прибира.
Утре съм на работа и имам още някакви неща да си приготвя. Трудно е когато последната седмица е била в ел. среда.

# 695
При нас уж щеше да има сняг, но не. Сухо, но си е студено. Направих един бърз пазар, преди това си изпих бавно кафето, упражненията също отметнах. Сега малко ще помързелувам.
Хубав ден да имате.

# 696
При нас е зима. Аз мразя зимата.

# 697
  • София
Момичета, прибрахме се. Доста тегаво пътуване.
Сега баня за младежите, вечеря и ще лягат рано. Дано утре не е поледица.
И тази вечер смятам, че може да изпием по чаша вино за празника на мъжките рожби. Наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт