Домакини 93/ минаваме на вино

• 715
  • 26
  •   2
Отговори
# 15
Тук яко си застудя.
Смърфи, приятно на вас. Чакаме снимки.
Купих кестени и довечеря ще сваря.
Славе, има ли шофьорски ръкавици?

# 16
  • Бургас
Морген,морген!
Тук също захладня и даже вали.Разгеле!
Мари,той ръкавици не носи.Поръчах му един софтшел от любима марка и ще има цАлувка.Стига толкоз!За мен едно парфюмче,че и Хасан сме хора.
Смърфи,ти не се спря,бе душко!Като се прибереш в Бс,ще направим среща с Джейми,че се забравихме бургазлийки!
Хубав дъждовен ден ви желая.Водата да отмие всичките ядове!

# 17
Не съм доволна от времето, но имайки предвид безводието, нека да вали.
   Добро утро!
  от мен това,докато Макич се наддигне.
   Смърфи, супер пътуване те чака, радвам ви се много на пътешествията.

# 18
  • София
Усещам, че имате нужда от второ кафе и нещо за подкрепа:

# 19
  • при късмета
Добро утро!
Мерси за кафетата!   
Смърфи, весело изкарване
Славе, дойде и твоето време
Мария, ядливите кестени и се варят ли? Само за печени бях чувала
На това време нямам сили да се надигна. Дано поне водата попие в земята, а не изтече, както предполагат, така и така вали. Имам работа  и ходене насам натам, направо не ми се излиза. Утре и компютъра трябва да взема, вече е и инсталиран. Допивам си кафето и събирам сили за разкарване по дъжда

# 20
Подкрепих се, Вале, мерси!
Ма Ко, варени кестените са много вкусни. Отделно може да се направят различни сладки, печива (с кестеново брашно) или кремчета. А с печени и избелени такива може да напълниш пиле и да го опечеш.
А ако искате да опитате още много такива рецепти- заповядайте на 12.10 в село Коларово (близо до Петрич) на фестивала на кестена. Няма да съжалявате. Миналата година имаше и баклава с кестени, сиропирана с винен сироп.

# 21
  • София
Добро утро!
Ма ко, кестените са много вкусни варени, а и аз преди печене пак ги сварявам. Варените стават и за салати, ястия и т.н. Аз съм голям фен на тази вкуснотийка.
На това време и без това ми се хапва повече, особено сладки неща. В момента дъвча една меденка.
За моя любим подаръците са най-лесната работа, когато реша да е нещо материално. Бяла тениска или риза или парфюм е нещо, което винаги го кара да примира от кеф. Така и не разбрах какво толкова им харесва на тези обикновени бези тениски, но много носи такива в ежедневието - под сако, под яке, под анцуг, само бяла тениска и пак бяла тениска. Simple Smile
Днес не ме свърта у дома, но в този дъжд май ще трябва да се кротна.
Вчера минах през няколко магазина за есенна украса. Няма! Прибрали са я и има единчни изостанали боклучета, но пък са изкарали обилно коледната. Много жени питаха за есенна, но уви. Шефовете били наредили да изкарват зимната. Рано ми е още за такава, защото не обичам да складирам вещи. Накрая не купих нищо.
Сега се хващам да сготвя едни домати с ориз, после ми е езиковият курс и след това може най-накрая малко да се закротя с горещ чай и някой хубав филм, пък да видим дали ще се сбъдне, че отдавана не ми се е случвало.
По вода да ни върви на всички!

# 22
Обожавам кестени! Ако си бяхме в БГ, с удоволствие бих отишла на този фестивал на кестените.
Мария, сигурно го правят всяка година, нали?

Бях навън по задачи. Свърших, каквото трябваше. Времето неприятно, трафикът дваж пъти по-неприятен... И аз се огледах за малко есенна декорация, бях в мола на Цариградско. но уви - няма. Или са оставили някакви много смотани неща. Зареждат вече с коледна декорация.

# 23
Да, Смърфи, ежегоден е. Другата година предварително ще напомня за него, та който има желание да се облажи. Blush

# 24
  • София
При мен излизат с някакво закъснение мненията и сега видях това за фестивала. Старохотно звучи!

Смърфи, коледната даже е прекалено много. Даже се замислих дали няма да ми писне да я гледам отсега по магазините.

# 25
  • София
На мен определено ще ми писне от коледна украса. Такова комерсиализиране на този празник....

Ние в неделя бяхме в Джъмбо и имаше доста есенна украса, нямаше още коледна.

# 26
В Колумбия и Малайзия, където сме живяли, украсяваха коледно в деня след Хелоуин. От 1.11. всичко беше в елхи, топки, гирлянди и т.н. и така докъм 1-вата седмица на януари. Направо ми се повръщаше от Джингъл белс и т.н. подобни песнички. В Малайзия веднага след това слагаха украсата за китайската нова година, следваше за Хари Рая, есента пък е индийския Дивали. Абе, там нон-стоп има украси.
В Колумбия пък е вечното състезание между Богота и Меделин за коледна украса. Цели паркове украсяват, улици... Последно в Меделин имаше към 6 милиона светлинки. Луда работа!
Показвала съм в годините снимки на момичетата тук.

Общи условия

Активация на акаунт