Мнения за имуностимулаторите на ADLiquid™?

• 155 826
  • 669
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Цитат
Аз съм доволна. Пием го почти 10 дни. От 5-6 дни е с хрема и кашлица. Това ме радва. Само хрема и кашлица  Hug. Без спазми, без хрипове, не му свирят гърдите. Това е чудесно.

Кое точно те радва, че го изтеглят от аптечната мрежа или, че при вас действа newsm78

Аз пък от 1г. насам давам само от него, когато прокашля. На 2-рия ден има чувствително облекчение Naughty. Нямаме никави алергични реакции от него. А иначе дъщеря ми има алергия към макролидите, получена от АБ Mr. Green
Коя точно съставка може да предизвика алергия newsm78- чудна работа.
Аз говоря за Фок кидс.

# 331
Мами,а откога започвате ЕСЕНИЯ курс с имуностимулаторите?Късно ли е вече?

# 332
Мами,а откога започвате ЕСЕНИЯ курс с имуностимулаторите?Късно ли е вече?
Започва се през септември, така че не си закъсняла newsm78

# 333
За съжаление нас ни повтори болеста , този път успешно и  минахме на АБ. Sad
Вчера сутринта се събуди с пълен нос, после вдигна Т, два дена така, почна да  не иска да яде, повръща(дави се от храчки), тази вечер отпадна и нямаше сили за нищо, само гледаше в една точка и ревеше....По-горе бях писала, че при нас положението е много зле по -принцип (няма никаква имунна защита), много се надявах да позакрепнем докато баткото тръгне на градина(понеже той носи вирусите), но уви и без външна намеса се разболя пак.
Пили сме Фор Кидса 19дена и тъкмо дойде време за почивката, та сега се чудя...май е по- добре да продължим, имайки предвид сегашното му състояние....         

# 334
  • Варна
Искам да попитам тези които са давали или дават Фот Кидс-забелязахте ли да се е увеличил апетитът на детето? Влади го гони голям глад. Вчера даже в яслата са му давали допълнително. В къщи също хапва доста.  Shocked Тъкмо се нахрани и почва "Айде мамо папу".

# 335
  • София
Искам да попитам тези които са давали или дават Фот Кидс-забелязахте ли да се е увеличил апетитът на детето? Влади го гони голям глад. Вчера даже в яслата са му давали допълнително. В къщи също хапва доста.  Shocked Тъкмо се нахрани и почва "Айде мамо папу".

Не!  Не съм забелязала промяна в апетита  Rolling Eyes Тя не яде много. Нагъва плодове и зеленчуци, ама манджи трудно пробутвам Confused

# 336
Гери пък й се отвори страшен апетит от сиропа. Преди едвам я накарвах да хапне нещо, а сега търчи след мен и постоянно мърмори, че трябва да й дам да яде Shocked. Дори сега, когато е хремава яде като разпрана. Аз, естествено, се радвам на този апетит..., че да имаш злоядо дете си е живо изтезание.

# 337
  • Чикаго / София
Аз не мога да преценя за апетита! Тя малката и плюс това си е ламя и нагъва без да спира каквото й падне, и сега си е същата! Wink А иначе е 10кг. на 2г., направо не знам какво го прави това ядене! ooooh!

# 338
досега само ви четях и се чудех дали да купя този сироп, особено след подозренията които се появиха, обаче щом отваря апетита...моят син не хапва нищичко с дни, искам да взема да го пробвам, дано почне да хапва

# 339
Да се включа и аз, че откакто пием сиропа моята все преява. Вчера в яслата госпожата вика ама аз немога да я позная Ралица изяде таратора, после манджата и взе да се оглежда за още. Стана днеска и изяде една филия намазана и като се залепи за една активия с киви и ягоди докато не я испи на един дъх не я остави. Леко повърна два пъти егати и ламята дето е станала.
Общо взето за сиропа си имам хубаво мнение. Давам го и няма да го спирам заради съмненията на някой.

# 340
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
досега само ви четях и се чудех дали да купя този сироп, особено след подозренията които се появиха, обаче щом отваря апетита...моят син не хапва нищичко с дни, искам да взема да го пробвам, дано почне да хапва

е що с тоя сок. Дай му Peritol няколко дни по една лъжичка един път на ден и ще прояви апетит. Изписват го за по 10-тина дни, но не е добре чак толкоз много. И дъщеря ми има проблем с храненето, давам й два три дни и почва да яде нормално.

# 341
Перитол не беше ли противоалергично лекарство?

# 342
Май да:

Описание
В 1 опаковка се съдържат 2 блистера по 10 таблетки всеки.
Peritol е антагонист на хистамина и серотонина.
Показания: Алергични и вазомоторни ринити, алергични конюнктивити, леки и неусложнени кожни алергични прояви на уртикария. Прилага се и като средство за стимулиране на апетита.
Противопоказания: Свръхчувствителност към някоя от съставките; бременност и кърмене; глаукома, стенозираща пептична язва, хипертрофия на простатата или стеснение на шийката на пикочния мехур, което води до задръжка на урина. Не се прилага и при пристъп на бронхиална астма; и при прием на МАО-инхибитори.
Дозировка:
Възрастни: 3 пъти по 1 табл.
Деца от 7 до 14 години: 2 или 3 пъти по 1 табл.
Деца от 2 до 6 години: 2 или 3 пъти по1/2 табл.
За стимулиране на апетита: Само при възрастни 3 пъти по 1 табл.

# 343
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
Май да:

Описание
В 1 опаковка се съдържат 2 блистера по 10 таблетки всеки.
Peritol е антагонист на хистамина и серотонина.
Показания: Алергични и вазомоторни ринити, алергични конюнктивити, леки и неусложнени кожни алергични прояви на уртикария. Прилага се и като средство за стимулиране на апетита.
Противопоказания: Свръхчувствителност към някоя от съставките; бременност и кърмене; глаукома, стенозираща пептична язва, хипертрофия на простатата или стеснение на шийката на пикочния мехур, което води до задръжка на урина. Не се прилага и при пристъп на бронхиална астма; и при прием на МАО-инхибитори.
Дозировка:
Възрастни: 3 пъти по 1 табл.
Деца от 7 до 14 години: 2 или 3 пъти по 1 табл.
Деца от 2 до 6 години: 2 или 3 пъти по1/2 табл.
За стимулиране на апетита: Само при възрастни 3 пъти по 1 табл.

да, всичко това и на нашето шишенце го пише, за това го давам само два - три дни по една чаена лъжичка, след това има действие

# 344
Перитол за възбуждане на апетита? Майко мила ...

Общи условия

Активация на акаунт