Мнения за имуностимулаторите на ADLiquid™?

• 155 818
  • 669
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Вчера най-накрая и аз си купих ИмуноСъпорта и почнахме да го пием. Доста е гаден на вкус, та доливам 15-те мл. с водичка. Дано помогне, че покрай променливото време ни се появиха и първите сополи. Вярно, безцветни са, но по план-график след 4-5 дни стават жълти, следва кашлица и въобще... поемаме по наклонената плоскост.

# 406
  • Варна
Да си призная, аз само го подуших тоз сироп, миризмата му е ужасна. Не посмях да го опитам на вкус. На Влади му го давам разреден с натурален сок кайсия. Пие го без проблем, не се мръщи. Само първия път му го дадох неразреден и едвам го изпи.
За тези 20 дни, докато му давах сиропа на два пъти тръгна да зачервява гърло. При други обстоятелства щеше да изкара две ангини+два антибиотика. А сега-докато зачерви гърлото и след два дни му няма нищо. И сладолед яде няколко пъти-пак не му стана нищо.  Hug Писах вече, но ще се повторя-за първи път ще плащаме цяла такса за ясла.  Grinning

# 407
  • Там където е семейството ми
Завиждам ви затова,че успявате да ги накарате да го пият със сокче.Баткото го пие криво,ляво,ама дъщеря ми,като ме види със спринцовката и тръгва да спринтира апартамента със писъци."гочи"е добре горчи разбирам,пробвах със вода не иска,пробвах със сок пак не ще.......За момента обаче като че ли и хванах цаката.Които си изпие сиропа получава бонбонче.
Вече втора вечер действа. Mr. Green

Иначе за отчета да се отчета отново.Тръгнах ме (чук-чук)вече втори месец на градината без прекъсване. Peace
Дано и занапред продължаваме така.Не вярвах,че този сироп ще е нашето спасение от АБ но явно много,много съм грешала. Tired

П.П.От фирмата,трябва да ми плащат за реклама,мммммммммммммм да.
Където седна,където стана,все този сироп хваля. Mr. Green

# 408
Моя Ванко е на 2 г и 7 месеца. От детския сироп ли да взема или не?

# 409
  • Ланкър, планините Овнерог
При Констанца не действаше ама хич. Даже напротив. Това за Ад Ликуид Фор Кидс.

# 410
  • София
Да си призная, аз само го подуших тоз сироп, миризмата му е ужасна. Не посмях да го опитам на вкус. На Влади му го давам разреден с натурален сок кайсия. Пие го без проблем, не се мръщи. Само първия път му го дадох неразреден и едвам го изпи.
За тези 20 дни, докато му давах сиропа на два пъти тръгна да зачервява гърло. При други обстоятелства щеше да изкара две ангини+два антибиотика. А сега-докато зачерви гърлото и след два дни му няма нищо. И сладолед яде няколко пъти-пак не му стана нищо.  Hug Писах вече, но ще се повторя-за първи път ще плащаме цяла такса за ясла.  Grinning

Включвам се да кажа за вкуса,.... отвратен е... Sick Моята, обаче с кеф го пие без разредител  Confused Ама тя като бебе пиеше отвратителното соево мляко... явно е с извратен вкус моето дете  Twisted Evil

И за сладоледа да кажа... давайте на децата сладолед. Защо не им давате? Че точно сладоледа намалява отока на гърлото. След вадене на сливици се препоръчва да се яде сладолед. А моята щерка дето си страда основно от ангини си яде сладолед през цялата година без оглед от гърлото й  Grinning

# 411
  • Варна
Ох, Ваче, да не мислиш, че наш Влад не яде сладолед през цялата година?  Laughing Сам ме води към хладилника в магазина и ме кара да му купувам. И той страда(ше) често от ангини. Преди да тръгне на ясла е боледувал един единствен път и много пъти е ял сладолед. След като тръгна на ясла обаче, нещата се промениха. След всяко ядене на сладолед-хоп, ангина. Кеф ти гнойна, кеф ти обикновена. Аз затова и отбелязах, че съм му давала сладолед. Просто след него винаги се разболяваше, а сега не се разболя.

# 412
От началото на м. септември давам от АД ЛИКУИД ЗА ДЕЦА вече цял месец така ми каза личната.Мисля да направим сега малка почивка.Дъщеря ми ходи на ясла и не е болна .ЧУДО!!!!Тя много боледува,едно да е болно тя е втората.За сега съм много доволна.Дано да помага ....

# 413
Оф... Гери малко кашля снощи, няма други признаци за болест... Дали с това ще се размине? newsm78
Тая сутрин, като я вдигнах в 7 ч. за градина, се мръщи, без настроение, боляли я очите, болял я корема, после пък главата (по пътя я заболя уж), после пък гърлото... дали е възможно да ме лъже, само и само, за да я оставя на мира да спи!? За гърлото, може... от това покашляне да я дразни, ама да я болят очите и главата... надявам се, че пак си измисля.
Притеснява ме това малкото... много взе да си съчинява и не знам, кога да й вярвам.

# 414
  • Варна
Сигурно сте писали, но да попитам-колко шишенца вземате за сезон? Имам предвид почнахме септември, сега-октомври ще продължим и шишенцето ще свърши. После явно пак трябва да вземем, но колко шишенца общо?

# 415
  • In the jungle out there..
Сигурно сте писали, но да попитам-колко шишенца вземате за сезон? Имам предвид почнахме септември, сега-октомври ще продължим и шишенцето ще свърши. После явно пак трябва да вземем, но колко шишенца общо?

Peace

# 416
  • Варна
Благодаря.  Grinning

# 417
  • малкия йеросалим
здравейте момичета.нека и аз да се включа с няколко въпросчета.
1.задължително ли трябва да ми го предпише педито или мога да го давам така.
2.може ли да го започна сега или вече е късно/в темата се говореше, че се започва септември/
3.в момента давам витамини''апетон''.трябва ли да ги спра като започна имуностимулатора.
благодаря предварително  bouquet

# 418
Момичета, взех го днес но незнам как да го давам. Фор кидс взех, на 2 год и 7 месеца сме. Някой да ми каже кога и по колко се дава. И още нещо - сега е малко хремав и покашля, мога ли да го започна?

# 419
И още нещо.....възможно ли е да "привикне" към имуностимуланти. В смисъл сега да го давам, и да не се разболява а в момента в който го спра да започне пак да боледува. Възможно ли е? Не говоря за 20-те дена почивка. Говоря принципно - след година -две. Сега да се преборим някак с честото боледуване и после като стане на 4-5 години да престана да го давам, има ли вероятност да се започне пак. Нещо май се притесних от някои неща които изчетох по-назад в темата..... Какви може да са "последиците" от сиропа???

Общи условия

Активация на акаунт