Мнения за имуностимулаторите на ADLiquid™?

• 155 813
  • 669
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Току що гледах репортажа и ми изглежда ужасно претупан. Не мога да повярвам, че не са се свързали със самата фирма. Това противоречи на всякакви етични и журналистически кодекси.
И от целия репортаж излиза, че проблемът е едва ли не административен, а реално погледнато истинският проблем с всичките хранителни добавки е в уведомителният режим, защото така няма сигурност нито за състава им и нито за начина, по който влиият на организма.
И в крайна сметка, това не е някоя китайска стока, внесена неизвестно от кого, без превод на опаковката и т.н.   
Аз направих вече един курс от 20 дни, не аз а дъщеря ми, де. И смятам след 20 дневната пауза да направя още един, както се препоръчва.

# 526
  • Варна

Кати, във връзка с това ти изречение:

...Значи това може и да не е имуностимулатор а някакъв антибиотик който е "кръстен: хранителна добавка ...

В природата има такова явление, наречено антибиоза.
Тя представлява "потискане и унищожаване на микроорганизми под влияние на биогенни продукти от животински, микробен и растителен произход."
Което ще рече, че един организъм отделя химични вещества, с които може да потисне или унищожи друг организъм. Антибиотиците действат на този принцип.
В този ред на мисли нищо чудно това сиропче да е своеобразен антибиотик. Нали в съдържанието му има и разни треви-котешки нокът, ехинацея и т.н.
Един обикновен чай от лайка страшно успокоява възпалено-това го знам от собствен опит. Просто тук имаме комбинация от треви и витамини. И ето ви ефект. Разбира се приемам, че съдържанието е това, което е описано на опаковката. Ако беше истински антибиотик мисля, че нямаше да може да се съхранява толкова дълго под формата на разтвор.

# 527
  • София
Ваче, просто написах какво е казала господжата. Недоумението ми беше насочено към фирмата, която при този лек режим не си е мръднала пръста. Това, че каквото искат, това могат да си напишат за съдържание го разбрах.  Grinning Те дори да бяха подали документите пак нямаше да се знае какво точно има в сиропа.
Аз няма да спра да го давам. Даже пратих мъжа ми днес да вземе още една опаковка. Не се е прибрал още и тел. му остана в къщи. Не знам дали не са го изтеглили вече.
Според мен Господарите направиха едно голямо НИЩО.

Да бе! Постингът ми не беше упрек към теб  Peace Напротив!
Просто доразвих темата  Grinning Дано не си ме разбрала погрешно  bouquet

# 528
  • Варна
Аз помислих, че ми начукваш канчето.  Cry

Разбрахме се де.  Grinning

# 529
Здравейте на висчки!
Нова съм във форума, но не можах да остана безразлична към темата...
Имам някакъв журналистически опит макар и минимален и мнението ми за репортажа на "Господарите" е доста критично. Като цяло не чухме друго ясно изразено мнение по въпроса освен това на Irka... Тя доколкото и позволиха успя поне да изкаже обосновани догатки и да зададе конкретни въпроси...В резултат нейните въпроси бяха повторени и беше показано това което тя им показа...Лошо няма ама къде е анализа и развитието !!?? Дадоха микрофона на г-жата от РИОКОЗ и какво се случи ??? Не и дадоха въобще да се изкаже, а тя реално нит потвърди нито отрече продуктът да има "съмнителен произход". На мен това не ми е достатъчно.. А на вас?
 Аз закупих и използвам продукта по препоръка на моя приятелка медицинска сестра, която работи с д-р педиатър с много високо мнение за продукта. Докторката каза че наистина е цитирам "Страхотно". Най-странното е че сутринта моята приятелка ми се обади силно разтревожена от репортажа (който аз гледах едва след обаждането и по neterra.tv). Думите и бяха буквално че го изхвърля в мивката........... newsm78
Е кажете ми сега на мен невежата какво е това ... Днес е супер - утре не. А самата тя каза че откакто давала на дъщеря си малката била много по устойчива на вируси, хреми и т.н.
 Честно казано аз вече съм в шах и мат....И както обичам да казвам често в ситуации като тази ; И к'во пра'им ся?  baby_neutral

# 530
Освен дискутирания продукт, производителя има още няколко с които се представя на Бг. пазар. Предполагам положението е същото и с тях...
Аз лично ползвам за дъщря ми и Брайн бустер, за подхранване на мозъка. Преди една година, когато го купих за първи път, имаше оригинална листовка на английски. Последното, което купих, обаче имаше само на български /така, както и при Имун Съпорта/, освен това вкусът му доста се различава от предишните. Всичко това ме навява на мисълта, че тези добавки са започнали да ги произвеждат тук, или най-много в някоя съседна държава. - Няма лошо..., но защо е толкова законспирирано? Това ме притеснява... - Нещо в съдържанието ли не е наред...?
Vache, на тебе, кое ти вдъхва това спокойствие и сигурност? А и как разбра, че продуктите им са хубави? В днешния порочен свят е възможно всичко да ти пробутат. А за финансирането имах пред вид, че трябва да се плати за да се направи химичен  анализ, както трябва да се плати за да се наеме някой с разследване на случая,
иначе ще си чешем езиците... и толкова.  argue

# 531
Щом нищо не е доказано, аз ще си давам сиропа. Ако е било толкова фатално да се дава този сироп, да бяха казали..., егати... Иначе как ще караме зимата пак? От антибиотик на антибиотик и по болници ли? Cry

# 532
  • София
Аз помислих, че ми начукваш канчето.  Cry

Разбрахме се де.  Grinning

Хахахах, не, бре! Нервя се на таз от РИОКОЗ  Twisted Evil

# 533
  • София
Освен дискутирания продукт, производителя има още няколко с които се представя на Бг. пазар. Предполагам положението е същото и с тях...
Аз лично ползвам за дъщря ми и Брайн бустер, за подхранване на мозъка. Преди една година, когато го купих за първи път, имаше оригинална листовка на английски. Последното, което купих, обаче имаше само на български /така, както и при Имун Съпорта/, освен това вкусът му доста се различава от предишните. Всичко това ме навява на мисълта, че тези добавки са започнали да ги произвеждат тук, или най-много в някоя съседна държава. - Няма лошо..., но защо е толкова законспирирано? Това ме притеснява... - Нещо в съдържанието ли не е наред...?
Vache, на тебе, кое ти вдъхва това спокойствие и сигурност? А и как разбра, че продуктите им са хубави? В днешния порочен свят е възможно всичко да ти пробутат. А за финансирането имах пред вид, че трябва да се плати за да се направи химичен  анализ, както трябва да се плати за да се наеме някой с разследване на случая,
иначе ще си чешем езиците... и толкова.  argue

Ама чакай сега! Длъжни са листовките да са български! Това не значи, че се прави тук. Дори всички лекарства са с БГ листовки. Кое ми вдъхва спокойствие ли? Амо това, че ми го е изписала педиатърката преди 3 г. Тогава и аз рових из нета и намерих само на български и на руски инфо. Обаче честно казано и досега не мога да разбера какво точно ви притеснява? Дали състава е изписания или как влияе котешкия нокът след 20 г. примерно. Това не разбра аз. Или регистрацията.. Ми знаете ли, майка ми например, колко хранителни добавки пие пратени от Щатите и канада. Те нямат регистрация в БГ, но тя си ги пие. Не си мислете, че в Щатите всичко е под контрол. Аз тази година сироп не съм взимала поради финансови причини. Дъщеря ми сега е болна, но не го отдавам на липсата на сиропа. Също не вярвам, че ако не го дам край ще се скъса да боледува. Тя е правила 3 сезона курсовете. Имунитета й вече е по-стабилен. Ако имам пари ще взема съпорта, ако нямам ще караме на вит. С. Обаче репортажа на Господарите не ме кара да се замислям. Помните ли един репортаж за някакви мазила май бяха, в бидони в една къща. Човека си размахваше и разрешителното  Wink А как да разбереш, че продуктите им са хубави? Ми не знам.. аз разбрах като ги ползвах. Това, че продукта е от известна марка не го прави безвреден, ако ще и 100 регистрации да има. Нещо за червилата на известна фирма имаше напоследък...  Rolling Eyes

# 534
  • Бургас
Момичета включвам се от Бургас.Днес силно притеснена след репортажа се срещнах с аптекарката от,която  купих сиропа.Тя е на мнение,че няма проблем със него,каза че го продава от 3 години и до сега само положителни отзиви има,също ми каза,че фирмата вносител в началото е направила конференция за представянето на продуктите на,която са участвали наи-изявените педиатри в града,които и до сега го предписват.

# 535
Еее не съм съгласна, че в днешно време трябва да изпробваш нещо върху себе си, за да разбереш как точно действа. Тези контролни служби нали са затова..Издавайки разрешително те гарантират за съдържанието и произхода му. Това е смисъла на процедурата. Аз не казвам ,че листовките не трябва да са на български /това го изисква закона/, а че изведнъж се промениха, както те така и вкуса на съдържанието. А пък това, че нямат сайт е най-съмнителното нещо. Излиза точно като мазилата в бидоните за които си писала Vache.

Докато писах се вкл. gk77 - това не е успокоително. Майка ми също е аптекарка и го продават от години, нооо проблем има и трябва да бъде изяснен.

# 536
Аз отдавна следя темичката, но не се сдържах и се включих.
 Майчета, вашите деца нямат ли си лекуващ лекар?  Защо вместо да се чудите не се консултирате с него? Или му нямате доверие? Ако е така  - как поверявате здравето на децата си на него?
 Имам още два  въпроса : 1. Не давате ли децата закупени от аптеките комбинирани билкови чайове, ами те също не са регистрирани ... знаете ли дали съдържат само описаните в-у опаковката съставки ?  2. Кой и по каква причина е решил, че разтвора съдържа колоидно сребро? Колоиден разтвор съвсем грубо и елементарно  казано - значи разтвор в който частици от едно вещество да  разтворени в друго - учи се в училище и няма нищо общо с колоидното сребро (ако това е причината поради която сте го свързали с колоидното сребро)! Защото в съставките никъде го няма!
 Аз давам и на двете си деца от тази добавка вече от доста време - и двете често боледуваха - резултатите са отлични - рядко боледуват, по-лесно понасят болестите. Препоръча ми го педиатърката на децата и предписа схема за прием - предупреди ме, че това не е лекарство, а само добавка към храната, но от няколко години насам - освен положителен ефект от тези билки не е виждала друг! Имам й пълно доверие и продължаваме да си пием  сиропа!
 Много по-опасна и заслужаваща внимание е темата за ваксините с-у рак на шийката на матката - одобрена от МЗ - все още в изпитателен период - ето това е истински експеримент в-у децата ни и много майки без да се замислят вече ваксинират дъщерите си с ваксината, чиито нежелателни странични фекти ще се появят едва след десетина години Sad.
 Съжалявам че стана много дълъг поста.

# 537
  • София
Аз пък си мисля, че цялата история е скалъпена
от някоя от конкурентните фирми  Rolling Eyes
Има на пазара десетки имуностимулатори,
синтетични витамини и какво ли още не.
Е да, обаче в бг-мамма има цяла тема за Ад Ликуид
и колко са доволни всички от него, а както
знаем сайта е вече институция сред бг мамите,
а и не само. Та в този ред на мисли е твърде
вероятно някой да има изгода, голяма
част от майките да изсипят сиропите в мивката
и да купят друг продукт. Питам се само ако наистина е
така, как някои са толкова безкрупулни и то за
сметка на децата  newsm78

# 538
Дори и така да е те трябва да се защитят, ако всичко е наред!

# 539
  • София
Еее не съм съгласна, че в днешно време трябва да изпробваш нещо върху себе си, за да разбереш как точно действа. Тези контролни служби нали са затова..Издавайки разрешително те гарантират за съдържанието и произхода му. Това е смисъла на процедурата. Аз не казвам ,че листовките не трябва да са на български /това го изисква закона/, а че изведнъж се промениха, както те така и вкуса на съдържанието. А пък това, че нямат сайт е най-съмнителното нещо. Излиза точно като мазилата в бидоните за които си писала Vache.

Докато писах се вкл. gk77 - това не е успокоително. Майка ми също е аптекарка и го продават от години, нооо проблем има и трябва да бъде изяснен.

Aaa, чакай малко сега.. Сигурно ще се повторя за стотен път...
1. Ти питаше в предния постинг как съм разбрала, че продуктите са хубави, а не как действат. Как действат аз знаех предварително, а че са хубави установих с употреба. Иначе няма как...
2. ЕЙ това за стотен път!!! СПОРЕД ЗАКОНИТЕ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ХРАНИТЕЛНИТЕ ДОБАВКИ СА НА УВЕДОМИТЕЛЕН, А НЕ РАЗРЕШИТЕЛЕН РЕЖИМ. Има разлика, нали?
3. За 3 г. употреба не съм забелязала да са се променили вкуса и съдържанието на сиропите. Май само колоидно сребро няма в детския, ама нали това са новите тенденции  Wink
4. Майка ти как го продава? Не е ли редно фармацевтите да изискват документи на продуктите, които предлагат? Иначе и аз мога да ида с домашно правеното мазило и да се продава в аптеката на майка ти. Можеш ли да я питаш с какви документи и разрешителни продават продуктите на АД медсин?

Общи условия

Активация на акаунт