Мнения за имуностимулаторите на ADLiquid™?

• 155 833
  • 669
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Зачетох се в описанията и на двете сиропчета. Сега се чудя, кое да взема за Иван. Той е почти на 3. И мислих да е Имун съпорт, в описанието му е подчертано, че е за деца с астма. Прегледах мненията на педиатри в сайта и видях, че за деца с астматични пристъпи изписват Фор кидс. И сега не мога да се начудя.  При нас нещата тръгват от едни сополи или от зачервено гърло и хоп за два дни спастична кашлица, бронхит......пристъпи. А те се провокират от вирусно заболяване. Та затова твърдо съм решила да взема едно от двете, но се чудя кое?

# 211
Блонди, благодаря ти много.
Състава на сиропите го пише в сайта им, както ти е писала вече Deja Vu. Като щракнеш на сиропа и ти дава състава му.

Sesana, Имун съпорт, според мен е за по-големите деца и това и купих на моето. Фор Кидс ми е като бебешки Rolling Eyes.

# 212
  • Варна
Купихме Фор Кидс. Ако не съм окьоравяла съвсем-вчера на Влад гърлото му беше леко зачервено, днес всичко е наред.  #Crazy  Трети ден го давам. Не вярвам на очите си. Между другото имаше някакви разминавания за дозировката-едно пише на опаковката, друго на листовката вътре. Давам го със свито сърце и едно наум. Шантава работа.

# 213
Като чета какво сте писали тук, направо се навих да купувам от тоя сироп и аз. Малкия боледува много, откакто е тръгнал на градина се видях в чудо... Мислех да започна Бронховаксом от края на септември, но размислих - ще пробвам със този сироп. Колко време трябва да се приема, еднократно ли или в продължение на няколко месеца.

# 214
  • Варна
Записвам се да следя темата.
Не бях чувала досега за тези продукти! Вчера започнах да давам Бронховаксом, но миналата година от Рибомунила не видях особен ефект, така че ще питам нашия док за тези сиропи могат ли да се дават заедно с Бронховаксом.

# 215
  • София
Записвам се да следя темата.
Не бях чувала досега за тези продукти! Вчера започнах да давам Бронховаксом, но миналата година от Рибомунила не видях особен ефект, така че ще питам нашия док за тези сиропи могат ли да се дават заедно с Бронховаксом.

Не е много желателно да се смесват Бронховаксом/Рибомунил със сиропите. Не за друго, а за да не се натоварва организма. Аз давах рибомунил и фор Кидс. Рибомунила има по-лесна схема от Бронховаксома и може да се натъкмят двата препарата да се разминават.

# 216
Ще следя темата, че моята щерка тръгва другата седмица за първи път на градина и се чудя дали да й давам нещо имуностимулиращо. Досега почти не е боледувала, а съм й давала само сироп от ехинацея по ден, два като я усетя, че почва да се разболява и той я пресичаше. Обаче дали ще е достатъчно за градината  newsm78 А личното ми убеждение е, че от антибиотиците по-вредно няма.

# 217
Днес купих сиропа и дадох първата доза. От утре пак е на градина, дано да има ефект, защото последният път от антибиотика направи алергична реакция и се изрина целия. Големи надежда възлагам на тоя сироп, че вече ми иде да се гръмна от тия антибиотици.  #Cussing out
Единствено ме притесвяма, че не се консултирах с личната лекарка, но тя мислеше да зопочнем Бронховаксом. Тъй че, това май е по-добрия вариант. Ще спазвам схемата 5мл. на 24 часа за 20 дни, както е посочила Ню.

Последна редакция: пн, 10 сеп 2007, 07:42 от SheDevil

# 218
  • София
Записвам се и аз да следя темата. Детенце ми е на 5 и половина и уж не е много болнава, но пък миналата пролет едни сополи си ги влачихме месеци наред като нито противоалергични, нито нищо не помогна. Педиатърката ни бърза да дава антибиотици, но пък веднъж почнем ли с антибиотиците, не ни мърдат разболяванията и новата доза АБ всеки месец. Така изкарахме почти една година и след това аз просто отказах да й давам АБ, та миналата година се разболяваше по-рядко.
Сега чакаме бебе в началото на декември и ще е жизненоважно госпожицата да не се разболява.  Още утре ще потърся Имуносъпорт-а и почваме да се укрепваме. До сега не съм и слагала противогрипни ваксини и не съм давала никакви по-специални препарати - вит. С и Осцилококцинум при разболяване и много плодове през цялата година. Дано сиропчето ни помогне да удържим фронта с гриповете тази година. 

# 219
Големи надежда възлагам на тоя сироп, че вече ми иде да се гръмна от тия антибиотици.  #Cussing out
И на мен това ми идваше да направя вече... Сиропът за сега е вълшебен. Но да тръгне на градина след 15 дни и ще видим, дали ще я пази от гадините Close там. Дано, че в яслата, кой какъвто вирус имаше, все на моето се лепваше.
Иначе, тази вечер говорих с педиатърката на Гери и я питах за сиропа, тя каза, че е хубав и добре съм почнала да й го давам. Хм...
Но пък хич няма да е зле и фирмата, на която писахме, да се включи в темата. Да даде някакъв достоен отговор.

# 220
Ню, големи надежди възлагам, само ме е яд че не започнах по-рано. От вчера давам, а днес е на градина... Rolling Eyes

# 221
  • Там където е семейството ми
Другата седмица и ние го започваме, ще давам на баткото от имуно съпорта, а на малкия фор кидс. Ивка ти от коя аптека си сиропа, питам защото лятото бях търсила и стана само с поръчка.
А и още нещо, както се разбра лятото го пихме Имуно съпорта, дали ще има проблем сега да го пие пак.
Здравей.В нашият малък градец,да намерим тези сиропчета,си е направо лукс. Tired
Поръчах си го от сайта им на единият ден преди обяд и на следващият ден преди обяд ми доставиха във къщи поръчката.
Нещото което ме озадачи беше,че по мои изчисления,поръчвайки двата сиропа плюс паричките от доставката,трябваше всичко общо да ми излезе към 90 лв. Rolling Eyes
Само,че момъка от куриерската служба ми бутна фактурата във ръката,каза да дам 80 лв. и някакви стотинки имаше и това беше. newsm78

Засега аз съм доволна от сиропчетата,както писах по-назад дъщеря ми беше  със сополки на единият ден,на вторият нямаше и помен от тях.
Предвид променливото време,децата започват да настиват,ако моите удържат фронта за момента докато се нагодят към по-хладното време,ще вдигна банкет. Mr. Green
Хич и не се замислям за парите,за мен най-важното е децата да са здрави,а щом има ефект ще поръчвам още,след,като свършат тези сега.

# 222
Ню, големи надежди възлагам, само ме е яд че не започнах по-рано. От вчера давам, а днес е на градина... Rolling Eyes
Ами и мен ме е яд, че не послушах Ваче, когато ми дуднеше още от яслата да й давам, но аз - не, та не... изпи една шапка с антибиотици, наложи се да я спра, да напусна работа, да стигнем по болница и да отключи астма #Cussing out.
Успех с градината Peace. Ние сме от 27-ми Blush.

# 223
  • София
И аз съм много доволна от сиропа. Пихме го миналата година, смятах тази да го почнем към края на септември, но днес ме изненада със сополи, та го почваме от днес. За почти 3 годишни деца давате ли по-голяма доза. Миналата година го пи по 5 мл. веднъж дневно, увеличавах само ако усетя, че се разболява. Сега се чудя по същата схема ли да процедирам или да увелича дозата. Или приемите?

# 224
значи сега прочетох за colloidal silver (една от съставките) е забранена в USA http://findarticles.com/p/articles/mi_m1370/is_6_33/ai_57800117 . много объркващта инфомация. зa тези които са давали сиропа дали са збелязали някакво по особено оцветяване на кожта или нещто друго ?

Общи условия

Активация на акаунт