Мнения за имуностимулаторите на ADLiquid™?

• 155 837
  • 669
  •   1
Отговори
# 225
Педиатърът изписа на  сина ми  сиропа ADLiquid Kids, въпреки,че е на 8г. newsm78.Пие го вече втори път от август месец, през 20 дни по 5мл. Много съм доволна, всички изкарахме тежко летния грип на морето, а той само с лека хрема и кашлица. А досега ставаше ад - лекуване със седмици и накрая пак стигахме до АБ.
Чета с интерес темата и доста се притесних от това, че фирмата работи само за Б-я и Русия и няма данни за разпростанение в др. държави. Ще следя какво ще отговорят на мейла, пуснат към тях от името на форума.

# 226
  • Варна
http://www.chlaboratories.com/liquid_products.html
цитат от сайта на производителя CH Laboratories
"All these statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease."
"Всички тези твърдения не са оценявани от Администрацията по Храни и Лекрства. Тези продукти не са предназначени за диагностициране, третиране, лекуване или превенция на болести."

както се казва NO COMMENT!

# 227
Тези продукти не са предназначени за диагностициране, третиране, лекуване или превенция на болести."
А за какво са предназначени тогава?

# 228
Тези продукти не са предназначени за диагностициране, третиране, лекуване или превенция на болести."
Peace Ами те сами си го пишат хората Joy Joy Joy Айде първите три съм съгласна, но превенцията на болести  newsm78.,нали това е смисъла на имуностимулаторите?!
Аз разгледах сайта им и между другото не видях да имат такъв продукт. Yee, сигурна ли си, че АD Medicin и CH Laboratories e един и същ производител? Тази въпросна лаборатория никъде не я пише на опаковката.

# 229
Специално това уточнение е дадено със звездичка към детския продукт, който произвеждат, за който пише, че подобрява и имунната система и т.н. (евентуално...).

Писах ви и по-горе, това е застраховка, така не им се налага да минават тестове, защото това не се води лекарство и се купува на собствена отговорност. Никой не може да каже със сигурност, какъв е ефекта, защото реални тестове не се провеждат.

Какво стана с отговора от фирмата?

# 230
  • Варна
Според мен CH Laboratories произвеждат тези препарати, а AD Medicine ги купуват от тях и продават под собствената си търговска марка. Като гледам в сайта на CH Lab. изглеждат абсолютно същите. Brain Booster например се продава със същото име и тук, а For Kids е Vital Kids.
Аз лично няма да повтарям при моето дете, прекалено са ми съмнителни. И тези легенди с британската фирма.... мноооого съмнителни.

# 231
Получих отговор от Ад Медицин и ви го копирам.

Здравейте,

Сиропите за имунитет с аналогично съдържание се произвеждат за американския пазар от Innovative Natural Products  www.inponline.com

С уважение
Ал.Пенова

# 232
  • Варна
А това го пише в сайта на Ад Медисин http://www.admedicine-bg.com/. Копирах го от сайта ....

Производство

Производителят на продуктите на AD Medicine е CH Labs (Gardena, CA, USA)

Снимки от производствената база в Гардена (Калифорния).

# 233
Получих отговор от Ад Медицин и ви го копирам.

Здравейте,

Сиропите за имунитет с аналогично съдържание се произвеждат за американския пазар от Innovative Natural Products  www.inponline.com

С уважение
Ал.Пенова

Ню, благодаря, че ни написа отговора. Hug
Аз попрегледах продуктите за амер. пазар и нещо не мога да открия аналог на нашите, нито за детски и за нито  имунната система. Иначе като номенклатура са много...
 Мой близък пътува за САЩ др. месец и бих го помолила да ми донесе нещо от там,  за да видим дали имат същото действие.

# 234
Мнооого кратък отговор. И в никакъв случай задоволителен.
Ето цитат от писмото на Ню: "Майки от форум в Интернет, разбрахме, че вашите сиропи Фор Кидс и Имун Съпорт, се произвеждат само за българския и руския пазар. И имаме въпрос: "Защо?"... някакъв  тест върху децата ни ли е това или се бъркаме в информацията си??? Има ли го и другаде по света със същия състав и под какво наименование?

На тези въпроси защо не са отговорили?
И какъв е този сайт, който са цопнали?
Какво е Innovative Natural Products? Не видях никъде в посочения сайт да е споменато това име.
Давах Фор кидс през март и бях озадачена, че джипито на малкия ни даде специална рецепта. Бланка от фирмата/ в 2 екземпляра/, а не обикновените рецепти. Очевидно е,че личните лекари се "мотивират" да изписват тези сиропи.

Последна редакция: вт, 11 сеп 2007, 23:19 от Теа

# 235
  • Варна
Аз получих една дипляна  с продукти на фирмата. Там пише, че продуктите са "Регистрирани са в FDA /Федерална Агенция по храни и лекарства/ под номер 16768648860."
Проверих в сайта на FDA и такъв номер не фигурира в архивите на ФДА от 1999 г. до сега. Sick

# 236

Давах Фор кидс през март и бях озадачена, че джипито на малкия ни даде специална рецепта. Бланка от фирмата/ в 2 екземпляра/, а не обикновените рецепти. Очевидно е,че личните лекари се "мотивират" да изписват тези сиропи.

При нас беше същото, дори ни каза от коя аптека да го вземеме.  Получават процент при изписване на продуктите.
Аз го купих,само защото знаех от много приятелки, че сиропът е добър.

# 237
  • Варна
Е, то и на мен веднъж ми изписаха две лекарства на Глаксо Смит и Клайн на специална рецепта, с картинки на техни продукти.  ooooh! Не е трудно да се сети човек за някои работи. Да не говорим, че веднъж станах свидетел, как в една аптека дистрибуторка на лекарства убеждаваше аптекарката да продава точно нейното лекарство, в случай, че купувачът каже нещо от вида :"Дайте ми нещо за глава". Естествено лекарството беше по-скъпо и изобщо...всичко това е една печеливша индустрия.

# 238
  • Варна
Мда, това е индустрия за милиарди. Аз имах един познат лекар, който като завърши беше представител на 1 фарм. фирма - основното, което правеха тогава (преди 10 год.), беше банкети, обяди, вечери и т.н. купони...Сега може би са сменили финансовата политика и направо я карат на % от продажбите, т.н. изписаните лекарства.
Наскоро имахме със съпруга ми много неприятна случка с една лекарка, която на всичкото отгоре има ужасно мн. пациенти #Cussing out. Та отиваме при въпросната "лекарка" с изследвания, които показват животозастрашяващо положение (ние естествено не подозираме), висим 2 ч. пред кабинета й, после тя ни изслушва и ни предлага да изпише някакви китайски билки и мъхове от Хималаите , които били супер лековити и щели да помогнат, пък ако не помогнели за 1-2 месеца ...тогава ще видим. #Cussing out
И да не пропусна - не се купували от аптека, ами от нея, защото тя била дистрибутор!!!! #2gunfire #2gunfire
 Добре, че не я послушахме...Просто нямам думи!

# 239

За продажба ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт