Мнения за имуностимулаторите на ADLiquid™?

• 155 823
  • 669
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Аз го купих от Дианабад за30 лв и някакви стотинки.Това е от новата аптека на Никола Габровски -до детската градина.

# 361
Аз го купих от Дианабад за30 лв и някакви стотинки.Това е от новата аптека на Никола Габровски -до детската градина.
Моя приятелка е дистрибутор и го продава на 28лв   bouquet

Последна редакция: вт, 25 сеп 2007, 13:42 от vikuna

# 362
Моя приятелка е дистрибутор и го продава на 28лв  bouquet
Ами като е дистрибутор тази твоя приятелка и ги продава на такава ниска цена, да поръчаме от нея?

# 363
  • София
Привет, момичета!
И аз съм много доволна от този имуностимулант.
Ню, мисля, че по-евтино от това да се вземе от офиса на фирмата, а те го дават на 34лв - няма!
Нашата педка така ни го предложи и ние по-скоро за удобство го взехме, но и разликата с аптеката, в която го поръчвам е 4лв, продават ми го на 38 лв.
И все пак, ако откриете тази аптека - моля, кажете Simple Smile

# 364
Здравейте,мамчета!Аз го купих от аптека "Любка Георгиева"в кв.Стрелбище за 33 лв.Учудих се защо е на такава цена и попитах аптекарката и тя ми отговори,че им го дават с отстъпка от фирмата.Аптеката се намира на ул.Деде Агач ,бл.11 А и работи от 8,00  до 20,30 ч.Тел.958 81 62.

# 365
Моя приятелка е дистрибутор и го продава на 28лв  bouquet
Ами като е дистрибутор тази твоя приятелка и ги продава на такава ниска цена, да поръчаме от нея?

Няма проблем момичета. Който иска нека ми пише на лични   bouquet

# 366
И аз да се отчета.
Изключително доволна съм.
Купувам го на 38 лв. от аптека в Бояна. Но предпочитам да дам 40лв. за натурален продукт, отколкото за антибиотик.
На сайта на фирмата също пише, че цената е тази. Но мисля да се обърна към дистрибуторката от по-горния пост. Разликата никак не е за подценяване.
Сега обаче понеже вече Стефчо е над 3 г. ще пием имунния съпорт на Ad Medicine.
Той май е на същата цена.

# 367
  • Чикаго / София
Здравейте!

Аз също купих сиропа, както съм писала и го давах на малката.  Добре, но всички тези писаници тук леко ме притесниха и реших да пусна един е-мейл на Господари на ефира, като почти бях сигурна, че няма да се заинтересуват. Пуснах го преди 1 седмица със следния текст, като всичко съм взимала от темата:
Цитат
Здравейте!

Не знам дали ще ви заинтересува, това което ще ви пиша, но искам да споделя с вас един проблем, който много притесни майките даващи детски имуностимулиращ сироп AD Liquid For kids. Сиропа не е широко разпространен в аптечната мрежа и не е от евтините 38лв. шишенцето.Проблема е следния:

1. На опаковката пише, че фирмата е регистрирана в Англия. Това е така, но регистрацията е Dormant company, т.е. не работеща. Цената на такава регистрация е около 60 паунда - ясно е, че всеки може да си я позволи.

Company Details
Name & Registered Office:
AD MEDICINE LIMITED
88A TOOLEY STREET
LONDON BRIDGE
LONDON SE1 2TF
Company No. 04561759
Status: Active
Date of Incorporation: 14/10/2002
Country of Origin: United Kingdom
Company Type: Private Limited Company
Nature of Business (SIC(03)):
2442 - Manufacture of pharmaceutical preparations
Accounting Reference Date: 31/10
Last Accounts Made Up To: 31/10/2005 (DORMANT)

2. На посочения адрес в Лондон никой не познава тази компания, а какво се намира там, можете да проверите сами:
http://www.london-se1.co.uk/restaurants/info/579/rainbow-spicy-kebabs
(дюнер кебап)

3. Не може да се установи точно националността на президента, който е и ръководител на научния колектив, разработил сиропа, но той е или хърватин, или украинец. Според мен и фирмата е украинска или някъде там...

4.Единствената европейска страна, в която се продават продуктите на фирмата е България, по-точно няколко аптеки в София. А може би продажбата на западен продукт само на източен пазар означава едно - тестов пазар?!

5. Информацията на сайта на компанията е твърде оскъдна и всъщност съмненията ни тръгнаха от там.

6.Сиропа има Санитарно разрешително от МНЗ 00597/2003 г. но това е май само разрешително за внос, а дали са минали през МЗ, не се знае!

7.Написахме е-мейл на фирмата предлагаща сиропа в Бг със следния текст "Здравейте!

Майки от форум в Интернет, разбрахме, че вашите сиропи Фор Кидс и Имун Съпорт, се произвеждат само за българския и руския пазар. И имаме въпрос: "Защо?"... някакъв тест върху децата ни ли е това или се бъркаме в информацията си??? Има ли го и другаде по света със същия състав и под какво наименование?

Надяваме се на бърз отговор, защото доста родители сме купили от сиропа ви. Благодарим ви предварително!"

Получихме следния отговор:
"Здравейте,

Сиропите за имунитет с аналогично съдържание се произвеждат за американския пазар от Innovative Natural Products http://www.inponline.com

С уважение
Ал.Пенова"

Доста кратък и лаконичен отговор, не даващ никаква информация!

8.На диплянката на фирмата пише, че продуктите са "Регистрирани са в FDA /Федерална Агенция по храни и лекарства/ под номер 16768648860."
Проверихме в сайта на FDA и такъв номер не фигурира в архивите на ФДА от 1999 г. до сега.

След всичката объркана информация се чудим има ли причина да вярваме на останалата информация, представена по опаковките - съставът на лекарството и това, че е произведено в Калифорния. Говорихме по телефона със служители на фирмата, но те не ни дадоха никакво обяснение, обясниха, че те били представители за Б-я и нямат информация за разпространението в други страни.

Това е българския сайт на фирмата:http://www.admedicine-bg.com/
Това е английския сайт, който от доста дълго време е в процес на изграждане:http://www.admedicine.co.uk/

Всичкото това притеснение за майките тръгна от една тема в интернет форум: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=181908.120

Сега не знаем - да даваме ли сиропа на децата си, или не, какво съдържа, къде се произвежда, и защо е това информационно затъмнение около него?!

Ако темата ви се стори интересна ще се радваме да стигнем до правилните отговори заедно с вашия екип!

Поздрави!

Една от майките от форум www.bg-mamma.com

Днес ми се обадиха и ме помолиха да се съберем две-три майки, и в четвъртък да направят репортаж. Това ме навежда на мисълта, че явно нещо ги е заинтригувало в сиропа и искат действително да разнищят случая!

Нека се съберем наистина, и да изложим мненията и притесненията си относно сиропа! На мен ще ми е трудно сама да го направя. Не съм от много наперените и устатите и съм сигурна, че доста ще се притесня, ако съм сама. Искат в четвъртък към 15.30-16ч. в някоя градинка да ни снимат, а утре да се обадя и да им кажа къде. Казаха, че са готови да докарат майките които са в по-далечни квартали. Не е нужно да сме много - 2-3 ще свършим работа, но колкото повече, толкова по-добре.

Нека не си затваряме очите, едва ли ще се захванат да правят репортаж за нещо, което не са проучили и не им се е сторило съмнително. И аз съм доволна от сиропа, но искам да знам какво давам на детето си, защото и наркоманите не се разболяват когато си взимат дозата. Или по-точно ако са тръгнали да се разболяват и си вземат дозичката веднага стават О.К.

Пишете мами и да се разберем за четвъртък следобед! Може да е на място което е удобно за повечето! Аз съм с кола и нямам претенции за мястото.

# 368
  • In the jungle out there..
Браво smile3501
Много добро начало!
С удоволствие бих се включила, но съм на работа Confused

# 369
и аз бих се включила, но не съм ползвала сиропа все още
айде майчета, господарите могат да разровят доста повече от нас

# 370
  • Чикаго / София
Добре, виждам, че доста хора прочетоха темата, но никой не пише! Явно сме силни когато пишем във форума, но когато се стигне до действие никой не иска да вземе участие! Защо така? Rolling Eyes

Не искате ли да разберем за какво става въпрос, все пак? Ако няма нищо съмнително в сиропа, ще стане една хубава реклама! Ще се извиним на фирмата и спокойно ще продължим да го даваме на децата. Ако има нещо съмнително, може да излезе наяве. Тези които са на работа, не могат ли да излязат от работа 2 часа по-рано? Все пак става въпрос за децата им?

mamavassi, ти не си ползвала сиропа, но си чела темата и имаш представа за какво става дума. Може би имаш колебания, а искаш да го вземеш. Можеш да дойдеш и ти.

Хайде момичета, пишете да се разберем нещо!

# 371
  • Там където е семейството ми
Да дам отчет и аз.
Синът ми ходи на градина от както е навършил 2.6 год.Сега е на почти 5 год.
До този момент аз не помня никога,ама наистина никога той да е ходил на градината цял месец без прекъсване.

Тръгнеше на градината,ходи една седмица,и на втората седмица понеделник,вторник е тръшнат във къщи със кашлица и Т.

Давам сиропа от началото на септември месец,да чукам на дърво,чук-чук ако и тази седмица изкара на градината ,баща му за пръв път ще плати храната във градината за цял един месец.
Нещо невероятно.

Много съм доволна от сиропа,и занапред ще продължавам да го давам.

# 372
  • София
Добре, виждам, че доста хора прочетоха темата, но никой не пише! Явно сме силни когато пишем във форума, но когато се стигне до действие никой не иска да вземе участие! Защо така? Rolling Eyes

Ирка, така е! Надявам се, че не си се заблуждавала в обратното. Аз лично няма да дойда, защото нямам никакви претенции. Сигурно съм първата тук дето дава сиропа, защото когато аз питах никой не беше и чувал за него през 2004 г. Не смятам, че някой ще седи на пазара 4 г и конкуренцията няма да се опита да му подлее вода. Т.е. доволна съм и смятам, че хората не лъжат.

Но наистина бих искала да видя сега всички съмняващи се дето вадиха линкове от ФДА и не знам къде дали ще се осмелят да застанат пред камера. А също така ми се струва, че преди писмото до Господарите може би някой трябваше да иде до фирмата и да види разрешителните както самите те предложиха. Така ми се струва коректно. Но най-вероятно всичко ще стане ясно след репортажа на Господарите.
Успех ви пожелах и преди и сега ви го желая! Grinning

Последна редакция: вт, 25 сеп 2007, 17:54 от Vache

# 373
Редактирам си постинга. Много съжалявам, но няма да мога да дойда в четвъртък. До края на седмицата няма да имам възможност.

Последна редакция: вт, 25 сеп 2007, 21:12 от Фукла

# 374
Ирка, чудесна инициатива си поела. Аз съм много болна в момента, едвам гъгна и носа ми е запушен зверски. И без друго няма да имам самочувствие, ако застана пред камера, а какво остава и в този вид ooooh!. Утре ще трябва да ходим следобяд да свалят бинтовете на Гери в Пирогов, дето й превързаха ключицата, а в четвъртък ще й бъде първия учебен ден в градината, така че съвсем не мога да се явя на тази среща с Господарите. А и ме е срам, честно казано.
За това е нужна наперена майка, която да има позиция по въпроса. Аз давам сиропа на детето си, не че ми е безразлично, какво има в него и дали не е нож с две остриета..., но не ставам за ТВ звезда.
Дано се навие още 1 майка поне и да направят "разследването".

Общи условия

Активация на акаунт