Мнения за имуностимулаторите на ADLiquid™?

• 155 820
  • 669
  •   1
Отговори
# 375
  • Чикаго / София
Ню, аз също не съм от наперените, затова и писах, ако може да дойде поне още някой да се допълваме и даваме кураж! Rolling Eyes Сигурна съм, че всички са прочели темата, но никой не пише!

Успех на Гери утре с бинта, дано всичко е наред и бързо да забрави случката! И успех на първия учебен ден! Simple Smile

Хубаво, не искате да идвате, давайте идея тогава какво точно да казваме и как да формулирам и изложа въпросите които ни притесняват!

# 376
Сигурна съм, че всички са прочели темата, но никой не пише!
А аз съм сигурна, че все някой ще се отзове и ще дойде с теб..., дори ще има поне още 2 майки с теб. Някои влизат през деня основно. Така че... може утре да ти пишат.

# 377
Аз давам от в4ера на дъщеря ми от този сироп!!!!
Дано има ефект Naughty

# 378
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
Здравейте!

Аз също купих сиропа, както съм писала и го давах на малката.  Добре, но всички тези писаници тук леко ме притесниха и реших да пусна един е-мейл на Господари на ефира, като почти бях сигурна, че няма да се заинтересуват. Пуснах го преди 1 седмица със следния текст, като всичко съм взимала от темата:
Цитат
Здравейте!

Не знам дали ще ви заинтересува, това което ще ви пиша, но искам да споделя с вас един проблем, който много притесни майките даващи детски имуностимулиращ сироп AD Liquid For kids. Сиропа не е широко разпространен в аптечната мрежа и не е от евтините 38лв. шишенцето.Проблема е следния:

1. На опаковката пише, че фирмата е регистрирана в Англия. Това е така, но регистрацията е Dormant company, т.е. не работеща. Цената на такава регистрация е около 60 паунда - ясно е, че всеки може да си я позволи.

Company Details
Name & Registered Office:
AD MEDICINE LIMITED
88A TOOLEY STREET
LONDON BRIDGE
LONDON SE1 2TF
Company No. 04561759
Status: Active
Date of Incorporation: 14/10/2002
Country of Origin: United Kingdom
Company Type: Private Limited Company
Nature of Business (SIC(03)):
2442 - Manufacture of pharmaceutical preparations
Accounting Reference Date: 31/10
Last Accounts Made Up To: 31/10/2005 (DORMANT)

2. На посочения адрес в Лондон никой не познава тази компания, а какво се намира там, можете да проверите сами:
http://www.london-se1.co.uk/restaurants/info/579/rainbow-spicy-kebabs
(дюнер кебап)

3. Не може да се установи точно националността на президента, който е и ръководител на научния колектив, разработил сиропа, но той е или хърватин, или украинец. Според мен и фирмата е украинска или някъде там...

4.Единствената европейска страна, в която се продават продуктите на фирмата е България, по-точно няколко аптеки в София. А може би продажбата на западен продукт само на източен пазар означава едно - тестов пазар?!

5. Информацията на сайта на компанията е твърде оскъдна и всъщност съмненията ни тръгнаха от там.

6.Сиропа има Санитарно разрешително от МНЗ 00597/2003 г. но това е май само разрешително за внос, а дали са минали през МЗ, не се знае!

7.Написахме е-мейл на фирмата предлагаща сиропа в Бг със следния текст "Здравейте!

Майки от форум в Интернет, разбрахме, че вашите сиропи Фор Кидс и Имун Съпорт, се произвеждат само за българския и руския пазар. И имаме въпрос: "Защо?"... някакъв тест върху децата ни ли е това или се бъркаме в информацията си??? Има ли го и другаде по света със същия състав и под какво наименование?

Надяваме се на бърз отговор, защото доста родители сме купили от сиропа ви. Благодарим ви предварително!"

Получихме следния отговор:
"Здравейте,

Сиропите за имунитет с аналогично съдържание се произвеждат за американския пазар от Innovative Natural Products http://www.inponline.com

С уважение
Ал.Пенова"

Доста кратък и лаконичен отговор, не даващ никаква информация!

8.На диплянката на фирмата пише, че продуктите са "Регистрирани са в FDA /Федерална Агенция по храни и лекарства/ под номер 16768648860."
Проверихме в сайта на FDA и такъв номер не фигурира в архивите на ФДА от 1999 г. до сега.

След всичката объркана информация се чудим има ли причина да вярваме на останалата информация, представена по опаковките - съставът на лекарството и това, че е произведено в Калифорния. Говорихме по телефона със служители на фирмата, но те не ни дадоха никакво обяснение, обясниха, че те били представители за Б-я и нямат информация за разпространението в други страни.

Това е българския сайт на фирмата:http://www.admedicine-bg.com/
Това е английския сайт, който от доста дълго време е в процес на изграждане:http://www.admedicine.co.uk/

Всичкото това притеснение за майките тръгна от една тема в интернет форум: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=181908.120

Сега не знаем - да даваме ли сиропа на децата си, или не, какво съдържа, къде се произвежда, и защо е това информационно затъмнение около него?!

Ако темата ви се стори интересна ще се радваме да стигнем до правилните отговори заедно с вашия екип!

Поздрави!

Една от майките от форум www.bg-mamma.com

Днес ми се обадиха и ме помолиха да се съберем две-три майки, и в четвъртък да направят репортаж. Това ме навежда на мисълта, че явно нещо ги е заинтригувало в сиропа и искат действително да разнищят случая!

Нека се съберем наистина, и да изложим мненията и притесненията си относно сиропа! На мен ще ми е трудно сама да го направя. Не съм от много наперените и устатите и съм сигурна, че доста ще се притесня, ако съм сама. Искат в четвъртък към 15.30-16ч. в някоя градинка да ни снимат, а утре да се обадя и да им кажа къде. Казаха, че са готови да докарат майките които са в по-далечни квартали. Не е нужно да сме много - 2-3 ще свършим работа, но колкото повече, толкова по-добре.

Нека не си затваряме очите, едва ли ще се захванат да правят репортаж за нещо, което не са проучили и не им се е сторило съмнително. И аз съм доволна от сиропа, но искам да знам какво давам на детето си, защото и наркоманите не се разболяват когато си взимат дозата. Или по-точно ако са тръгнали да се разболяват и си вземат дозичката веднага стават О.К.

Пишете мами и да се разберем за четвъртък следобед! Може да е на място което е удобно за повечето! Аз съм с кола и нямам претенции за мястото.

МНОГО ти благодаря, че ни показа когато си говорим, че трябва и да ни стиска да си защитаваме позицията, и че е много трудно

аз съм от Русе, а от поста ти виждам, че снимките ще са само в София, уви. Ако бях в София, щях да дойда на уговорената среща, а ако Господарите решат да снимат и майки от провинцията, или да искат мнението ни по ел. поща или тел. аз съм на разположение. Не съм давала сиропа, но искам детето ми да е здраво. Ако се окаже, че всичко е наред с този сироп, и аз бих и давала, но ако не - това че сега ще е здраво, а после ще се появят някакви странични ефекти, за мен не е критерий да се реша да го ползвам.
На Лични ще ти пиша телефона си, ако решат да искат така мнения. И аз се притеснявам от камери и публичност, но не трябва да позволяваме това да ни спира

Всички, които искате да давате сиропа преди да сме сигурни в производителя и състава, ви подкрепям, защото наистина няма да дадете нещо вредно на децата си умишлено и сте обмислили достатъчно добре, че постъпвате правилно.

А останалите, които се съмняваме, нека си обединим усилията

# 379
Моя приятелка е дистрибутор и го продава на 28лв   bouquet

Момичета станало е объркване . Имуно Съпорт е 33лв , а сиропчето Фор кидс е 28лв .

# 380
  • София
Аз нямам никакви притеснения да се явявам пред камера и да кажа каквото мисля, но просто не съм точният човек за това -  аз съм супер доволна от този сироп.

Ивка10 и аз никога не бях плащала пълна такса за детска градина на щерката. Миналата година го пихме и не е отсъствала и един ден. Прави няколко пъти хреми, но се оправяше лесно и без антибиотици. Това не е било.
 Сега давам и на малкият. Съжалявам само, че Лекси като ми казва по-рано не го взех - щяхме да си спестим антибиотиците.

# 381
  • София
Може ли пак да кажете каква дозировка давате?
Синът ми е на две години.
В петък се разболя от яслата и давам сиропа от неделя.
Първите дни давах по 5 мл. два пъти на ден,но мисля,че сега ,след като е здрав,мога да давам еднократно.
Чакам с нетърпение ефекта върху апетита Mr. Green

# 382
  • Там където е семейството ми

Ивка10 и аз никога не бях плащала пълна такса за детска градина на щерката. Миналата година го пихме и не е отсъствала и един ден. Прави няколко пъти хреми, но се оправяше лесно и без антибиотици. Това не е било.
 Сега давам и на малкият. Съжалявам само, че Лекси като ми казва по-рано не го взех - щяхме да си спестим антибиотиците.
Знаеш ли аз,колко се ядосвам сега,когато Ню ми говореше"Хайде бе сватя да го вземем"аз със едно такова недоверие гледах на нещата.
Щях да си спестя много ядове и най-вече това,че щях да спестя АБ на Боби и многократните инжекции на Преслава,след като два поредни месеца беше със пневмония.

Надявам се тази година и двамата да са здравички,и наистина сиропът помага и занапред.

# 383
  • Под гъбата
Моя приятелка е дистрибутор и го продава на 28лв   bouquet

Момичета станало е объркване . Имуно Съпорт е 33лв , а сиропчето Фор кидс е 28лв .
Цената която видях в сайта е 44 лв. така че твоята е по добра цена! Grinning

# 384
Аз днес купих For Kid's за 36 лв. В аптеката ми казаха че е добре и на 4ри годишно дете да се дава този препарат, а не Съпорт, защото той бил по- силен и се препоръчва за по-големи деца.
Вие как мислите, For Kid's ще ни свърши ли работа. Някой давал ли е на 4 - 5 годишно дете от сиропа newsm78

# 385
Ирка, какво стана днес с Господари на ефира?

# 386
Аз днес купих For Kid's за 36 лв. В аптеката ми казаха че е добре и на 4ри годишно дете да се дава този препарат, а не Съпорт, защото той бил по- силен и се препоръчва за по-големи деца.
Вие как мислите, For Kid's ще ни свърши ли работа. Някой давал ли е на 4 - 5 годишно дете от сиропа newsm78

newsm10 - Имун Съпорт, на дъщеря ми - 3,8 год.

# 387
Знаеш ли аз,колко се ядосвам сега,когато Ню ми говореше"Хайде бе сватя да го вземем"аз със едно такова недоверие гледах на нещата.
Ми аз знаеш ли, как се ядосвам, че когато Vache ми говореше Joy, аз не та не, къде ще ти дам за един сироп 36 лв. Ниииикога! И ги разтягах, че организма трябва сам да си изгради имунитет. И кво стана - моето с астма и аз с него - в къщи, а децата в яслата, дето ги крепяха стимулатори си завършиха там. Че я натрових с лекарства, натрових я, че ме изритаха от работа за отсъствията ми - изритаха ме, че сега съм като подплашен заек от болести - е такъв съм. Ами какво да му мисля още?
Сватя, сватяяя... не слушаме ние.

Между другото, днес купих още едно шише Имун съпорт за 35 лв. от аптеката ни в Люлин 9.

# 388
  • Чикаго / София
Ирка, какво стана днес с Господари на ефира?

Заснеха материала, ще знам резултати може би след седмица. Може да искат среща с още някоя майка или татко. Не са правили разследване още, сега ще го видят за какво става въпрос. Може би ще го дават за изследване, не знам, ще видим накрая за какво става въпрос и има ли нещо притеснително!

Искам да благодаря на Дежа Ву и съпруга й за подкрепата.  Hug

# 389
Искам да благодаря на Дежа Ву и съпруга й за подкрепата.  Hug
А аз благодаря на вас тримата Embarassed.

Общи условия

Активация на акаунт