Мнения за имуностимулаторите на ADLiquid™?

• 155 813
  • 669
  •   1
Отговори
# 585
  • малкия йеросалим
Здравейте,
аз се казвам Надежда Пенова и работя във фирма "ЕД Медицин Балкан" ООД като "специалист маркетинг".Във връзка с предаването "Господари на ефира"  искам да поканя всички, които се интересуват от нашите продукти , да посетят нашия сайт: www.admedicine-bg.com.
Там можете да видите всички документи на фирма, които се изискват от българското законодателство. Ако имате въпроси към нас можете да ги зададете на моят имейл: nadinne_p@yahoo.com или заповядайте в офиса ни, който се намира в гр.София, кв.Лагера, ул.Мъглен 5, тел:954 04 67.
 Тъй като сме от 4 години на пазара смятаме, че сме изградили добра репутация и сме спечелили доверието на хората, благодарение на качествените ни продукти.
 Относно въпросното предаване фирмата ни е предприела съответните действия и срещу екипът тече прокурорска проверка. Ако продуцентите спазят Закона за радио и телевизия очакваме и опровержение във ефир.
 Надявам се , да  Ви бъдем полезни и за в бъдеще.
 Пожелавам Ви всичко най-хубаво.
 Надежда Пенова
Peace

# 586
  • В тъмната гора.
Направиха опровержение и в Господари на ефира, но с половин уста. След първото предаване мъжа ми направо беше потресен, че съм дала този сироп на детето, изплашихме се здравата. Слава богу и този стрес отмина, но се питам как някои хора се си врат носа и тук и там и после без да са говорили лично с фирмата, или да отидат на място, за да проверят как стоят нещата изтипосват криминалните си разсъждения в ефира и изправят косите на много родители. Лично аз заради тази история едва не изхрърлих две шишета от сиропа на стойност 70 лева, а да не говорим, че прекъснах схемата, по която давах имуностимуланта на детето си до изясняване на случая.

# 587
  • Там където е семейството ми
Ммммм да....Снощи направиха опровержението ,но както каза Мишел със половин уста. Rolling EyesДокато разбера,че става въпрос за сиропчето и те приключиха.
Нито съм се притеснявала преди,нито пък след репортажа,факт е,че сиропът при нас има ефект освен при децата и при съпругът ми,които от един месец го пие.
Днес очаквам да ми доставят още,две шишенца.
Предивд променливото време и рязкото застудяване,моите хубостници ахааааа,да се разболеят,но минахме между капките.

# 588
И аз си поръчах Simple Smile

# 589
Въобще не съм си и помисляла да изхвърлям сиропа .А нима е по-добре да им давам антибиотици и сиропи за кашлица ?От 20 дни малкият ми син-2г.7мес.пие сиропа-добре е и дори има апетит.

# 590
А моя син направи за първи път бронхит -на 1 и 10 месеца сме и сме на Антибиотик! Давах му  20 дни спрях и се разболя на 10 ден от почивката от сиропа сега пак го пием но и антибиотика иначе щерката мина между капките само асмата и се включи но е на сиропа отделно сироп за кашлица и вентолин дишаме само флексотида не съм включила май започна да се оправя!

# 591
  • Русе
Е, аз пък, изчаквах първото предаване (на 26.10), за да реша дали да купя сиропа. Това, което показаха по никакъв начин не ме разубеди - дори да е имало административно нарушение, не виждам връзка с качеството на продукта. Купих го веднага след предаването. Мога само да съжалявам, че не го направих по-рано. Simple Smile
Днес педиатърката ме посъветва да не правя прекъсване от 20 дена, а да го пие докато свърши шишето. Thinking

# 592
  • Там където е семейството ми
Днес педиатърката ме посъветва да не правя прекъсване от 20 дена, а да го пие докато свърши шишето. Thinking
Ние също пием докато свърши шишето и тогава почиваме,тоест,докато пие шишенцето караме без прекъсване,това ме посъветва дет.лекарка,на която имам пълно доверие.

# 593
Понеже днес купих въпросният сироп, нещо не ми стана ясно в каква доза трябва да го давам. В  упътването препоръчват по 1 до 5мл 1-3 пъти дневно. Вие в какви дози го давате ? Става въпрос за 3г дете.  Защото си мисля да не му дойдат много примерно 5мл 3 пъти дневно.??? Thinking

# 594
  • малкия йеросалим
Понеже днес купих въпросният сироп, нещо не ми стана ясно в каква доза трябва да го давам. В  упътването препоръчват по 1 до 5мл 1-3 пъти дневно. Вие в какви дози го давате ? Става въпрос за 3г дете.  Защото си мисля да не му дойдат много примерно 5мл 3 пъти дневно.??? Thinking
мисля ,че тази доза е много.по добре се посъветвай с личния лекар на детето.аз давам на кики веднъж на ден по 2.5мл.педито каза ,че мога да вдигна на 5мл като видя ,че се разболява.

# 595
мисля ,че тази доза е много.по добре се посъветвай с личния лекар на детето.аз давам на кики веднъж на ден по 2.5мл.педито каза ,че мога да вдигна на 5мл като видя ,че се разболява.

Проблема е че нашият педиатър не е привърженик на тези имуностимулатори, съответно ако го попитам ще ми каже да не  давам нищо. Но за един месец пихме 2 пъти антибиотик, което изобщо не е добре.

Аз съм взела решението да го давам въпреки всичко, но се чудя за дозата. Thinking newsm78

# 596
  • малкия йеросалим
ти сама ще решиш тогава по колко да даваш.аз ти писах каква доза давам.пие го 20 дни после 20 почива.тази година за първи път давам имуностимулатор.но засега съм доволна.

# 597
  bouquet  Аз мисля че 5мл  са достатъчни, така че ще го давам така.Благодаря ти.

# 598
  • София
Този имуностимулатор за деца има ли приятен вкус, т.е възможно ли е да бъде "скрит" в 1 обикновен сок. товани е проблемът на нас - характерния вкус и мирис на лекарство се регистрира отдалеч и се налага да даваме насила с дозатора-спринцовка на Панадол.

Това е истински въпрос, не е само записване да следя темата.  Peace

# 599
  • малкия йеросалим
ами на брошурата пише ,че е с приятен вкус и аромат.аз лично се опитах няколко пъти да го дам в чист вид ,но не постигнах успех Cryсега го давам разреден с много малко сок.така го пие без проблем.

Общи условия

Активация на акаунт