Красота отвътре: Суперхрани за сияйна кожа

• 1 822
  • 235
  •   4
Отговори
# 180
  • Варна
Винаги започвам деня с чаша топла вода на гладно. След това закусвам най-често мляко (домашно козе) с овесени ядки, чиа, ленено семе и някакъв плод. Нанасям и бялата козметика за лице.

# 181
  • София
Кой е вашият любим бърз ритуал или рецепта със суперхрани за сияйно начало на деня? Шепа годжи бери за начало на деня плюс часа с топла вода и лимон.

# 182
  • Ruse, Bulgaria
Моя ритуал е златното смути — пълно с антиоксиданти, противовъзпалителни съставки и естествена енергия

# 183
Сутрин на гладно чаша топла вода, половин час след нея закуска с протеин - яйца или протеин на прах и дълга утринна разходка.

# 184
На гладно - чаша топла вода с лимон

# 185
С детето много обичаме овесена каша с прясно мляко. Също така от време на време пия чай от коприва, който освен че ми помага за анемия и пречиства организма.

# 186
Кой е вашият любим бърз ритуал или рецепта със суперхрани за сияйно начало на деня?

Пълнозърнест хляб с варено яйце, авокадо и домат, придружен от чаша топъл зелен чай.

# 187
  • София
Кой е вашият любим бърз ритуал или рецепта със суперхрани за сияйно начало на деня?

Не обичам да закусвам, затова залагам на нещо бързо, а именно смути: кисело мляко, ябълков пектин, брашно от коприва, ленено семе и малко вода.

# 188
  • Лясковец
С хормонален дисбаланс  диабет съм,закусвам овесени ядки с кисело мляко или прясно мляко с чия и малко какао,наблягам на плодове и салата,признавам си опитвам се да ям здравословно,но не ми се получава.

# 189
Винаги започвам деня с 2 с. л. смес от сусамов тахан, мед, натрошени орехи и нарязани сушени плодове.

# 190
Обичам да започвам деня със смути от банан, боровинки, овесено мляко и лъжичка мед– дава ми енергия и настроение за целия ден

# 191
За  закуска хапвам овесени ядки с кисело мляко, или сандвич с яйце и авокадо, в почивните дни си приготвям палачинки с овесени ядки, пшенични трици и извара- понякога добавям и малко мед.

# 192
Моят бърз ритуал за сутрин: смути с банан и спанак. За 2-3 минути съм готова, имам енергия и усещам, че започвам деня правилно — дори с малките около мен.

# 193
Втора година с мъжа ми закусваме по една филийка протеинов хляб, намазана с тахан, няколко парченца авокадо и скир. Сутринта винаги започваме с чай за него, за мен чаша топла вода. Кафе пием поне час-два след ставане. Чувстваме се много по-добре, отколкото когато започвахме деня си с кафе до обяд.

# 194
Кисело мляко, чия, плодове, пълнозърнест хляб, смутита - това са част от любимите ми здравословни закуски

Общи условия

Активация на акаунт