Красота отвътре: Суперхрани за сияйна кожа

• 4 714
  • 337
  •   2
Отговори
# 300
  • София-Младост
В момента се храня по Зоната и залагам на баланса м/у протеини, въглехидрати и мазнини.
Закуска с овесени ядки, чия , скир и протеин ми е сред любимите сладки закуски.
А от солените предпочитам да включва варени яйца, авокадо и пуешка шунка, заедно с малко зеленчуци.

# 301
Пшеничен зародиш с кисело мляко.

# 302
В забързаното ежедневие предпочитам  плод- банан, много обичам моркови, пълнозърнест или ръжен хляб.

# 303
Обичам кисело мляко и всеки ден закусвам с такова. Добавям ядки, сушени плодове и овесени ядки.

# 304
  • Пловдив
Любимата ми закуска е кисело мляко с накиснати от вечерта овесени ядки, чия и плодове. Понякога добавям и доза протеин вътре

# 305
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ежедневно колаген, витамини и пробиотик.
От суперхрани - акай бери на прах и спирулина вземам няколко пъти седмично.

# 306
Кой е вашият любим бърз ритуал или рецепта със суперхрани за сияйно начало на деня? Любимият ми ритуал е да започна деня с чаша с вода и лимон и закуска от препечена филийка с масло и мед.

# 307
  • EU
От вечерта си накисвам чия с ленено семе във вода и сутринта го изяждам. Обичам и кисело мляко с плодове, също и яйца. Зависи от натовареността и времето, с което разполагам.

# 308
Здравейте,
Сутрин със съпруга ми си приготвяме йогурт/ скир с Био Фито Детокс - изключително бърз ритуал и много полезен.
Задължително и плод след закуска - круша, ябълка или банан.

# 309
Започвам деня с чаша топла вода и лимон.
След половин час хапвам варено яйце, сурови ядки, семена и плодове.

# 310
Сутрин пия две чаши топла вода с лимон, а след това закусвам със скир с мед и боровинки или с предварително накисната от вечерта чия с мляко и сутринта добавям плод

# 311
Обожавам да закусвам йогурт с чиа, ленено семе, Годжи бери, боровинки и мед.

# 312
  • Някъде по Дунава
За здраве и тонус започвам деня със скир + добавки : хуск или трици, смляно ленено семе, плод.

# 313
Обичам тези палачинки:
1 яйце, 1 с.л. оризово брашно, 1 ч.л. кокосови стърготини.
Разбивам добре и изпичам 2 палачинки в незалепващ тиган.
Пълнеж от рикота, малко банан и какао,

# 314
  • Sofia
Опитвам се да пропускам вечерята, а сутрин си хапвам вкусен домашен пудинг с с плодове и семена или ядково мляко с чия и банан, кокосово или бадемово мляко.

Общи условия

Активация на акаунт