🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 55 580
  • 1 635
  •   51
Отговори
# 1 350
Охоо, Джанкарло щели да му го излагат в следващия епизод пак!
Сигурно Габи се е усмихнала на някой мъж, ужас!

# 1 351
"Дотука беше с мълчането. Не се казва дошлЕ, а дошлИ. Умря циганина дето те хвалеше. Забравих, още е жив" -  Красимир Satisfied

Хахаха, тука съм се смяла с глас. Краси направо я размаза и то пред всички. Евала, беше крайно време!

# 1 352
Тушев е много долен тип. Умира си да се показва публично мръсно бельо в предванията му. Перверзник. Този сезон е дъното.
Да и да покаже, че на нито един участник външния вид не кореспондира с мозъка.

# 1 353
Еха, каква делюзия - Виктория възприема  себе си като "приятен човек".
Тя: "Влизам да провокирам"
Пак тя - писка, че я провокират
Има разлика между провокациите на Виктория и вербалната агресия на двете квачки. Това, което виждаме в момента е еквивалент на тормоза, в който няколко ученички тормозят друго момиче, защото ти била дразнила.

БТВ, в момента, в който Габи показа истинското си лице, рязко погрозня. Не знам внушавам ли си, но за мен е така.
Най-голямата шматка в сезона е Калоян. Не мога да разбера какво прави там, но с всеки следващ епизод става все по-жалък.

Няма разлика между тяхната вербална агресия в този формат и нейната вербална агресия в сезон 2 спрямо Маги, примерно. Странно ми е колко бързо забравяте. Изобщо не мога да възприемам като жертва точно нея
Виктория не е била никога на ниво да изполва епитети , като парцал , боклук и т.н. И това , че твоята любимка Маги не беше обожавана и оценена  от всички моми не прави мнението ти обективно. А Виктория доста смела беше  и си отстояваше позицията.

# 1 354
  • На морето!
Не съм гледала другите Ергени и впечатленията ми от всички са само от този.
Може би заради това не мога да видя с какво толкова дразни Виктория. За мен тук тя е жертва.

Виждам, че плебесът ще скача масово срещу Шехерезада 🫢

# 1 355
Краси като се усмихне, направи ми изглежда хубав понякога Scream
Аз не си спомням Виктория да е обиждала или агресирала по някакъв начин към Маги. Тя с Габриела плувкинята повече се занимаваше май. Явно не й върви с Габриелите
..

# 1 356
Направо Краси ми стана симпатичен покрай изцепките на Шермин. Някой да вземе да я постави на мястото й, малко й е!

# 1 357
А можеше просто да запомним Шермин като една от първите напуснали сезон 3 и дори да е симпатична за някого, да си пуска сторитата, да прави рекламки.
Мечешка услуга си направи с това влизане. Сега ще я запомнят като "онази лудата от Любов в рая" с уточнението "не Емили, другата луда". Wink
Дали бившите ергенки имат някакъв хонорар за участието?

# 1 358
Да си призная, срам ме е, но злорадствам Grinning

Рано е още. И Мартин се беше засилил да гони Айгюл, но баче Ники го възпря. Тая докато не изхвърчи, не съм спокойна.

# 1 359
ШерминЪ - Аз говоря 5 езика
Краси - Ти се научи български да говориш 😅

# 1 360
  • София
Аз наистина не помня какво е говорила за Маги. Тя беше супер фалшива, нещо по тази линия ако е било.. Аз помня, че там беше смела срещу Габриела на футболиста от Лудогорец и си изгуби работата заради това, че вдигна скандала. Малко неадекватна ми беше в нейния сезон, защото си мислеше че има шанс с Алек..

# 1 361
Шермин като завърти латерната с мазното непукистко гласче,  когато опитат да ѝ кажат нещо, напълно оправдава израза - Ти го плюеш, то мисли, че роса го роси.
Безапелационните аргументи като наизвади  - кръстчето било 56см, че и подруса силикона нагледно.
Кръчмарска история, Радка Пиратка.

И всички с богата обща култура и емоционална интелигенция, които могат да я оценят, занемяват сразени.

# 1 362
  • Пловдив
Интересно ми е с какво Габи ядоса Джани, явно нещо много изведнъж ще се случи, не ми се струва да е друг мъж, по-скоро нещо друго. Но ми се струва угрижена, според мен държи на него, въпреки всичко. Виж на Филипа й личи, че иска да се отърве от Йовица, докато тук Габи не изглежда така.
Краси сипа с големия черпак на Шермин, но не издържа да я слуша пак.... А това с кръстчето беше умопомрачително, не знам как точно с тези мерки показа превъзходство над Киара. Но ще добавим към меме-тата още едни мерки.

# 1 363
  • В Града на Липите
Може да му е казала, че се е сресал накриво.
П.п. Имам предвид драмата между Габито и Джанко.

# 1 364

Присъединявам се, КрасимирЪ национален герой 😀

Общи условия

Активация на акаунт