🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 33 402
  • 1 095
  •   102
Отговори
# 555
Ако бях на Тушев щях да дам златна роза на Киара и Габриела, а да направя така, че Шермин и още някой/я от другите двойки да хвърчат.

По отделно и да се готини хора като двойки са ми много противни вече почти всички освен Орлин и Нати. Те излязоха май най-свестната двойка досега - гледат себе си, за сега поне не са нареждали Виктория или Киара.

# 556
  • София
Йовица е отвратителен. Уж гледаме възрастни хора, а скачат на един човек, независимо какъв е без дори да го познават.

# 557
Джанката и Габриела пък си живеят в собствен свят, хич не ги е еня кой влизал, кой излизал...Като големия кораб заедно с любовта си се изнесоха извън разбунения кошер и ме изкефиха.
Не съм им фен на двойката, но тоя цирк се разиграва баш на рождения ден на момичето. От продукцията и среща не им подариха.

# 558
Йовица е еб...си педа...ла......Прави се на отворен пред жени....А това е отвратително поведение на " мъжле ". Тоя не мога да го понасям. Я вземи захапи някой мъж, пикльо !!!!!!!!

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 23:01 от BlackCat12

# 559
Джани Моранди и той дръпна жена си.. да се надяваме ли на нещо добро в него, о чудо - че му писна от глупости..

# 560
  • София
Толкова пошло посрещане. Габриела и Йовица много заядливи. Шермин и тя дава тон и всички й се свързват на акъла, дори и Петър.
От Йовица като че ли можеше да се очаква, Шермин и Габи дори няма да ги коментирам, но Петър най-много ме изненада. Всъщност симпатиите ми в началото отдавна се стопиха, но не очаквах, че е чак толкова заядлив. Rolling Eyes

# 561
Хайде сега Джани и Шермин ще си станат дружки заради общия враг.

# 562
Джани Моранди и той дръпна жена си.. да се надяваме ли на нещо добро в него, о чудо - че му писна от глупости..
Мда, напразно.. Hug

# 563
Филипа и тя най-сетне показа каква злобарка е 😏 Лика прилика са си с Йовица. Ето, първата маска падна

# 564
Анкетата трябваше да бъде - коя е най- противната двойка? В случая на чифтосване и външни дразнители, които влизат, за да провокират се проличава, кои как мислят и каква им е ценностната система, като двойка.

# 565
  • В Града на Липите
Толкова реалитита минаха и винаги една и съща грешка. Така ли не се научиха, че най-големия автогол могат да си вкарат, като превърнат някой в жертва нападайки го вкупом.
Тя не че Виктория е китка, обаче в момента масово се излагат.
Виктор ми направи добро впечатление, като опита да озапти Йово.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 23:33 от hrissi_sz

# 566
Вики че не е красавица не е, но ГАбарко как реши, че е по-хубава?

# 567
  • София
"Мразят" много силна дума, тази наистина няма нищо общо с реалния свят, това момиче направо вече ми причинява главоболие.

# 568

Точно да го похваля Джанката и той се коалира с Шермин.
Много се превъзбуди Йовица и той.
И една прекрасна Фрида Кало от снощи. Освен че ми е най-красива от всички , Габриела със зелената риза ми заприлича точно на нея.

# 569
  • София
Преди време с приятелка се бяхме записали на рисуването с вино на Йовица. Тя закъсня с 5 минути, защото детето й беше болно и той направи такъв проблем и започна да повишава глас, че си разменихме две реплики. Той просто си е противняк и това е.

Общи условия

Активация на акаунт