🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 44 800
  • 1 412
  •   107
Отговори
# 540
Като я слушам Шармин ми идва да отида в първата чалгатека и да въртя задник и да правя шпагати.

# 541
Йовица явно само може да се “дърви” на жени. Иначе само трае…

# 542
Виктория може да е отблъскваща с външност, но Йовица бие дори нея. Липса на зъб, липса на чувство за такт и най-вече липса на мъжество. Изведнъж му пораснаха топки и реши да се дърви на жена?! Тъпо парче, което ми прилича на един огромен говорещ кафяв картоф

# 543
  • here and now
Габа и Анчето са на ниво "булита от 6-ти клас".

# 544
  • София
Йовица явно се е усетил, че не може да стои само за фон и давай освен да натискаме Филипа, да се опитаме да изпъкнем и още някак си.

Габа и Анчето са на ниво "булита от 6-ти клас".

Дано никой да не ги взима за пример в реалния живот... нито за корекциите им, нито за поведението им.

# 545
Йовица какво тръгна да се прави, Видя някой с по-кофти зъби и порасна.

Мани го тоя.. “секс маниака”, така го описват хората 😂

# 546
Вики ще я нареди Шарнира...оная подскача като малко пинчерче и злобее!
Габчето и Йовица много злоба, отвратиха ме 🤢
Не я харесвах изобщо Виктория от предния сезон, но в случая е напълно правилно влизането и!
Нека Шерминчето се порадва на последните си мигове слава 🤣

# 547
  • у нас
Толкова пошло посрещане. Габриела и Йовица много заядливи. Шермин и тя дава тон и всички й се свързват на акъла, дори и Петър.

# 548
Все едно гледам бесни тийнейджъри в гимназията.

# 549
  • София
Толкова пошло посрещане. Габриела и Йовица много заядливи. Шермин и тя дава тон и всички й се свързват на акъла, дори и Петър.
Седи им се още там и затова си влизат в ролите, за да може да спечелят още някой ден безплатен курорт плюс малко ефирно време. Петър ми е леко анти, готов е и той на доста за ефирно време.

Ох изобщо не знам защо си го причинявам да продължавам да го гледам/ слушам...

Все едно гледам бесни тийнейджъри в гимназията.
Излагация

# 550
Петър се присъедини към триото Йовица, Габа и Шербет.. Много ми е жалък и отвратителен, мишок 🤮 Май той е цър пър

# 551
  • София
Петър се присъедини към триото Йовица, Габа и Шербет.. Много ми е жалък
И той като една махленка, а хем се опитваше уж да каже на Шерминчето къде греши. Не знам, дали когато няма камери изобщо Криси му обръща някакво внимание и си говорят? Не вярвам да са останали заедно след предаването, не ми стоят естествено и не си отиват някак.

# 552
  • у нас
Когато си сам, за глутницата е лесно и скача, и напада здраво.

# 553
Много обичам моите гей приятели, но Петър доста ми напомни на тях тук.

# 554
Джанката и Габриела пък си живеят в собствен свят, хич не ги е еня кой влизал, кой излизал...Като големия кораб заедно с любовта си се изнесоха извън разбунения кошер и ме изкефиха.

Общи условия

Активация на акаунт