🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 22 198
  • 772
  •   97
Отговори
# 585
Тез пет езика не ги пусна ей... Всички видяхме, че на Емили френския не може да го стигне.

# 586
Красимир е такава мижитуркааа!

# 587
Обаче Виктория има брутални крака, много добре изглеждат
Вальо ти лЕ си?🤣
Ако беше той, щеше да каже брутален г*з Joy

Еее, стига де. Верно се изкривихме вече с тия, ама все пак 😂😂😂

# 588
Поне когато аз бях с Йовица си имаше всичките зъби в устата🤣🤣🤣🤣Такъв си е и в реалния живот, ще се разкрие още повече🙃Не е от боята😅Според мен нарочно гледа да се набута в скандал/интрига, защото иска да е известен. Ама да беше избрал Шермилингото, а не скучната Филипа хаха

# 589
Даже и Бланко едва търпи Шермин. Но пък тя си намери нови спътници - Хели и Лили. Как й се връзват не знам, дори мъже като Джани и Петър като някакви ученички гледат да й се докажат. Все едно гледам Mean Girls. Като тръгна принцесата и онези двете вървят след нея ми бяха много смешни.

# 590
На Орлин пеенето и свиренето не са му сила.

# 591
  • София
Вие разбрахте ли сега какво момче е отрязала, аа! Ох не е добре положението, никак даже.

Даже и Бланко едва търпи Шермин. Но пък тя си намери нови спътници - Хели и Лили. Как й се връзват не знам, дори мъже като Джани и Петър като някакви ученички гледат да й се докажат. Все едно гледам Mean Girls.
Ориентират се, че ще ги дават малко повече в ефир и пригласят. Лили май също беше казала, че парите са важни за нея? Хели ми е безгласна малко.. една такава на къде я веее вятърът, безхарактерна.

# 592
Поне когато аз бях с Йовица си имаше всичките зъби в устата🤣🤣🤣🤣Такъв си е и в реалния живот, ще се разкрие още повече🙃Не е от боята😅Според мен нарочно гледа да се набута в скандал/интрига, защото иска да е известен. Ама да беше избрал Шермилингото, а не скучната Филипа хаха
Тъкмо е чужденец 🤣👌

# 593
Не мога да повярвам, че някой от поколението на Натали не говори английски, поне в училище не е ли учила, във всяко училище се преподава. Доста семпло девойче и най-вероятно съм единствената, която мисли, че Орлин всъщност няма истински интерес към нея.

Помислих си го и аз. Може да съм бъгната, но ми е странно някой под 30 да не владее английски.

Този с privite jet сега с нас в стаята ли е?

# 594
Натали и Орлин са ми сладки заедно и видимо си отиват!
Шерминаторката...напълно луда, чуя ли отново че говори 5 езика, ще и скипвам речите 🤢
И като ги говори уж е толкова знаеща, как един път не я чухме на друг език, освен на български 🤣

# 595
Орлинчо Justin Timberlake-а

# 596
  • here and now
Вие разбрахте ли сега какво момче е отрязала, аа! Ох не е добре положението, никак даже.

Тя, ако я питаш и близнака отряза и Орлин...
Нищо не разбираме ние...

# 597
Поне когато аз бях с Йовица си имаше всичките зъби в устата🤣🤣🤣🤣
Изби му ги на изпроводяк, ли Scream а си такова кротко момиче

# 598
Не мога да гледам в момента, но ми е интересно Шермин, като е от “по-лека” професия, не е ли нормално да може да предложи приятен, ненатоварващ разговор, за да привлича мъжете. А то..

# 599
Отвратителен плаж..

Общи условия

Активация на акаунт