🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 22 559
  • 785
  •   104
Отговори
# 570
Филипа и тя най-сетне показа каква злобарка е 😏 Лика прилика са си с Йовица. Ето, първата маска падна
Аз още в момента когато почти скочи на Киара, че нямала право да дава роза я разбрах каква е.

# 571
Обаче Виктория има брутални крака, много добре изглеждат

# 572
Това понита ли са...  Сетих се за един виц от едно време ''Това теле коч ли е?''

За Сарми не знаем още, но Орлин за преводач не става.

# 573
Май Натали и Орлин и Виктор и Дениз ще излязат най-нормалните двойки.

# 574
Вальо ти лЕ си?🤣

# 575
  • В Града на Липите
Вальо ти лЕ си?🤣
Ако беше той, щеше да каже брутален г*з Joy

# 576
  • София
Ще се радвам ако се е получило между Натали и Орлин, някак странно.. си кликват и си отиват. Ей затова такъв тип срещи са готини - когато останат само те.. и другите ги няма и нямат значение.

От пиенето Шерминчето нещо и гласчето си губи, или от практикуването на всички езици, които говореше, забравих колко са.

# 577
Май Натали и Орлин и Виктор и Дениз ще излязат най-нормалните двойки.
Важното е, че бабата на Орлин е щастлива, като го гледа, нищо друго няма значение 😀

# 578
Вальо ти лЕ си?🤣
Ако беше той, щеше да каже брутален г*з Joy
Таз кви пачи изкара ей... Да я изплющя!

# 579
На тая среща трябваше да е Шермилингото… нямаше да има нужда Орлин да превежда, защото тя говори…. 5 езика!🤣

# 580
Йовицата да вземе първо да си оправи зъбите, че въобще не знам как може човек да има себеуважение с липсващи зъби, счупени други и пожълтели. Филипа явно не е от гнусливите щом го целува.
Габи Бланко как реши, че превъзхожда по красота Виктория, като е станала и тя една бухта, такива бузи е отпрала, че назолабиалните й бръчки изглеждат като на баба на 65г.

# 581
  • here and now
Анчето, ако не беше с различни тоалети, щях да си помисля, че е снимала два синхрона и само тях излъчват по 178754 пъти на епизод...

# 582
На тая среща трябваше да е Шермилингото… нямаше да има нужда Орлин да превежда, защото тя говори…. 5 езика!🤣
Ти като имала минало с македонския я кажи такъв комформист ли беше?

# 583
Филипа и тя най-сетне показа каква злобарка е 😏 Лика прилика са си с Йовица. Ето, първата маска падна
Аз още в момента когато почти скочи на Киара, че нямала право да дава роза я разбрах каква е.
Не ми останаха лайкове..👍 Да, точно и на мен тогава ми направи впечатление. По принцип мисля, че умее да заблуждава и досега успяваше да прикрива, че е кофти човек

# 584
  • София
Не мога да повярвам, че някой от поколението на Натали не говори английски, поне в училище не е ли учила, във всяко училище се преподава. Доста семпло девойче и най-вероятно съм единствената, която мисли, че Орлин всъщност няма истински интерес към нея.

Общи условия

Активация на акаунт