🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 30 654
  • 1 050
  •   29
Отговори
# 855
  • here and now
Не е много нормално да си писал на един "тон жени ", най вероятно за това го хранят. Не изглежда добре - дори изглежда тотално ЗЛЕ. Но ми е забавен в това реалити  - като не ми е вкъщи/ 🤣ми е забавно/.
Ами или не му отговарят или не могат да се договорят Mr. Green

# 856
На влизане тази беззъба плюнка не можеше да се сети кога е ходил на среща последно, та след предаването мога само да му пожелая да не може да се сети кога за последно е правил кекс.

# 857
  • у нас
Ха, Виктория как нареди Йово.

# 858
Не е много нормално да си писал на един "тон жени ", най вероятно за това го хранят. Не изглежда добре - дори изглежда тотално ЗЛЕ. Но ми е забавен в това реалити  - като не ми е вкъщи/ 🤣ми е забавно/.
Ами или не му отговарят или не могат да се договорят Mr. Green
🤣 Да, така е🤣

# 859
  • here and now
На влизане тази беззъба плюнка не можеше да се сети кога е ходил на среща последно, та след предаването мога само да му пожелая да не може да се сети кога за последно е правил кекс.
Във вчерашния епизод каза, че си мечтел с любимата да се разхожда по плажа, ще речеш, че море и плаж не е виждал..
Странно ми прозвуча..

# 860
Тя дава квалификации, той не можел да говори така на жена?! Каквото почукало... Нагло кречетало, липса на елементарни обноски, иначе жертва се изкарва.

# 861
Във вчерашния епизод каза, че си мечтел с любимата да се разхожда по плажа, ще речеш, че море и плаж не е виждал..
Странно ми прозвуча..
На то...какъв плаж беше само😁. Слънце пясък и море - и тя се беше насладила много крайно на плажа( като посред лято, бе)🤣

# 862
Тая Филипа да махне това идиотско вълмо от главата си. Да си подреди косата. Изглежда ужасно, уж козметик.

# 863
Хельоу, хельоу.. Joy

# 864
Виктория си го проси , но Йовица е мега зле.
Виктория не спря да меънка за това легло😬

# 865
Натали много сладка.

# 866
С тези битовизми развалиха звездния миг на Наталито Satisfied

Хаха, Филипа даде задна за спалнята Satisfied

# 867
Да си ходят всички по леглата и да пускат Цър Пър на спалнята...

# 868
Филипа затова изпадна в истерия снощи, като Виктория й каза да си пренесе багажа в общата им спалня. Ама разбирам я, Йовица е супер сексуално агресивен към нея от самото начало. Гадна работа, мъж да си проси така дебелашки..

# 869
Явно Беззъбовица се срамува,че се перат с този гнусния , та не иска да се разбира за спалнята

Общи условия

Активация на акаунт