🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 8 474
  • 339
  •   94
Отговори
# 105
Ако сте гледали подкаста на Анна Мария с Теа, там доста се издадоха че Петър много е сгазил лука и е направил някаква простотия спрямо Кристина.
Дали е било по време или след предаването не става ясно, но според мен Петър в последствие ще излезе един от злодеите на сезона.

# 106
  • Street of Dreams
Стига сте го хвалили този Красимир че имал бил нерви и търпение. Чиста безхарактерност е, или просто дори не може да зацепи, че нонстоп го обиждат и унижават.

Пази си имиджа, човека, то е явно. Представи си какъв контрол трябва да има.

Който не е бил някъде на екскурзия с такова психо, не знае какво е.
Kaкъв имидж има той? На едно едро мекотело? Имидж щеше да е, ако се беше отдръпнал от нея с достойство.

# 107
О!!! Ново предаване? Ама съм заспа 😳
За сметка на това - любов! Че и в рая!!! Heart То ад да беше, има ли любов - оазис ще е!
И много двойки. Романтичната ми натура потрива ръце. Размечтах се, за групови сватби, любов, тропот на бебешки крачета
Няма да слагам #върнетенаум!, нищо че то закъде е любов в рая без купидон.
Бърз поглед на участниците, и преглед на последните коментари ми показва, че има участник със син…я кръв.
Щом дори тук отнася негативи, значи е дама от сой, и всички и завиждат. Фаворит ми е!!!

# 108
Който видял , видял . Профила на Бурачек е изтрит 😀. Ана си направи харакири.

Няма значение - целия ФБ е залят със снимки от този профил. Малко, след като ги качихте тук, ги видях още поне 10-тина пъти качени на различни места. Може и от тук да са ги грабнали, няма да се учудя. Така че и да го е изтрила - закъсня Grinning

# 109
Тъй като отново не ги виждам във визитките и с благодарности към Diavolo, който си е направил труда да намери зодиите на всички ги репоствам за заинтересованите:
Йовица-водолей
Красимир- водолей
Валентин-водолей
Стоян- водолей
Д-р Пенко-лъв
Джани- лъв
Петър- лъв
Виктор-дева
Калоян-телец
Орлин-овен
Близнаците-близнаци
Неделчо- риби

Емили-близнаци
Натали-близнаци
Кристина-близнаци
Киара-близнаци
Шермин-овен
Симона-овен
Филипа-скорпион
Дениз-лъв
Виктория-лъв
Хени-дева
Лили- козирог
Габи Бланко- везни
Габриела- телец

# 110

Тези две са ми любими. Олд мъни.Close

# 111
Оо не, влезе ли Теа аз съм дотам. Рядко противно същество.
Аз и Виктория не мога да понеса. Ще ви чета, но ще си гледам ББ, непоносимо е – екранното време на Анна и в добавка Виктория! Това е кошмар.

# 112
# 113
Не, има една – полегнала в цялата си дължина на мръсните плочки... Покъртително е просто!

# 114
Не, има една – полегнала в цялата си дължина на мръсните плочки... Покъртително е просто!

Вероятно тази е споменатата класна снимка 😏 Коя ли плочка е била нейната

# 115
Не, тази имам предвид
Скрит текст:

# 116
Не знам как ще се появи после по подкастове след тази излагация.

Къде са снимките на 4 етажната къща и скъпите частни училища в Исраеллл?

# 117
Daisy___, Йовица сексуален маниак ли е?

Има си доста фетиши.. така да кажа😅

# 118
Daisy___, Йовица сексуален маниак ли е?

Има си доста фетиши.. така да кажа😅
Зъбите мисли ли да си оправи?

# 119
Да не си пада по стъпала?
Аз съжалявам, че изгониха Емили, док Пи и бургаския бек. За мен това е шоу и интересните образи трябва да се пазят. Дано поне ги заменят достойно😆

Общи условия

Активация на акаунт