🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 10 797
  • 412
  •   104
Отговори
# 90
В началото на епизода , когато Шармин коментираше Киара, на басейна в компанията на Дениз и Кристина , ми направи впечатление, как двете, стоят и я гледат . Сигурна съм, че усещат как се излага и публиката вън я разкоства, като лекичко и пускат въпросчета , за да запали и подеме нова тирада Аз Аз АЗ ...в същото време нито я прекъсват ,  стоически не трепват и едвам се сдържат да не се разсмеят(Дениз визирам). Но в погледа и си личи подигравката , докато слуша Шърмит.
Но Шърми печели приза , за липсата на ни един  положителен коментар в нейна чест на форума БГ Мама . Подобен герой не е имало до сега Joy

# 91
Аз не знам как се преживява тоя хейт от човек с нейните претенции. Тия толкова ли не разбраха, че отидат ли в риалити ще ги разкостят до девето коляно и ще изплуват всички тъмни тайни за това кой си е откъде си тръгнал.
Мен това много ме притеснява! Винаги и за всеки жив човек... Ама едва ли ще ме разберете. Макар че и аз не си пестя думите за нея, в един момент става прекалено. И ми е неприятно, и се срамувам, че участвам в това.
Разбирам те. Затова не си позволявам да коментирам вида или произхода, само действията ѝ. Те са публични и трябва да се обсъждат, иначе току-виж поведението и разсъжденията ѝ станат пример за подражание, а това е не само неприемливо, а направо опасно за подрастващите.

# 92
Не е изтрит профила, на мен ми излиза все още.
Ама и да го изтрие е късно вече, снимките са из целият нет.

# 93
Сега чета коментарите в предишната тема, наистина ли Петър е обвързан преди и след предаването с друга жена или е просто клюка за сега.

Иначе аз пък харесвам Криси и Петър и се надявам всичко това да не е фалшиво, а също така преди време имам спомен, че се следваха в инстаграм, но сега гледам и виждам, че вече не се следват и не знам дали съм запомнила грешно или са се отпоследвали.

Не знам колко е истина, но снимката, на която е Петър е от преди 2-3 седмици, в профила си я беше качил, защото е кум. Момичето е кумата, сега дали имат нещо не зная, но това не може да е доказателство, че е имал връзка преди предаването.

# 94
Тя Дениз сигурно още като се е снимало предаването е хвърчала във въздуха, че е влязла с простакеси като Шермин и Бланко, за да има поле да си изчисти имиджа.
Доста е калкулирана в поведението и думите си. Дори Стоян каза, че единствено са си разменяли реплики пред камера, а в почивните дни страняла от всички и общувала само с Виктор, Петър и Кристина.

# 95
Представете си ако Шермин напусне какво ще гледаме

# 96
Daisy___, Йовица сексуален маниак ли е?

# 97
Чудно ми е, за Шермин нито един защитник не се обяви? Ще ми се да се обявя в нейна защита, но тя сама си защитава филма без ничия помощ. Това, аджеба, е моята защита за нея.

# 98
Благодаря за новата тема.

Нямам любим персонаж, харесвах Емили и близнаците.

Двойките са фейк всичките.

Голямо превъзнасяне на Киара. Според мен не си заслужава толкова адвокатстване към нея.

Първо, ако е толкова успешна фолк певица, защо влиза в това предаване, няма ли нужда да е по участия и да радва феновете си, както и да прави пари. Снимано е лятото, когато чалгатеките гърмят. Тя влязла в Ергена, да се дърли с лелички / повяхващи труженички от Онлифенс. Някак си не ми се връзва велика фолк певица била...
Второ, тя влезе със закъснение спрямо другите, вътре се бяха обособили двойки, но вместо да се ориентира към свободните мъже (имаше такива) тя се засили директно към КрасимирЪ. Най вероятно инструктирана от Тушев, тъй като там има пробойна във връзката, и ще се заформи скандал. Тоест Киарчето е за скандала.
И на последно място, и тя като Шермин "аз съм красива". Красива си ако другите те намират за красива. На мен ми изглежда съвсем нормална бозава жена. Без корекции, за сега.

# 99
  • here and now
Може да я защити някоя чужденка, нещастно омъжена за българин.
Тя оплю всички българи, всички над 48 кг, говорещи по-малко от 5 езика, които имат малки гърди и не са с оперирани носове....

# 100
Не не е изтрит профила на Ани Бурачек. Профилът на покойния и баща е Meydi Metushev. На мене ми става някакси жал за нея.
Не си говори с баща си, пък са приятели във фб?
Тази има ли нещо за което не лъже?

Май не, какво се очаква от човек, който е кръстен с хубавото име Анна и се прекръстила на Шермин....на мен ми е жал за братчето и, много симпатичен младеж и не ми се мисли какво понася в училище от кухата му сестра.

# 101
Аз пък не помня Виктория да е била чак толкова силна скандалджийка. Даже като не успя да се оправи с Теа отиде да моли Алек да я изгони. Беше силна само на синхрони.
Единствените които могат да се оправят с Шермин биха били Елена, Мони Зенгинер, Капитонова, Габи Бланко, Ана Мария, Рупецова и Дениз преди лоботомията.

Мисля, че Теа също може. Даже може да я накара сама да започне да си скубе пиргите по време на спор между двете Joy

Аз ли нещо съм пропуснала от първия сезон или вие имате впечатления от нея и от други предавания, обаче Капитонова изобщо не ми изглеждаше толкова зла, колкото тук я изкарвате. Признавам, че само в Ергенът 1 съм я гледала, но все пак......

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 19:50 от Lady Cassiopeia Duval

# 102
Стига сте го хвалили този Красимир че имал бил нерви и търпение. Чиста безхарактерност е, или просто дори не може да зацепи, че нонстоп го обиждат и унижават.

Пази си имиджа, човека, то е явно. Представи си какъв контрол трябва да има.

Който не е бил някъде на екскурзия с такова психо, не знае какво е.

# 103
  • Варна
Сега искам Виктория и Киара да нападнат Краси и да го спукат от срещи и свалки, да видя тая сиганка как ще реагира.

Благодаря за темата.

# 104
Оо не, влезе ли Теа аз съм дотам. Рядко противно същество.

Общи условия

Активация на акаунт