🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 18 152
  • 676
  •   45
Отговори
# 345
Ох, хора, така ми се е забило в ума това "олд мъни стайл", че ужас.
Веднага някой да пусне "Олд мъни стайл кючек", сега е времето!
Ох, то май се върти някакъв ремикс в Тик Ток. 😂

# 346
Ана, качи и дипломата, да завидим

# 347
Не съм гледала последните 2 епизода, но влязох тук да видя какво сте писали и няма да ги пускам. 😁

# 348
Дали е имало по-мразен участник освен Шърмън?
Може би Виктория от първият сезон, ама тя се изложи най-много накрая като че ли.
А Шърмън се излага от самото начало.

# 349
Искам да вкарат и Пам.
Тогава Шермината тотално ще кръстоса погледа. Joy

# 350
Омразата е силно чувство, кой ще го хаби за Шермин?! Тя е комичен образ, защо да я мразим, като ни разсмива?

# 351
Аз не визирах форума,
 навсякъде излиза страшно много хейт за нея, фейсбук и инстаграм са заляти от хейт коментари… така че да доста хора я мразят

# 352
  • София
Никой не я мрази. По-скоро е обект на подигравки и съжаление, но за мен, тя има проблем и трябва да ходи на психотерапия и го казвам много добронамерено.

# 353
Според мен Шермин има нарцистично личностово разстройство. Това е личностово разстройство, при което човек има устойчив модел на мислене, чувства и поведение, свързани с:силно чувство за собствена изключителност,нужда от възхищение,липса на емпатия към другите.
Това не е моментно състояние (като при манията при биполярно разстройство), а дългосрочен стил на личността.

Като гледах Шермин, се сетих за Луна, която имаше същото поведение в ББ.

Те даже са една зодия май Grin (не че има значение, сега да не се обидят овните в темата, но е интересно съвпадение)

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 12:37 от Маракуя

# 354
Според мен Шермин има нарцистично личностово разстройство. Това е личностово разстройство, при което човек има устойчив модел на мислене, чувства и поведение, свързани с:силно чувство за собствена изключителност,нужда от възхищение,липса на емпатия към другите.
Това не е моментно състояние (като при манията при биполярно разстройство), а дългосрочен стил на личността.

Те даже са една зодия май Grin

Луна беше малко по-адекватна една идея от Шърми, поне не пиеше алкохол 😂 а тая всеки епизод е с чашата 🤢

# 355
Ами аз не виждам никъде коментари от съжаление (по фб и инста), а доста хулене и хейт, ама както и да е 😄

# 356
Направо си е хейт. И Даниела отнесе доста хейт в миналия сезон, но имаше и защитници. Шермин няма и кой да я защити, толкова е неприятна...

# 357
  • София
Хаха, сравнението с Луна е топ. Същата самопровъзгласила се за най. Според мен вътре й мълчат, но зад гърба й се подиграват. Вчера Дениз и Габи мисля се спогледаха след нейно словоизлияние за това колко е прекрасна. Киара по някаква причина също не ми е симпатична, може би заради предишните си прояви, но ми харесва, че не пада на нивото й и говори по-адекватно. Виктория ще стане пак за посмешище, защо й трябва да влиза да се излага.

# 358

Те даже са една зодия май Grin (не че има значение, сега да не се обидят овните в темата, но е интересно съвпадение)
Те си приличат и на външен вид.

# 359
За съжаление Ани , Шермин или както и да се казва има изключително много поведенчески, детски травми. Подозирам, че е сменяла училища, не е била харесвано дете, има поведение на аутсайдер, който спешно му трябва любов, но за съжаление с поведението си, което е като защитна стена кара хората около нея да я мразят.

Изключително грозно впечатление прави как хапе останалите момичета, просто жените трябва да са нежни и да си придават чар, всеки човек има качества, да застанеш и да кажеш пред всички как една жена е грозна, да се опитваш да загасиш някого, за да можеш да блестиш е пародия на класно поведение и обноски. Можеше да изучи поне основни правила за държание. Защото истината е, че по света жените много силно се подкрепят, проявата на тази грозна, бих казала гнусна дори, женска злоба е типично балканска. Така че уважаемата госпожица блести с балкански манталитет много повече, отколкото всяка една друга в това имение на любовта.

За едно е права и ако можеше да го направи по красив начин, щеше да си изпише вежди. Ако наистина Краси, или който и да било мъж заяви, че влиза заради теб в предаване, идва заради теб в дадена държава, прави нещо ЗАРАДИ теб, защото е впечатлен, не е нормално да търси само физическото и е редно да те опознае на по-дълбоко ниво. За съжаление Шермин не търси докосване по душата, а реално смятам, че само това може да я промени към хубаво и да й даде стабилност, от която тя определено има нужда. Както и приземяване.

Реално Краси също показа образ, който според мен повечето жени не бихме желали около себе си.

Общи условия

Активация на акаунт