🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 18 253
  • 680
  •   38
Отговори
# 600
Не мога да гледам в момента, но ми е интересно Шермин, като е от “по-лека” професия, не е ли нормално да може да предложи приятен, ненатоварващ разговор, за да привлича мъжете. А то..

# 601
Отвратителен плаж..

# 602
Орлин изпълни страхотно парчето на Принс Purple rain! Евала на момчето, много наши звезди могат да му завидят за живото изпълнение

# 603
Не мога да повярвам, че някой от поколението на Натали не говори английски, поне в училище не е ли учила, във всяко училище се преподава. Доста семпло девойче и най-вероятно съм единствената, която мисли, че Орлин всъщност няма истински интерес към нея.

Помислих си го и аз. Може да съм бъгната, но ми е странно някой под 30 да не владее английски.

Този с privite jet сега с нас в стаята ли е?
Аз като представител на поколението на Натали мога да кажа, че масово не говорят английски и не им се занимава. Имам брат с голяма разлика, той е набор 91 и наборите около него всички говорят добър английски. Надолу е пародия...

# 604
Натали вероятно не е чувала и за Принс.

Филипа: -Да пием по нИщо.

# 605
Голяма драма, че не се  здрависала с няколко парцалеси Head Band

# 606
Не мога да гледам в момента, но ми е интересно Шермин, като е от “по-лека” професия, не е ли нормално да може да предложи приятен, ненатоварващ разговор, за да привлича мъжете. А то..
Има си много натоварващи в по-леката професия.
Ти какво си мислиш - след толкова наркотици и извращения всички са Деми Мур ли Smile

Аз като представител на поколението на Натали мога да кажа, че масово не говорят английски и не им се занимава. Имам брат с голяма разлика, той е набор 91 и наборите около него всички говорят добър английски. Надолу е пародия...
+1, учителите просто не са взискателни.

# 607
Убийте ме с камъни , но Краси ми става симпатичен

п.п също харесвам и Кристина 🤭

Не харесвам хлапетата Орлин и Натали

# 608
Тя по принцип не е била в ситуации да използва устата за говорене с клиенти.  Пет езика говори момичето, а те я все я запушват.

# 609
Кой смени  на Дисни чанъл  Joy

# 610
Шермин каза, че германецът я запознал с родителите си и след това се разпърдяли нещата между тях.
Най-вероятно се е държала неуважително с родителите си, защото тя явно не уважава никой, и на юнака са му казали да й бие шута с някое глуповато оправдание (уж, че бил женен).

# 611
Във влога на Туджаров за свободния им ден Шарнира пиеше чай и спомена , че има паник атаки.

# 612
Има си много натоварващи в по-леката професия.
Ти какво си мислиш - след толкова наркотици и извращения всички са Деми Мур ли Smile

+1, учителите просто не са взискателни.
Ами учителите просто са принудени в днешно време да не изискват. Преди не е имало делегирани бюджети.

# 613
Е как да не говорят. Имам деца тийнейджъри, всичките им приятели говорят английски много добре, да не кажа отлично.

# 614
Шермин каза, че германецът я запознал с родителите си и след това се разпърдяли нещата между тях.
Най-вероятно се е държала неуважително с родителите си, защото тя явно не уважава никой, и на юнака са му казали да й бие шута с някое глуповато оправдание (уж, че бил женен).
Аз не смятам че въобще германецът съществува.. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт