🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 30 436
  • 1 046
  •   70
Отговори
# 690
За мен Дениз и Габи на Джани.

# 691
  • у нас
За мен Натали. Габи на Джани хич не говори, седи като инвентар там.

# 692
Габи на Джани ми изглежда подмолна Grinning Не знам, има нещо в хората, които мълчат толкова много.

Иначе Дениз и Натали, най-малко са се излагали досега.

# 693
  • софия
Коя от всички участнички в предаването до момента е най-малко зле според вас?
Райна

# 694
Натали в началото и симпатизирах но ми стана байгън от лигавото и поведение особено на фона на инфото, което излезе с голите снимки и пр. А и много натрапчиво се прави на невинна. С тия опашлета, подскача, мяука.. Снощи умрях от скука с тия двамата. А като запя се чудех Орлин как успява да не се разхили.

# 695
Съвсем нормални общи приказки си водеха Киара и Краси, за хора които се познават от два дни.
Какво да говорят пред камери? За войната в ИСраел и колко кг тежат ли?
Тази Шарнир се опитва да се изкара (псевдо) интелектуалка, но не съм чула едно смислено изречение от нея.

Видя ми се, че Киара и Краси стояха точно до Шермин и компания, и предполагам че по тази причина не водиха никакъв разговор. А относно подуването - на жегите и аз съм така, и е ужасно неприятно.

А на Шерката й орязаха ефирното време - милата снощи успя да спомене, че знае 5 езика само веднъж. За килограмите не чухме и дума. Ей ще го забравим това момиче, покрай тези скандали с Виктория Joy

# 696
Леле, Банда Банда и Флора Стратиева са захапали Шеребетка.
Дано успее да изкара дивиденти от връхлетялата я слава, че не знам , не знам…
То нейната популярно стана малко като да имаш най- голямата п***а в детската градина- полза йок🤣

# 697
Вчерашната ситуация със спалните, играта на домакини и гости, всъщност е добра илюстрация на прословутото "българско гостоприемство" Всеки нов се посреща на нож, с присмех, обиди и хейт. Чорбаджиите в къщата вече не искат нови навлеци. Така в България се посрещат и новите колеги в службата, съседи, чужденци. Държавата ни е бащиния, така се чувстваме значими и си вдигаме цената, а всъщност отстрани се вижда колко е жалка подобна ситуация и отношение. Винаги има място за още един, като в приказката "Под гъбката", стига да има желание.
Всички сме само гости тук 😏

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 11:16 от Catfish

# 698

Шермина е потвърдила за случая. Отричайки е потвърдила 😃 В тези сторита се дава много информация, която подозирахме тук, но все пак.

# 699
  • София
Хайде сега, от невъзпитанието на сбирщина уонабита, заключение за цялата нация и нейната гостоприемност се направи. Баш като на Шерминатора обобщенията за българските мъже и жени.

# 700
То нейната популярно стана малко като да имаш най- голямата п***а в детската градина- полза йок🤣

Къде са я захапали?

# 701
Лесбо двойката кога ще потегля към остров Лесбос, абсолютно ненужни и неприятни, особено Лили.
Македонският комплексар и той блесна, как се очаква Виктория да запомни 20 имена? Пеенето на Натали беше антиреклама. JoyJoyJoy Не знам какво си е мислила. Киара направи много интересен коментар, че е биполярна.
Виктория изглежда по-слаба от дубайската принцеса Joy

# 702

Къде са я захапали?
Под нейните постове в Threads

# 703
И аз не мисля, че поведението на Приматица е характерно за цялата ни нация
Виктория ми хареса на външен вид. Честно казано дано не им падне много на нивото.

# 704
Е, той е от друга нация, де 😁
Не разбрах какво е направил, ама ми е противен от началото.

Общи условия

Активация на акаунт