🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 30 436
  • 1 046
  •   73
Отговори
# 810
Grinning Ако Йовица е отраз на една нация, то цяла плеяда образи са отраз на другата. Да не наброявам. От всички предавания. От всички сезони. Така че..да не генерализираме.
Отраз и наброявам?! Да не сте македонско девойче? Laughing

# 811
Пропуснахме да коментираме от снощи нещо интригуващо - как Киара въздишаше по Петър, който беше седнал доста близо до нея преди "жена му" да го привика. Да не ни готвят изненада тук?

# 812
  • София
Хайде стига с това, че Виктория пожелавала на горканката от нейния сезон да се удави. Майтап беше естествено, не приемайте всичко толкова буквално.

# 813

Този рай води в ада пееше Вълдобрев…

Значи, всичко щеше да е топ, ако когато Шермин говореше тези неща за апартаменти и имения, Красимир и беше казал "Да, миличка, всичко ще ти купя, всичко ще имаме, всичко щеше да е наред" (без разбира се реално да има такива намерения). Laughing Най-голямата грешка на Красимир е, че не знае как се успокоява прослувутата вродена женска трежовност (алчността е също компонент от нея).

# 814
Туджаров винаги ли е бил така повърхностен и сервилен? Оценката му за интелигентността на участниците ми се струва завишена. Някак надуто афишира това, че се е "отъркал" в популярните лица.    Не е обективен, а и стратегиите им ни най-малко не разбира. Неделчо постоянно опитва да го отрезви, но не. Чудя се вече дали 40 години не съм имала грешна представа за понятия като "интелигентност" и "умен/умна".

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 19:08 от Aldimi

# 815
В първия надкаст Шермин се държа доста нормално , да си беше останала с първите изяви

# 816
Туджаров винаги ли е бил така повърхностен и сервилен? Оценката му за интелигентността на участниците ми се струва завишена. Някак надуто афишира това, че се е "отъркал" в популярните лица.    Не е обективен, а и стратегиите им ни най-малко не разбира. Неделчо постоянно опитва да го отрезви, но не. Чудя се вече дали 40 не съм имала грешна представа за понятия като "интелигентност" и "умен/умна".

Според мен е станал people pleaser след като започна работа в продукциите. Факт е, че се държи яко политкорекнто и е популист във всяко едно отношение спрямо участници в "неговите" формати.

# 817
Не разбирам защо са погнали Филипа, че имала дрехи от Шейн. Аз от нея претенции за марки, пари, ниво, елит и т.н. нито веднъж не съм чула. Съвсем нормална жена ми се вижда, явно и леко истерична на моменти, но да я нападат от къде са й дрехите е страшна тъпотия. А и на нея й се чудя защо изобщо е седнала да се обяснява.

# 818
Понеже хванах разговорът за дрехите и марките, да си дам и моите пет стотинки по темата:
Няма значение каква марка и каква дреха носиш ( втора, трета употреба)! Важното е тялото под нея и вкусът на притежателя за съчетаване на елементи от облекло и обувки и осъзнатост - кои кройки и цветове и какво подчертава индивидуалността на човека, който ги носи.
А пък на мен ми е особено интересно развитието на двойката Хени-Лили.
Дано Шермин излезе скоро, защото започва да се само саботира сама. Ако има намерение да остане, ще бъде в ролята на Емили номер 2. Ако надгради образа - ок.

# 819
  • В Града на Липите
Стига с тоя хейт. Идвам с едно положително мнение.
Започвам с една от любимите ми двойки. Той е забавен, тя красива. Много приятна гледка за очите. Хармония, интелигентност, възпитание. С една дума класа - Петър и Кристина, разбира се. Създадени са един за друг и биха имали красиви деца.
Следващата ми любима двойка са Виктор и Дениз. Поощрявам с две ръце и два крака положителната промяна. Да, била е в блатото, но вместо да цопа още там, предприема правилните стъпки да издрапа  и да влезе в ятото на моралните. Той е умен, ерудиран и леко тесногръд, но компенсира с хубост и предприемчивост. Според мен също ще имат красиви деца.
Стигам до стожера на моралните ценности и патриархални добродетели Джани и красивата му, кротка и широкоскроена любима Габриела. Неговата изявена мъжественост балансира нейната нежна красота. За мен също са създадени един за друг. И разбира се, също виждам крави деца. Много красиви.
Друга любима моя двойка - Йовица и Филипа. Любов по-нежна от крило на пеперуда… любов пресякла, почти континенти… Той е творецът, който оцветява деня й, тя е платното, което той иска да окачи на стената си завинаги. Не съм сигурна за красивите деца.
Стигам до две деца на цветята, луната и земята. Орлин и Наталия. Те са като две облачета, леки и въздушни, които се реят през живота пеейки. За тях не съществува материалното, битовизмите, драмите… любов и слънце, музика и спокойствие… За мен са най- хармоничната двойка. И разбира се красиви деца, ако пораснат някой ден, разбира се.
И докато не съм ви досадила прекалено да споделя и за най-любимата си двойка Калоян и Габриела.
За мен той е Укротителя на анаконди, а тя амазонката с меко сърце. Прекрасна гледка. Тя е огъня, който го запалва, той водата, която я успокоява. Жена, прикриваща със саркастичност копнеж за щастие. Мъж способен да й го даде, ако тя наистина го допусне до себе си. Естествено и тук децата ще са красиви.
Последно малко за любовния триъгълник Шермин-Красимир-Киара. Не мога още да преценя, коя би го направила по-щастлив. Той копнее да се окичи с първата и да намери спокойствие при втората. Две красиви и много успели жени… да видим, коя ще избере. И все пак мисля че ще надделее тази, която пере по- добре.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 19:17 от hrissi_sz

# 820
Grinning Ако Йовица е отраз на една нация, то цяла плеяда образи са отраз на другата. Да не наброявам. От всички предавания. От всички сезони. Така че..да не генерализираме.
Отраз и наброявам?! Да не сте македонско девойче? Laughing
Неведнъж съм писала, че не съм родена в България, нито съм учила там, нито живея там в момента. Просто гледам български риалити формати.
А отраз е от reflection. Другото е било изброявам , упс Simple Smile  Тази година пиша без да мисля и без да проверявам, вече не ми пука и мисля че се справям 💅 Всяка година същото...
Но да се върна на темата, Краси е писал и на Теа, даже са излизали... До тук знаем за Ясмин Кирилова, Гърдева, Теа....
Ана Мария не спря да повтаря "олд мъни милионерът беше в нашия сезон". Демек Мартин? Simple Smile

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 20:28 от Glutenfree

# 821

Внимавайте че ще ни осъдят. Joy

Може ли линк към надкаст с батката, не следя Туждаров.

# 822

Внимавайте че ще ни осъдят. Joy

Може ли линк към надкаст с батката, не следя Туждаров.

https://youtu.be/JZi0v_s97aY?si=WT_7TerKqYWrpaeV

# 823
Как ще ни съди за уронване на имиджа, като тя вече се погрижи да няма такъв. Joy Би било хубаво тези закани да ги пише на 5 езика, да си знаят всички. Joy

# 824
Стига с тоя хейт. Идвам с едно положително мнение.
Започвам с една от любимите ми двойки. Той е забавен, тя красива. Много приятна гледка за очите. Хармония, интелигентност, възпитание. С една дума класа - Петър и Кристина, разбира се. Създадени са един за друг и биха имали красиви деца.
Следващата ми любима двойка са Виктор и Дениз. Поощрявам с две ръце и два крака положителната промяна. Да, била е в блатото, но вместо да цопа още там, предприема правилните стъпки да издрапа  и да влезе в ятото на моралните. Той е умен, ерудиран и леко тесногръд, но компенсира с хубост и предприемчивост. Според мен също ще имат красиви деца.
Стигам до стожера на моралните ценности и патриархални добродетели Джани и красивата му, кротка и широкоскроена любима Габриела. Неговата изявена мъжественост балансира нейната нежна красота. За мен също са създадени един за друг. И разбира се, също виждам крави деца. Много красиви.
Друга любима моя двойка - Йовица и Филипа. Любов по-нежна от крило на пеперуда… любов пресякла, почти континенти… Той е творецът, който оцветява деня й, тя е платното, което той иска да окачи на стената си завинаги. Не съм сигурна за красивите деца.
Стигам до две деца на цветята, луната и земята. Орлин и Наталия. Те са като две облачета, леки и въздушни, които се реят през живота пеейки. За тях не съществува материалното, битовизмите, драмите… любов и слънце, музика и спокойствие… За мен са най- хармоничната двойка. И разбира се красиви деца, ако пораснат някой ден, разбира се.
И докато не съм ви досадила прекалено да споделя и за най-любимата си двойка Калоян и Габриела.
За мен той е Укротителя на анаконди, а тя амазонката с меко сърце. Прекрасна гледка. Тя е огъня, който го запалва, той водата, която я успокоява. Жена, прикриваща със саркастичност копнеж за щастие. Мъж способен да й го даде, ако тя наистина го допусне до себе си. Естествено и тук децата ще са красиви.
Последно малко за любовния триъгълник Шермин-Красимир-Киара. Не мога още да преценя, коя би го направила по-щастлив. Той копнее да се окичи с първата и да намери спокойствие при втората. Две красиви и много успели жени… да видим, коя ще избере. И все пак мисля че ще надделее тази, която пере по- добре.

Ко? Нье!!!

Общи условия

Активация на акаунт