🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 37 352
  • 1 203
  •   87
Отговори
# 1 005
Оф не, утре пак банкет. С тъпи въпроси.
Шермин прекалява с обидите. Как може да я нарича парцал и всички са мълчат?

# 1 006
Красито е захапал джама по Шармин, обаче лошо му се пише ако се хване с нея. Фактът, че разните й там страхотни чуждестранни гаджета са я изритали, говори доста.

# 1 007
Шерминатора тъкмо се зарадва и се похвали, че с Краси вече са топ двойка и той я застреля с "Ти не си ми никъв фактор" 😅

# 1 008
Красота неземна....

# 1 009
Като оставим каста настрана - Тушев няма сезон (че май и формат) без вербално и емоционално насилие, унижения и език на омраза. Адски противен тип. Обича си чалгийка и скандали и това е.

# 1 010
Шерминатора тъкмо се зарадва и се похвали, че с Краси вече са топ двойка и той я застреля с "Ти не си ми никъв фактор" 😅

Да, хахаха.

# 1 011
Леле, Туджаров как ще оправдае този път поведението на "ергенките" му? Потрес! А и Петър сега ме потисна...аз съм 151 см. Явно не ставам.

# 1 012
Именно по този начин може да се види колко е грозно подобно поведение от всички. Нали трябва да се дават и лоши примери? Никой не печели от бутафорен позитивизъм и доброта.

Точно така,напълно те подкрепям! Антипримерите са най-добрият възпитател.

# 1 013
Тунингованата израелка верно трябва да се смири, защото там, откъдето идва, жените са с обръснати глави и носят перуки. Хубаво да си помисли, за да не се наложи да се върне скоропостижно там, глупачка такава, ще обижда българите през цялото време и мисли, че някой ще я търпи. Пфуй!

# 1 014
Красито е захапал джама по Шармин, обаче лошо му се пише ако се хване с нея. Фактът, че разните й там страхотни чуждестранни гаджета са я изритали, говори доста.
Не вярвам да са били гаджета. Просто редовни клиенти.
Тя непрекъснато си измисля и украсява разни връзки, но се видя, че просто лъже.
Близнакът ѝ бил казал обичам те. Извъртя удобно за темата на разговора им и само тази дума извади от контекста, когато почна да се фука пред Красимир с новото завоевание.

# 1 015
И това е така, но първи сезон на Тушев като че ли имаше най-малко чалга изпълнения и скандали.

А тук ми липсва динамиката във връзките - 19 епизода и досега няма сериозни размествания в двойките. то че ли имаше най-малко чалга изпълнения и скандали.

За да вкараш тежката артилерия Виктория да ти раздвижи сезона значи нещо много куца в останалия каст. Но пък тя доста добре се справя в свалянето на маски. Който я захапе после става смешен за околните.

И наистина тези без операции тук са кът. То стана като в Биг Брадър и повечето риалитита, където жените са предимно кълцани. Туджаров май по броя на корекциите ги избира хаха.

# 1 016
  • Пловдив

Докато има мъже, които поощряват такива жени, те ще се взимат на сериозно. Но и на мен ми прави впечатление, че явно я желае, въпреки че и Киара му допада. Съгласна съм с Виктория, че красотата е субективна,  а и аз съм жена трудно мога да преценя какво търси един мъж. Дами като Шермин, Габи ми изглеждат твърде изкуствени, а и неестетични въпреки корекциите (не бих ги нарекла грозни), докато част от другите момичета изглеждат супер секси и красиви без големи гърди и т.н. Но това е моята женска гледна точка, явно Красимир разсъждава по друг начин.

# 1 017
  • here and now
Тези двете, точно дами не бих ги нарекла... Пък нека съм грозна, злобна и комплексирана....

# 1 018
Леле, Туджаров как ще оправдае този път поведението на "ергенките" му? Потрес! А и Петър сега ме потисна...аз съм 151 см. Явно не ставам.
Туджаров няма как вече да оправдае Шерминката🤣

# 1 019
КрасимирЪ очевидно увеличи бройката още една истинска парцалеса и вече може да я ритне.  Предполага се, че че очаква роза от Киара и Шантилерката не му е важна дори и заради това. Не вкараха мъже, утре явно няма да има и церемония, така че вероятно чак в понеделник или вторник ще има някакво развите кой и кога ще напуска бежанският лагер. Тамън да поизперат някои и други двойки.

Общи условия

Активация на акаунт