🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 35 138
  • 1 150
  •   120
Отговори
# 1 050
Обаче Краси си я употреби Шермина, съвсем безплатно.

# 1 051
Киара заслужава нещо повече от Краси - той й е като чичо. Като гледам той е минал повечето златотърсачки.
Представям си я с млад и готин мъж.
Аз мисля, че Краси ще си остане със Шермин особено след прането.

# 1 052
Снощи ми беше тъп епизода.
Махленски разправии за един креват.
Бах туй спане аз. Толкоз кревати има, те тръгнали трета световна да правят за едно легло. Ма, тъй е то, когато работиш по гръб и работното ти място е един креват - браниш го, ясно е.
После се "насладих" на страстите на тоз сатир Йовица. Брутално беше.
И най накрая заспах, ама насън ми се гадеше, явно от цялата обща мизерия, която ни навират в очите, чаршафи в които се търкалят по 100 човека и не се сменят, некви секс мераци на загорели маниаци, мръсотия, разхвърлия, студ, липса на топла вода, разни грозотии и за капак ниски страсти и махленски караници. Грозна, отвратна картина.

Вчера чакам пред едно заведение да ми приготвят бургер и чувам двама младежи около 20-25г. да си хортуват докато хапват. Единия се жалва на другия - човек решил съм да си оправя живота, за две години що курволяк мина през леглото ми. Ама те за нищо не стават. Некви жестоки претенции, имал ли съм апартамент, ама кога ще сменям колата с нов модел, ама баща ми имал ли имоти, меркантилност на квадрат. И вика тва са осемнадесетгодишни мъстии, бе брат. Аз питам ли ги бащите им кви имоти имат. Те мислят, че с едно голо тяло ще уловят голямата риба за която мечтаят, ама с една гола пййп тая работа не става.
Имах чувството, че гледам Ергенина на живо. Joy

# 1 053
От кога не е прал Йовица? Направо е като полудял. Да иде да изпере на ръка в банята и да миряса.  
Заради него горките четвъртокласници не успяха да разкажат срещата си.

# 1 054
Този Йовица, е като 13 годишен на лагер, ега ти разместванията, драмите и молбите за да спиш на едно легло с жена, която е ясно на всички други, но не и на самия Йовица, че навън нямат шанс дори за целувка.
 Като пиявица е закрепен за Филипа.
Тръгнал на Виктория да говори за външния вид и интелект, напулно пощурял, да се види в огледалото на какво прилича самия той.

# 1 055
Колкото Емили беше дошла с празен куфар, толкова и Виктория е влязла със седем куфара. Дошла е с два като другите, но от продукцията са й дали още пет празни и слушалка в ухото, за да направи драмата. Всичко върви по сценарий.
Крайно време е утре да вкарат поне един нов участник, че много доскуча да гледаме едно и също цяла седмица.

# 1 056
За Виктория - не ми е приятно да гледам как глутницата я напада, но и тя си го предизвика сама. Първо влезе много остро и продължи да се държи така. Влезе на нож и не може да очаква, че ще я галят с перце. Тя много добре знае сред какви вълци влиза и макар да е старо куче, затворените, скучаещи и жадуващи за разнообразие вълчаци само това чакаха - някой да им палне фитила. Е, пална го и сега бере плодовете. Те, че я обиждат и нападат така е, но и тя не пада по долу. Един дол дренки са. Просто на никой не му идва на акъла да постъпи нормално, те са там за сеира и панаира и един друг се надцакват кой ще падне по долу от другия. Копаят си там дъното и рият ли, рият, като едни свине търсещи кал да се отъркалят хубавко.

# 1 057
Виктория го прави нарочно, за да ги предизвиква.

# 1 058

Как безплатно? Плати си с нерви и достойнство за нещо, което в пари струва колкото един мултикукър Satisfied
Моля жените да ги отчитат тези нематериални разходи Smile

От кога не е прал Йовица? Направо е като полудял. Да иде да изпере на ръка в банята и да миряса.  
Заради него горките четвъртокласници не успяха да разкажат срещата си.
Филипа да помага с първа помощ, за какво толкова време го върти на пръста си? Хем заедно, хем не. Време е тази жена да поеме отговорност. Противна ми е тя - мазна и двулична.

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 08:50 от Мексиканеца

# 1 059
Краси и той не е толкова смотан колкото го изкарват там- спомнете си как запали като Емили не му говореше и започна със заканите как ще я съсипе и какви клипове има с нея.
5-те езика на Шермин не и вършат никаква работа освен английският, ако го знае.
Не е споменава само каква кола кара.

Тя, да кара кола? Ама моля ти се - нея я возят с лимузина от която направо се качва на частния самолет. Разбира се от едното до другото стига ходейки по червен килим, а пред нея ходят момичета и ръсят розови листа, по които да стъпва (като във филма "Пристигане в Америка")

Ох, колко съм проста и аз като типична българска селянка SatisfiedSatisfied
Сигурно затова косата и се е омазнила, че я няма придворната да я разреши и измие.Satisfied

# 1 060
  • София
Чак сега изгледах епизода. Ако преди ми беше смешно, сега направо съм отвратена. Всички в тази къща -  мъже, жени са истинска утайка, не просто прост...ки и тъпи комплексари, но дъното и никой от тях няма да осъзнае колко са изкопали надолу. Жалко, че тези ще бъдат "инфлуенсъри". Още по-жалко, че ще има фирми, които биха ги наели да ги промотират. Страшно дъно, страшно.

# 1 061
Не догледах сагата от снощи, че ми писна да се карат за едни кревати. Явно Шерката е пуснала на Краси да пере- съвсем очаквано поведение от нея. Краси вече официално е най-големият балък в тая държава. Марто, смениха те! Имало и по-зле, спокойно!

# 1 062
  • В Града на Липите
Как безплатно? Плати си с нерви и достойнство за нещо, което в пари струва колкото един мултикукър Satisfied
Моля жените да ги отчитат тези нематериални разходи Smile
Съгласна съм. Не съм виждала някой да жертва толкова нервни клетки за едно пране в национален ефир.
И ние се измъчихме да го гледаме. Sweat Smile Но така е със скъпите перални, докато нацелиш програмата и ги подкараш. Ако беше изрецитирал сюнета малко по-драматично и няколко пъти, можеше и по-бързо да се случат нещата, но той продължи да се държи като бай Ганьо и отказа да се прави на емоционално интелигентен.

# 1 063
  • София
Йовица е отвратителен, но и Фифи не е по-добра. Не искам и техните разправии дали да му пусне да гледам. Егати любовта в рая. Виктория е провокатор, но поне говори спокойно и пази самообладание. Тъпо е, че всички мълчаха на Габи и Шермин все едно говорят от името на цялата къща. Калоян как търпи това чучело?! Харесва ли му да обижда така други хора?!

# 1 064
Как безплатно, за ефирно време и пиячка и трябва Краси на Шерминъ. Кой друг мъж би я изтърпял?
Шерминъ и Габи са едни злобни, комплексирани и прости жени, които явно са имали тежко детство. Обидите към Виктория бяха много грозни, и аз ако бях на нея нямаше да им се извиня. Всички и налетяха като глутница, не случайно Хени и Киара и съчустваха, и те бяха в същото положение. Много е трудно за новодошлите. Хени има една по-мека страна, стана ми симпатична в този епизод.
Най-мръсно и разхвърляно е при ергенките, истински дубайски батак.

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 09:23 от Serene__

Общи условия

Активация на акаунт