🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 50 637
  • 1 569
  •   116
Отговори
# 1 425
Шермин е. Буквално в един епизод я имаше, в следващия я нямаше. Не са в гонили на церемония на розата, както Кристина. Trollface
Шермин отпадна на втората церемония, заедно с още няколко момичета.

# 1 426
Не трябваше ли снощи да излъчат церемония на розата? Съдейки по промото за следващия епизод, май и тогава няма да е. 🤔

# 1 427
  • Варна
Няма ли най-после Нора Недкова подробно да разкаже защо са се скарали и направо да я зарови. При Венета Райкова например 😁🤘Тая колко е проста вече не се трае…
Това нещо цялата ни нация ли обижда на мръсни помиАри?
JoyRolling Eyes

# 1 428
Изхождайки от това българските мутри, към които тя се насочва, какви крайни националисти са, силно се надявам всички да видят това. Grinning Grinning Grinning Grinning Тая вече няма да види ни коса, ни мигли, на парцал...

# 1 429
Някой да покаже на това проституиращо цигане къде й е мястото.

# 1 430
Най - ужасното нещо за мен е, че такива хора като Шашавел, Габа и Йовица ги има в обществото. Щастлива съм, че не познавам и няма около мен такива дъна.

Според мен не дават всички реакции на участниците когато Ш и Г обиждат за да е по драматично. Не вярвам, че всички са парцали като Ш, Г и Й.

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 13:03 от Реа

# 1 431
Тая ще излезе от предава най-мразената за всички времена.

# 1 432
Само Елисавета от сезон 2 може да ѝ прави конкуренция.

# 1 433
Само Елисавета от сезон 2 може да ѝ прави конкуренция.
А, не, едната обиждаше грозно една недотам харесвана досадница 2 - 3 епизода, другата обижда всички естествени жени, всички български жени, всички жени, които носят реплики, всички селяни и нарече държавата ни рая.

# 1 434
Абсолютно са ми на едно ниво и двете пачички. Нагли, злобни, със самочувствие без покритие.

# 1 435
Шермине се е похвалила с бившия си с поредица от сторита..
Много жалки опити да се покаже колко е класна..
И ако толкова е държал на нея този "бившия" защо я праща да участва в Ергена, а после я посреща с рози и подаръци..
Явно рязко са и спрели авоарите отвън

# 1 436
Абсолютно са ми на едно ниво и двете пачички. Нагли, злобни, със самочувствие без покритие.
Не че не са, просто едната я даваха сумарно 5 минута. Другата ни изтезава пета седмица и продължава навън съвсем да простее. Оная поне се омъжи и покри.

# 1 437
Шермин с тази активност в момента се дозакопава. Ако си траеше можеше после да се оправдава с роля, че всичко е било за шоуто е пр. Ама вече и това не може. Единственият и ход е да се покрие , да смени визия,  да замине някъде където не я знаят. Ама то всичките и усилия са да я знаят, така, че..рИално май няма полезен ход...вече.

# 1 438
Шермин с тази активност в момента се дозакопава. Ако си траеше можеше после да се оправдава с роля, че всичко е било за шоуто е пр. Ама вече и това не може. Единственият и ход е да се покрие , да смени визия,  да замине някъде където не я знаят. Ама то всичките и усилия са да я знаят, така, че..рИално май няма полезен ход...вече.
Забавното е, че сега си докара едно сигурно нещо... Да я дебнат постоянно и да я ловят постоянно в изцепки. Изскочиха детски снимки, ще излязат и други снимки, клипове, ще я следят под лупа, пияна, заляна, бедна, гладна. И всичко ще се знае от Цър Пър, която поне дотам няма да я докара. Grinning

# 1 439
Шермин, Шермин,
Как можа да стигнеш до там? Робство, помияри...Съжалявам, че този твой пост ще остане може би без последствие. Съжалявам и теб. Съжалявам и себе си, че погълнах от помията ти.

Общи условия

Активация на акаунт