🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 52 486
  • 1 587
  •   96
Отговори
# 1 530
Шармин, като дете на разведени родители, със сигурност се е нуждаела от разрешението на баща си, за да напусне страната. Дали лесно го е получила, е под въпрос. Чиста спекулация, но подозирам, че е имало дела за родителски права, по време на които не е можела да излиза, а майка ѝ вероятно не я чакала в България. Шармин е отишла  в Израел на по-късен етап. Да  отидеш в страна, където произходът е изключително важен и неевреите обикновено се считат за хора втора класа, не е лесно. За израелците тя е българка, за тези в Ловеч е израелка, никъде не се чувства 100 процента у дома си. За мен затова е толкова комплексирана и постоянно изтъква, за нея най-добрата защита е нападението.Аз лично я съжаляват, изключително объркан човек

# 1 531
ШерминЪ 😅😅😅

Скрит текст:

Aми Мина от Биг Брадър изглежда така с корекции ама без филтър. И някой ми каза, че ѝ били лоши корекциите на мацката.

# 1 532
Шармин, като дете на разведени родители, със сигурност се е нуждаела от разрешението на баща си, за да напусне страната. Дали лесно го е получила, е под въпрос. Чиста спекулация, но подозирам, че е имало дела за родителски права, по време на които не е можела да излиза, а майка ѝ вероятно не я чакала в България. Шармин е отишла  в Израел на по-късен етап. Да  отидеш в страна, където произходът е изключително важен и неевреите обикновено се считат за хора втора класа, не е лесно. За израелците тя е българка, за тези в Ловеч е израелка, никъде не се чувства 100 процента у дома си. За мен затова е толкова комплексирана и постоянно изтъква, за нея най-добрата защита е нападението.Аз лично я съжаляват, изключително объркан човек
Израелците са най- големите евгеници. Там олд мъни се женят единствено и само за олд мъни . Една снимка с приятелка няма от детските и години, ей така за контент дет се вика.

# 1 533
Израелците са най- големите евгеници. Там олд мъни се женят единствено и само за олд мъни . Една снимка с приятелка няма от детските и години, ей така за контент дет се вика.
Всичките бяха грозни. Имаха ей такива вежди, ей такъв носЪ, слагах ги в редички - Черна Баба Яга, Бяла Баба Яга. Онуй естественото Валерия Първа грозното не щеше да се снима с Евгени, пък "Аз мас" (както каза Габарко) да се снимамЪ с тия грозилища????!

# 1 534
Шавармата е като Франкенщайн. Имам чувството, че в Инстаграм е харесала зъбите на една, сисите на друга, носа на трета, косата на руска труженичка и си ги е "пришила" уж да влезе в тренда на вървежните бръмчалки, но за нейна жалост, остава в дъното на класациите в тези среди. Тя се защитава с атака срещу атаката, колкото и тъпотии да ръси и това е нейната тактика, за да обърне разговора и да не се задълбава по същество. Алкохолът я прави и агресивна. Отвратителна е с пиянски си изцепки и нахвърляне  по нощите на Красимир, но не виждам и той да се дърпа.
Виктория не е променила и на сантиметър имиджа си от предишния сезон. Пак е в ролята на отритнатото паленце, което показва зъби от неувереност. Голяма поза и лош ход от нейна страна да се опита да се направи на интересна при влизането. Сори, но това беше супер тъпо и наистина невъзпитана демонстрация на комплексиран човек, който дава заявка, че ще коли и беси, но няма потенциал за това.
Габа джуката е рядко просто и агресивно същество. Не мога да я понасям. И като класна на Красимир ли се изживява, че на висок тон му прави забележки пред останалите.
Красимир играе лош театър. Хвърли във въздуха две реплики и пак се сви. Утре пак ще е на диванчето до нейно долнопробно величество и само ще мучи зад гърба й.

# 1 535
  • софия
Не мога, аз да разбера какво Анка не им е харесала на тези мъже с частния самолет, с Бентлито?
Какъв ли кусур ше да им е намерила?!!
Вероятно са знаели по 1-2 езика и никаква обща култура.
Така ще да е било?!!
И то като лъже, и лъже и лъже...
Каква била нейната семейна среда и какво възпитание е получила?! От кого бе, моме? От ловешкия ром(с когото РИАЛНО не си поддържала връзка), или от мъжа на майка си, който се е оказал същия боклук, зарязал я е явно, та сега всички на, твоите крехки... плещи лежат! Blush

# 1 536
  • Варна
Еврейка е Ана , колкото съм и аз . На село имаше такива, като нея , които се определяха туркини, но си бяха баш циганки .

# 1 537
  • SF
Хелоу и от мен!
Гледам, гледам предаването и...
Първо - много ми харесва, интересно ми е. Второ, обаче, има едни куку-отношения, които ми се струват нереални.
Няма ли кой да й каже на Термин, че нещо се е объркала и нито е умна, нито красива?
Киара е по-класива, с много интересни очи. Може да не е първа умница, но поне поведението й е по-умно и по-приемливо от това на  Термин.

# 1 538
Обвъзрзана е и няма да влезе, ама да бяха вкарали на Шермин Айлин... Да видим какво щеше да каже...

# 1 539
Да, ще е добре да вкарат топ красавицата Айлин. Или топ кречеталото Теа да видим как си ги мерят силите с Шермин и Габка. Или ще станат от двуглава на триглава ламя, или тя ще успее да ги накара тези двете сами да си говорят с провокациите й. Но много липсват повече мъже вътре, жените числено са просто повече.
Чак пък с право да я хейтят, айде малко прекалявате. Тя влезна с провокация (никой не го отрича), но не е заслужила откровена злоба и гнусни обиди в лицето й.
И в трети сезон участничките не заслужаваха гнусни обиди от нея към тях, но уви…
Аз не помня чак толкова гнусни обиди да е изричала Виктория в нейния сезон.
Най-злобното, което помня от нейната уста е "долнопробна актриса".
Никого не е гонила да спи на двора с верига като куче уж на шега и не е наричала "парцал".

# 1 540
Не мога, аз да разбера какво Анка не им е харесала на тези мъже с частния самолет, с Бентлито?
Какъв ли кусур ше да им е намерила?!!
Вероятно са знаели по 1-2 езика и никаква обща култура.
Всичко му е харесала, но той се е прибрал обратно при жена си. Trollface

Недка Кокетка, в грешка си. Точно Виктория използваше думата “парцал” (за Теа или Барбара, не помня коя от двете).

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 18:42 от Lilly_85

# 1 541
Някой да обясни на Шермин какво е гой и защо никога няма да е еврейка.

# 1 542
Върнал се е при тази, склонна да ражда. Шерминатора му трябват едно три години в изтрезвителното, преди дори да си помисли... А аз не си представям да има дъщеря. Като се роди с голям носЪ...

Мексико, всички те разбрахме. Ама тя не иска да е еврейка. Тя иска да каже, че израснала далеч оттук, независимо къде...

# 1 543
Без да искам да звуча като ред пилър, колко мами тук са обиждали Джан Микеле на тема ръст? Ама да си кажат!  Аз бая съм ги чела. И не, не съм му защичника. Опазил Бог (че тук има лелички, дето всичко приемат буквално)
Абсолютно. За мен една от най-грозните изцепки беше Кристина как обясняваше, че на Виктория са ѝ грозни формата на очите, формата на лицето и т.н. Да критикуваш някой как се гримира, как се облича, как си прави косата или какви екстеншъни/мигли/нокти е сложил е що-годе допустимо; за пластични корекции пак може да мине метър, ако си провокиран; за нужда от пластични корекции е недопустимо, а за неща, които не можеш да поправиш по никакъв начин като ръст, размер на глезена или форма на очите е абсурдно и повече от грозно.
Така е, тук не сме се събрали по-големи светци от папата. И аз съм го насочвала към Турция, ако не за да си налага псевдопатриархата, то поне да си присади коса, ама то при това низко поведение си е гъдел да го направиш.

# 1 544
  • SF
Като чете темата, сигурно е много доволна. ЦЕЛИЯТ СВЯТ само за нея говори.
Патето дори не се замисля какво точно говори светът за нея.
Шермин какво работи?

Общи условия

Активация на акаунт