🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 57 134
  • 1 672
  •   84
Отговори
# 1 590
Лица от предни сезони, които са ми били отблъскващи сега им симпатизирам, най-вече
Виктория. Първо, че с тази корекция на носа е станала доста по-симпатична, зъбите си ги е оправила, но не е прибягнала до нещо неестествено. И евала й правя как издържа стоически, докато другите сипеха обиди към нея.

Шермин стигна дъното, трябваше да напусне доброволно още в началото, както направи в предния сезон и да спре да се самоизлага. И искам да вметна, че зъбите й са абсолютен потрес, сигурно правени в Дюбай някъде на скъпото. Тази жена колко кубика силикон има, 1000 ли? Огромни са.

Йовица е най-гадния мъж там, Филипа не е лошо изглеждаща жена, не знам какво му намери на този и му хареса.

# 1 591
Чудя се, рИално КрасимирЪ защо е влезнал?

Вили Вуцов в разговор с Иван, Андрей и др. каза, че негов приятел му е казал, че гаджето му влиза и Вуцов е гледал заради това. За негов лош късмет, гаджето е влезнала последна. Коя влезна последна в първи епизод?
Явно тя е обвързана, с мъж на средна възраст предполагам, което я пуска да се порекламира по телевизора.

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 01:55 от dany_nik

# 1 592
Последни не влязоха ли ветеранките от другите сезони Габи, Дениз, Шермин и Кристина?

# 1 593
Чудя се, рИално КрасимирЪ защо е влезнал?

Писаха по назад. Колекционер бил.
Искал да добави в списъка си някоя дюбайска компаньонка.

и според мен успя, оная вечер като излязоха от къщата, не са чели Шекспир под звездите. Шармутата пусна едно пране, без пари.

# 1 594
Последни не влязоха ли ветеранките от другите сезони Габи, Дениз, Шермин и Кристина?
Баш последната коя беше?

# 1 595
Баш последната коя беше?
Виктория ( във футболни среди)
Но в момента излъчват епизоди , снимани май месец. Габриела - Джани има рожден ден около тези снимачни дни и е възможно около това “събитие” да е конфликта.

# 1 596
Баш последната коя беше?

Заедно влязоха, но последна излъчиха визитката на Дениз.

# 1 597
За Дениз не вярвам да е била обвързана. Според мен тоя като типичен мъж се е поизхвърлил с това "влязла накрая".

# 1 598
На 'Тайната вечеря' Красо беше седнал до Шерми, защо? И той не знае.
Защото мургавата Лили й каза нещо такова- седни там да дразниш...

# 1 599
Симпатичен ми стана Красимир. Шермин имала профил в онлифенс, прочетох някъде в жълта медия. 158 см е, колко да тежи? Искам да остане до края, има шоу с нейните изцепки.

# 1 600
Шермин е гола вОда, но едно нещо е разбрала за живота – самочувствието е важен фактор в общуването. Тя няма покритие на всичко, което изтъква за себе си, но се държи като наистина да е жената, за която се представя. За съжаление в живота е така и то на всички нива на обществото. Повечето хора не искат да се замислят и приемат самохвалството им за чиста монета.

От тази гледна точка Виктория няма никакъв шанс срещу нея и Габи, просто защото не е толкова самоуверена. Споровете ѝ са за битовизми и на ниво тя ме обиди.

Карасимир каква игра играе? Нали не може да понася Шермин? Ама на неговия имидж отива момата с най-големи претенции. Как пък не си хареса по-нормално момиче? И не я пуска. Като го дразни да ѝ бие шута. Ама не, ще си гради образа на неин гръб.

Габа, пък се загрижила за него. Дали сводникът ѝ не е пръв приятел на собственика на заложни къщи?

# 1 601
Габи кой ще я поръча не знам, прилича на бостанско плашило.

# 1 602
Габи кой ще я поръча не знам, прилича на бостанско плашило.

Някой цицоман SmileSmileSmile

Джанито говореше за дините на Емили, но любезно пропуска да коментира Шермин и Габи, които леко си прикриват зърната Wink

# 1 603
Плашещото не е каква е Шермин , а в това , че Краси предизвиква симпатии с това , че и набил канчето. Той ако имаше акъл за 5 стотинки , нямаше изобщо да се занимава. Вероятно е свикнал разни хубавелки да му се предлагат , и сега супер дърпащата се Шармин го предизвиква и той дори егото си потъпква за да го подхрани още повече. Токсична работа

# 1 604
Знаем, че Емили е нападнала своя приятелка, но поне в предаването не показа нито злоба, нито агресия към участниците в предаването. За разлика от нея, съм сигурна, че Шашавел и Габа неведнъж са скачали да се бият с някоя, която не им е била симпатична — и това си личи постоянно в предаването.

Общи условия

Активация на акаунт