🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 58 255
  • 1 698
  •   85
Отговори
# 1 650
Виктория Кастор  такава клюкарка не вярвам да си намери работа отново в тези среди . Едно е да си шушукаш , но в национален ефир да говориш такива неща не върви .

# 1 651
Здравейте всички,подложени на мъката да гледат и най-вече слушат на 5 езика!Изгледах всички епизоди и съм отвратена! Нивото на участничките(мъжете са едно ниво по-ок)е меко казано потресаващо.И не говоря за физически данни-то естествени моми вътре няма ,а за ментално здраве Виждам жени с огромни претенции,държащи се поне като Екатерина Велика,които не предлагат нищо,освен това което може да си намери всеки мъж онлайн за символична сума пари.Почвам ги подред:
Най-голямото недоразумение,жена видимо с ментални проблеми,която може би е за психиатър,психолог и не знам още какъв тесен специалист Ана,Ширмин и т.н имена:абсолютна 0,даже със знак минус,жена обхваната от логорея, която знае само Аз(чичко Фройд къде си да обясниш),ужасно обезобразено тяло,никаква обща култура, самочувствие огромно,липса на всякаква емпатия и държание на евтина жена на повикване.
Нейна подгласничка убедително е жената с устни като ужилена от рояк оси и език като на хамалиин,Габриела.Не разбрах и тя какво търси там,какво работи,освен да бълва злоба,яде ,пие и клюкари.
Другата Габриела -т.н наречена бижутерка,е някакъв фон който се мярка понякога,едвам говори .Не я знам каква бижутерка е,но в 1 епизод при показването на толкова пръстени с диаманти поне да беше отишла да ги погледне експертно.
Дениз-в този сезон изключително обрана,мисли преди да говори,не влиза в конфронтация,само леко подклажда интелигентно когато усети.Понаучила се е,има градация .
Емили(нищо че я няма)-най-противоречив за мен oбраз,двама човека в главата й имаше,можеше да покаже още.Според мен е влюбена в Красимир и е влязла заради него.
Кристина -температемент 0,говори рядко,седи там за да стане известна в арт средите.
Жени и Лили -статистки,поне за сега
Филипа-иска да класна мадама,но нивото и е Йовица,въпреки всички напъни
Виктория -адмирации че е положила грижи за външния си вид,имаше нужда от корекции.За момента се държи много сдържано,но очаквам да отприщи коментари които ще разбутат кошера.
Мъжете-Виктор-сдържан, демонстрира култура и обрано поведение,добре се аргументира,харесва ми зрялото му държание.
Джани Моранди-обсебващ,вярващ си,Аз-ът е водещ при него,подценяващ жените ,въобще не ми допада
Йовица-мъж-прилепало,задушаващ,ниско самочувствие,мислещ се неотразим сваляч.
Калоян-възпитан ,умен,но говори изключително дразнещо,не разбирам какво прави с Габи джуките,явно само за да остане в къщата още малко.
Томов,Красимир-евала на тоя човек за железните нерви и здрава психика.Мълча,мълча пък избухна.Забавлява се , пере,почива си и не се вълнува особено от момите
Забравих Киара-приятно ме изненада че не успяла да се обезобрази с безумни "корекции",малко бавно се включва,сега е момента да делегира здрав интерес към Красимир и Ширмин се махне
Петър -в началото ми допадаше чувството му за хумор и бързата мисъл,но си мисля че всичко е театър.Актьор е все пак.
Непонятно ми е как не чухме един разговор за  живота-семейство, култура,книги,филми, музика,ако щете и политика.Потвърждава се тезата,че когато човек излезе от зоната си на комфорт,показва максимума от лошото на това което е като характер и възпитание.Ще продължавам да ви чета, коментарите и анализите са в пъти по-приятни от предаването!
Хубава неделя на всички!

# 1 652
Ако бях неин работодател, също не бих била доволна от поведението на Виктория. Понаучила покрай служебните банкети кой с кого спи и го раздува в национален ефир за собствена облага. Ами, не е редно. Не беше и нужно, защото Габриела изобщо не беше фаворитка и така или иначе щеше да си ходи след церемония или две. Но явно не е и незаконно, щом е спечелила делото.

# 1 653
  • SF
Дениз-в този сезон изключително обрана,мисли преди да говори,не влиза в конфронтация,само леко подклажда интелигентно когато усети.Понаучила се е,има градация .

Да, но фактът че е пръв слушател на глупостите на Шермин и не смее да изрази мнение, за да не попадне в устата на Габи, не ми допада и не говори за нещо по-различно от тях. Изразните средства са различни, но да се съгласяваш с един глупак, задължително те превръща в даже още по-голям глупак, защото глупак те води към глупостта си.

# 1 654
Кого визира тази дама с вечно гладно за внимание, его?

# 1 655
Киара и Виктория би трябвало да са

# 1 656
Скрит текст:
По повод работата отвън и рекламата от "Ергенът" - в над-под каста на ония двамата ( забравих им името), много добро впечатление ми направи Стоян Ву. Момчето наистина си направи добра и точна реклама на фитнес треньор, както си трябва. Оказа се, че не е "безкнижен" - чел е "Шогун", "Цар Плъх". Добре се изказа и за Пенко - че го е привързал като се е контузил и не лъже, че следва медицина - просто му остават някои изпити. Стоян го подтиква да си вземе изпитите.
Та, не чака да го поканят за някоя реклама на шоколад (примерно).

Никакви изпити не му остават. В сайта на плевенския университет го има сниман Пенко в тога и държащ дипломата.
 Най-вероятно не си е взел някой колоквиум от специализацията.

Ужас. Както каза една съфорумка – на тоя и температурата няма да му позволя да ми премери Smiling ImpSmiling ImpSmiling Imp

# 1 657
Яко я жегва хейта тая злобната. Щом постоянно се мъчи да се доказва и хапе, като настъпана пепелянка . Нека,даже и е малко Heart Eyes

# 1 658
Аа, нормално е да обърне палачинката. След като в първи сезон беше нарочена за були, нагла, гадна и въобще беше предизвикала обществения гняв... Мен и тогава не ме дразнеше, за разлика от Александра. Но тогава Алекс беше любимката на Ергена, Дениз си нямаше някой като Виктор да ходи по нея и да й угажда. Та, сега няма за какво да злобее и да се напъва да влиза просташки с бутонките. Взела си е поука.

Да, но фактът че е пръв слушател на глупостите на Шермин и не смее да изрази мнение, за да не попадне в устата на Габи, не ми допада и не говори за нещо по-различно от тях. Изразните средства са различни, но да се съгласяваш с един глупак, задължително те превръща в даже още по-голям глупак, защото глупак те води към глупостта си.

# 1 659
  • SF
Как ми се иска този глупчо Красимир да се ориентира ясно към Киара, за да видя как Шермин People Runner
Но ще видим какви ще ги свърши.

И пак да питам за онова прословуто изказване на Габи, която твърди, че всички се страхуват от Краси. Бие ли, коли ли, стреля ли, какво им прави на хората?

# 1 660
Как беше, замахвал и 100 мъже залягали Joy Joy

# 1 661
  • Варна
И пак да питам за онова прословуто изказване на Габи, която твърди, че всички се страхуват от Краси. Бие ли, коли ли, стреля ли, какво им прави на хората?
Вероятно поради естеството на бизнеса си има връзки с подземния свят и с полицията. Та зависи от кое от двете се страхуваш.

# 1 662
По скоро му дига сама акциите.

# 1 663
Е всичко знаем как лихварите си събират задълженията . Аз не знам дали хи осъди на втора инстанция Виктория .

# 1 664
Кого визира тази дама с вечно гладно за внимание, его?

Хубаво че си е сложила, поне не и стигат до капачките🤣👌

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 15:09 от Freya18

Общи условия

Активация на акаунт