🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 57 909
  • 1 693
  •   88
Отговори
# 1 665
Виктория или е мазохист, или е глупава. Друго обяснение нямам на влизането и вътре с това поведение и очакваните реакции. Другото е да е повярвала на визуалната си промяна, че да се е взела за красавица и влязла да смая света. Ако е искала да докаже  колко притегателна е за мъжете, определено се провали, ами да беше наблегнала на други подобрения. Вероятно са я поканили срещу заплащане, иначе тази популярност за ролята си на жертва се изтърка, пък и на нея не и донесе позитив.
Много просташко е предаването и не го гледам, но попадам на откъси в Тик Ток и ви чета и долу горе съм запозната с фабулата. Аз  не схващам защо оставиха двойките, изгониха свободните, но явно продукцията търси само сензацията, няма отговорност към зрителя...

# 1 666
Този сезон не го следя много внимателно, но когато съм гледала как Дениз и Кристина са до ловешката мастия, докато въпросната бълва поредните си гнусотии, обикновено лицата и телата на двете не трепват. Няма кимване за съгласие, няма думичка, изразяваща, че и те мислят нещо подобно за поредния, оплюван от мастията.
Та мисля, че може би от екипа ги карат да стоят и да слушат монолозите на ловешко-дЮбайския боклук.
Другият вариант е да не могат да я дишат, да осъзнават колко е жалка и да и дават поле за изява с цел да се дозакопае на макс.
Т.е. присъствието им с каменни изражения в нейното обкръжение може да не означава съгласие или съпричастност, или каквато и да било близост с мозъчните напъни на "всенародната любимка".

# 1 667
Не е баш така. Като Шермин плюеше колко по Виктория, Кристина се включи. Формата на лицето ѝ била грозна, очите ѝ били грозни и т.н.

# 1 668
Сармата определено е много куха. Нали наскоро някой каза тук, че Киара си била сложила сиси и после излязоха снимки от участие отпреди няколко дни, на което няма. И тая чете тука и повтаря от нас каквото е чула. Grinning Grinning Grinning

Lilly_85 Няма да ме изненада, ако Кристина го е казала в контекст или отговор на нещо, което е чула от Виктория по свой адрес. Виктория не е като да не им е коментирала външния вид до откат.  Продукцията си монтира Виктория като повече жертва, ама аз не им вярвам много много.

# 1 669
Аз ли не съм в час, или миналата седмица като гледах на Краси профила в Инстаграм беше private?

Сега е отворен.. https://www.instagram.com/krasimir_tomov_

# 1 670
Не е баш така. Като Шермин плюеше колко по Виктория, Кристина се включи. Формата на лицето ѝ била грозна, очите ѝ били грозни и т.н.
Прочетох го и в предни постове това, но ми прави впечатление, че на сетовете с трите, двете стоят като препарирани - нито гъкват, нито трепват... А това не ми звучи като подкрепяне на словесната диария на най-Леката в къщата.

# 1 671
Ех, класика в жанра – заключи, отключи, пак заключи… тийнейджърските стари схеми за събиране на последователи.😂😂😂

Аз ли не съм в час, или миналата седмица като гледах на Краси профила в Инстаграм беше private?

# 1 672

Беше затворен преди няколко дни, явно е решил да си го отвори, когато хората почнаха да му се кефят.
За мен - и направо съм склонна да се обзаложа, продукцията е обещала на старите Ергенки излъскване на имиджа. Шермин обаче не се усети и сама се закопа, нейният не беше и опетнен отпреди. Дениз се обира, Габи се дъни на моменти. Най-много си личи при Киара, но частично и при Виктория.
Кристина излезе като лигла и претенция във втори сезон, тук я поизпраха, обаче това не ѝ го прикриха, защото нямаше как.

Сетът, на който Кристина каза това за формата на очите, лицето и т.н. - стоят в една от стаите, където е и кухнята, Кристина, Петър, Дениз, Виктор, а на другия диван/легло са Габи и Шермин. Мисля, че беше в епизодът след влизането на Виктория. Ако ми попадне в ТикТок ще го пусна.

# 1 673
Сармата определено е много куха. Нали наскоро някой каза тук, че Киара си била сложила сиси и после излязоха снимки от участие отпреди няколко дни, на което няма. И тая чете тука и повтаря от нас каквото е чула. Grinning Grinning Grinning

Lilly_85 Няма да ме изненада, ако Кристина го е казала в контекст или отговор на нещо, което е чула от Виктория по свой адрес. Виктория не е като да не им е коментирала външния вид до откат.  Продукцията си монтира Виктория като повече жертва, ама аз не им вярвам много много.

И аз това си помислих, чете тук и то стабилно. 😂 Как се излага милата…

# 1 674
Защо е това съжаление към Виктория? Аз не съм я гледала в предишен сезон, но мисля, че изпълнява нарежданията на продукцията. След като влиза със задачата да "маха маски" и от началото влиза с рогата напред, ясно е, че няма да я посрещнат с прегръдки.
Сега, друг е въпроса, че някои са много прости и се оляха с обидите и кресчендото към нея, но това показва тях в лоша светлина - не нея. По принцип, хората отстрани винаги симпатизират на този, който е в ролята на жертва. Още по-голяма неприязън предизвикват Шера и Габа. И Йовица съвсем измести Микелето и Барни от класацията за най-голям гадник.

# 1 675
Ех, класика в жанра – заключи, отключи, пак заключи… тийнейджърските стари схеми за събиране на последователи.😂😂😂

Не ми е ясна тази схема. Какво, един вид създава мистерия и хората като видят, че е отворен за кратко и се втурват да го следват?

Между другото ми прави впечатление, че в предаването го изкараха много смотан и Бай Ганьо, който нищо не е видял от света освен Бостънското летище в Щатите. Но е ходил насам-натам по европа - Холандия, Белгия, Италия, Франция.. даже и в Дубай два пъти. Да не се окаже, че повече знае за там от Шарнира 😂

Бонус:

# 1 676
И защо да не го разобличи Виктория простака футболист   който после се разбра   че  пребива жена си и върти няколко любовници. В предаването само каза , че едната сестра е обвързана отвън и футболистът не й е бизнес партньор . И тя не е pr на футболния съюз , който всички знаем каква институция е -авторитарна , затворена , корумпирана . По цял свят  от клубове и федерации се държи на морала на спортистите , а тук решили , че ще уволнят някакъв служител , който е отворил вратичка към блатото на статуквото от гнили отношения. Радвам се че ги е осъдила.

# 1 677
И Йовица съвсем измести Микелето и Барни от класацията за най-голям гадник.
Кого наричаме Барни, че не съм чела всичко в темата?
И още едно питане имам. Не съм гледала първите 6-7-8 епизода и не ми остава време да наваксам. Та - някой помни ли в кой епизод имало расистки изказвания на Пенко? Искам да видя какво е казал и как реагирали от екипа.

# 1 678
Кристина и Дениз стоят като статуи, докато Шермин говори.Задават и репортерски въпроси.Толкова е нагласено, че и за секунда не съм си помислила, че двете не са там по режисура😃
Не беше ли тук сложил някой скрийншот от Инстаграм предполагам, където директно пита Кристина за изцепката и с коментара как зъбите, очите и какво ли не на Виктория не били ОК.Отговора беше, че е казала така, защото не може да хареса човек, който се опитва да и развали отношенията с Петър.🧐Това ме вкарва в размисли, защото въпреки, че двамата ми допадат като двойка съм сигурна, че всъщност играят.Пристеснила се е, че Виктория ще им развали уговорката или въпреки уговорката е хлътнала по Петър и затова е на нож.Не знам.😃 Не са излъчили Виктория да се опитва да и го "открадне" , обаче като я попита Киара, кой би поканила на среща тя каза Петър.После на коктейла Петър каза, че са си говорили около басейна и му се е сторила приятно момиче и съм склонна да повярвам, че може и да се е увъртала около него и да не е излъчено.Има нещо гнило там.Доста ми писна сюжетната линия с Шермин, Виктория и Габи и чакам вече някаква развръзка, защото другите се превърнаха в статисти.

# 1 679
Понеже гледам със закъснение предаването и явно нещо не доразбирам.
Наистина ли целият скандал около Виктория, обидите за външност и вътрешност, грозните думи и съскания са заради това, че тя подаде първо ръка на мъжете и чак после на жените?!?
Не мога да повярвам, че някой смята, че може да обижда някого безкрай, понеже гледал някъде другаде, докато се ръкуват.
Че тя повечето не ги познава още, защо приемат толкова лично един секунден жест, на човек, който тепърва влиза в предаването сам и стресът му сигурно е в небесата.
Те са се вече ояли и оседяли. Не понасят нито един от влизащите допълнително.
Виктория изглежда интелигентна, не знам защо се е вързала да им изкарва кирливите ризи, но вероятно без нея нямаше и да видим колко повърхностни са някои от участниците.
На мен Габи ми е по-неприятна от Ана, все пак при втората има някакъв проблем, а първата просто е решила, че добавени големи количества силикон и устни ще компенсират късите крачета и късия фитил за подпалване на некултурното й отношение и поведение.
Само мисълта, че може да видя детето си в една къща с нея и с подобно отношение като към Калоян ме потриса.

Общи условия

Активация на акаунт