🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #4

• 65 704
  • 1 766
  •   6
Отговори
# 1 755
ДХЗ, Добре дошла в отбора на блокираните. Аз написах май, че филтри ползва, но имах и други коментари. Височайшата персона ни пада на нивото да ни блокира, супер!
Ако така продължава ще остане без последователи, а уж е инфлуенсър. То която е безработна и нищо не прави се провъзглася за инфлуенсър, само че не виждам нещо да инфлуенстват.
В Надкаст Неделчо и Туджаров говореха, че това явно е начин да подтисне някаква дълбока травма като си измисля някакви неща и си вярва. Аз също мисля, че е така и наистина има нужда от професионална помощ. За Краси не спря да повтаря как тя нямало да му отговори в рИалния живот, обаче вътре виждаме как тя му се моли, а не той! По-добре да спре да се излага, че направо вече я съжалявам на моменти. И ако мисли, че един мъж щом ти пише умира за теб значи съвсем е изперкала. Както разбрахме той пише на всички.
Чакам да на падне и близнака сега… добре, че е влезнал, та да се поклони на тая чудодейна икона 🤣🤣🤣

Ако нещо коментира който я следва може да ни информира...аз много ги харесах и в Надкаст казаха доста истини и много адекватно са я разбрали от самото начало.

# 1 756
Айшето не напада Габа бухтата обаче, даже на стори и беше честитила РД. Може да имат общи клиенти или нещо 😅 и да не си развалят бизнеса.

# 1 757
Излязъл е Надкаст с близнаците, попреслушах го набързо. Действително са си тръгнали по собствено желание, единият е харесал Киара, но видял, че тя се насочва към Краси и се е отказал. Не могат да понасят Шерминатора, но близнака е усетил още в началото на коктейла, преди да влезе Киара, че Анка флиртува с него, само на едно място стояла до него, дори когато той се е отдалечавал от мястото, тя не отивала при Краси и другите, а го чакала. Доста време си говорели, но той се опитвал да я отбие към Краси, не са искали никой да им дава роза и са отбили всички покани. След като са излезли на същия близнак са му се обадили, че една от участничките много си падала по него и молела продукцията да го върне, но той е отказал. Стана ясно, че това е била Шерминъ, но те подозират, че е ход, защото се е притеснила Киара да не й вземе сигурното място. Според тях истински влюбени са Джан Карло и Йовица, много неприятно впечатление им е направил Виктор, който се интересувал повече от часовниците им, отколкото от тях. Много весело са си изкарали цялостно, 3 дни общо, почти не са спали, доктора тренирал в 3 сутринта, Габи и Шермин наистина са стояли до 6 сутринта. Единият сега има гадже, другият след Надкаста може и да се гаджоса с Киара, няколко пъти повтори, че е негов тип и я харесва. Нямат общо с Габи Бланко, засекли са се на рождения й ден.

Много тъпо, че си е тръгнал, щом е харесал Киара. Тя може да е проявила някакъв интерес към Краси, но не се видя, че е кой знае колко впечатлена от него, та можеше да се получи нещо. Не е дал време да се пробва поне.

# 1 758
Скрит текст:
Искрено благодаря, че ме приехте на вашата маса, въпреки че не отговарям на входящите условия - 173 см съм , 67 кг, 72 см талия. За годините предпочитам тактично да замълча.
Колкото до подозренията относно регистрацията- макар , че съм от малцината динозаври без никакво присъствие в социалните мрежи и аз съм човек и нищо човешко не ми е чуждо. Исках да споделя своето мнение и тук намерих трибуна, която ми допадна.

Скрит текст:
Макар, че живея отдавна в чужбина, какво се случва в България ме вълнува дори повече отколкото в страната, в която по стечение на обстоятелствата живея.
По отношение на участничките във всички издания на Ергенът ще цитирам по памет една мисъл на Маргарет Тачър: "Ако твърдиш , че си дама и  трябва да го доказваш - значи , не си".  
Има и българска такава със същото послание- "Добрият кон и под скъсан чул си личи". За по-младите- "чул" е покривало за кон.

Изумена съм как помните имената на всички участнички от всички издания на Ергенът- аз помня само на няколко и то на тези , които са оставили изключително негативно впечатление. Но нали както беше казала Мерилин Монро мисля- "Няма лоша реклама".
И така драги събеседници в начинанието guilty pleasurе , а именно обсъждането на други хора - до нови срещи в очакване на следващият епизод от Ергенът- Любов рая. Дано не съм ви досадила.
РИално те поздравявам! РИално си номер 1 !! 😆❤️ РИялно ще ти напиша сюнет!😄
И  РИално на 10% нямам твоята красота Cryи РИално не знам 5 езика !:close:

Аман от този български манталитет!

# 1 759
Айшето не напада Габа бухтата обаче, даже на стори и беше честитила РД. Може да имат общи клиенти или нещо 😅 и да не си развалят бизнеса.

“Гарван на гарван око не вади” хахах 😄

# 1 760
Близнаците (не помня кой от двамата) не издадоха коя е щяла да им даде роза ако не били ограничили броя на розите.   Подсмихваха се и казаха "тя си знае коя е".

# 1 761
.
За Краси не спря да повтаря как тя нямало да му отговори в рИалния живот, обаче вътре виждаме как тя му се моли, а не той! По-добре да спре да се излага, че направо вече я съжалявам на моменти. И ако мисли, че един мъж щом ти пише умира за теб значи съвсем е изперкала. Както разбрахме той пише на всички.
Очевидно им пише и то точно на разни бръмчалки, за да работят за него, но не в заложната къща. Не ме учудва, ако е писал и на Парцалайшето.

# 1 762
Габа 2016 г., изглежда че вече е сложила силикона… Значи трябва да има 18г. Та сега да е на 24?

# 1 763
  • somewhere near the sea
Аз реагирам с Joy на всички сторита,  в който се пеняви и още нямам блок
Накрая ще взема аз да я блокирам Stuck Out Tongue Winking Eye
А защо въобще я следвате? Такива като нея се "хранят" от последователи. Защо си губите времето да гледате какво публикува?

# 1 764
Това тя ли е? Лицето ми се вижда по-издължено.

Иначе аз ѝ вярвам за годините. Самата аз съм на 29 вече повече от десетилетие. 😁

# 1 765
Това тя ли е? Лицето ми се вижда по-издължено.
Тя е , сама си е качила тези снимки.
Сега е бухнала от всички филъри, та за това Габа бухтата
Иначе аз ѝ вярвам за годините. Самата аз съм на 29 вече повече от десетилетие. 😁

# 1 766
Габа 2016 г., изглежда че вече е сложила силикона… Значи трябва да има 18г. Та сега да е на 24?
Не ми изглежда като силикон, а като класическото носене на по-малък сутиен с големи подплънки.

Добре дошли в новата тема

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 10:10 от Clouded

Общи условия

Активация на акаунт