Две поредни биохимични бременности

• 278
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте, претърпях две поредни биохимични бременности миналият месец и този също. Имам вече едно дете без проблеми, но сега имам две биохимични. Правих само тест за антифосфолипиден синдром, който е отрицателен. Моля, препоръчайте ми лекар и какви изследвания да си пусна. Има ли и други мами, преживяли същото? Благодаря

# 1
  • Ст Загора
Има тема тук за аборт и износване след това.
Както и тема тук бебеправене.
В бебеправене има такива момичета.  
В темата за аборт има много изследвания .
Миже репредоктивен аг и изследвания за нк клетки,  хормони , спермограма на мъжа....

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 17:51 от nasito8988

# 2
За препоръка за репродуктивен е добре да посочите от кой град сте - за София изборите са много.
Намерете добър лекар и следвайте това, което ви се казва - каквото и да ви посъветваме тук да изследвате, трябва насрещен специалист да разчете резултатите и да ви назначи терапия. Аз лично вече втора година ходя, като поради лични и здравословни причини се наложи да направя пауза от 9 м., което сега ми донесе новината - изчерпващ се яйчников резерв.,  а съм под 39 г. Можеше да се види и по-рано, но уви -така се стече. Не губете време.

# 3
Благодаря. От София съм. АГ назначи тромбофилия и хромозомен анализ и на двамата, но не знам дали това е достатъчно

# 4
  • Ст Загора
Не е но ги пусни .

# 5
Аз бих изследвала задължително и прогестерон при следващ положителен тест, защото при мен той беше причината за бх.

# 6
Специфичните хормонални изследвания и тези за инфекции е добре да ви ги назначи лекар, като предпочитат да се правят в репродуктивна клиника. Сама е полезно и достатъчно да си пуснете В9, В12 и витамин D, поне до колкото на мен ми е известно - това са ми искали и като изследвания на витамини до сега.
За София съм чела и чувала добри отзиви за Надежда и Щерев.
Успех, вяра и търпение и дано скоро да стигнем до хубавия резултат! Simple Smile
П.П. Подкрепям това да се изследва и прогестерон при положителен тест. Аз си го изследвах и в периода след овулация/за кои дни от месечния цикъл си пише по принцип към изследването в сайта на съответната лаборатория, не ги казвам за да не подведа/, и също при съмнение за бременност 1-2 дни преди очаквания цикъл, но нямаше бременност и всичко беше в норма - реално не знам какво е било положението при биохимичните, защото нито един лекар не ми каза да го изследвам, а се оказва важно.

# 7
Благодаря ви момичета. Ще пусна първо каквото ми каза гинеколога, който е в Щерев и ще видя дали нещо ще излезе. Просто съм много притеснена, дано се открие проблема

Общи условия

Активация на акаунт