Здравейте,
Преди половин година започнах да имам проблеми с цикъла - от нормалните 5-6 дни, напълно спря за 3 месеца, дойде си нормално юли и от тогава до сега (вече над 2 месеца) идва на 30-тия ден, но само лека кръв, колкото да ме оцапа, с продължителност 2 дни (дори не си слагам превръзки, а го карам само на ежедневни). След консултация с един специалист ми лепнаха обичайната диагнося Синдром на поликистозните яйчници (СПКЯ) и ми дадоха да пия добавки Иногинол.
Направих и хормонални изследвснкя (включае и на щитовидната жлеза) и всичко си е в норма. На хартия съм направо идеална.
Понеже нещо не ми се връзваше изведнъж да развия СПКЯ се консултирах с друг специалист. Според него аз нямам СПКЯ, яйчниците ми функционират нормално, но лигавицата на матката я няма никаква. Иска да ме сложи поне половин година на противозачатъчни, за да се възстанови хомеостазана, и после да ги махне. Никога не съм пила противозачатъчни и всички дами около мен са против. Дали някоя от вас се е срещала с този проблем и как го е решила? Предварителното благидаря Simple Smile