🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 3 (30.09 - 09.10) 🎭

• 35 233
  • 869
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Мирелка се "чувствала като пълен идиот". Не се чувствай, девойко - в играта СИ. Пълен. Ид--т. (Ама не си само ти и сте доста.)

Но съм абс.съгласен, че ако Злодеите не бяха се подхванали, идиотите щяха да изгонят примерно Гъмов (или фокусника; Антоне, ти също не си за там, пиши си колонките, прави си предаване, това е далеко от теб).

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 21:38 от EmBrother

# 106
Уау, великият стратег го изгониха, брутален епизод, евала!

# 107
Мирела има нужда от помощ. Не е нормално да реве всеки път и да е в прединфарктно състояние

# 108
  • Другата България
Хмм, за огромно мое съжаление се оказах права, още в края на миналия епизод ми изкристализира това, само дето не познах, че ще го сготви Невена, разбира се, под умелата диригентска палка на Бачорски.
Разиграх всевъзможни други сценки, уви - чао, Жорка, надиграха те, тоест - САМ се наигра.
Благодарение на голямата си уста.

# 109
  • София
Жоркаааа, ахххх Sad

Но браво на бТВ, че не ни излъгаха с монтажа.
Ето така се прави. Логиката сочеше Георги. По едно време беше 90% както писах.
После ни омотаха и накрая истината лъсна.
Неве с помощта на Бачора обезглавиха Жорката.

Реакцията на Мирела беше един път. Grinning

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 21:35 от Diavolo

# 110
Ех, как ми се иска АМ да е предател...Много ще я бива в тази роля Simple Smile

# 111
Най-добрият ход до момента!
Жорката сам се надигра уж с многото стратегии се оплете!
Симпатизирах му, ама на масата не успя да положи адекватни аргументи!
Много добър ход на Неве и Бачорски!

Мирела май преиграва излишно с шока и за Георги 😐

# 112
А стига бе. Не вярвах, че ще е Георги, мислех за Невето първа.  Бачора много го правят "главен герой". Интересно става понякога.
Ехх Мирелче.

# 113
Интересен епизод със сигурност. Друг е въпросът дали не беше прекалено рано за този ход на Неве и Бачорски. Тъпите праведни можеше още 2-3 човека без никаква логична причина да изгонят преди да насочат поглед към тях, та според мен малко рано играха тази карта.

Но това е добре за нас - зрителите. Нямаше да издържа на още 2-3 епизода, в които се гонят хора по лични симпатии, или по-скоро липса на такива. Сега може да вербуват интересен нов предател и нещата да се задвижат, пък и някои от заблудените праведни да влязат в час след този голям момент.

# 114
Залагам на Оля да е предате  или най-много да е другия Георги.

# 115
И аз виждам Анна-Мария като велик предател, дано я вербуват, ролята ще ѝ пасне перфектно.

# 116
  • Stockholm
Жалко, жалко за Жорката, но е доста малък и чист за тази игра. При това направи доста грешки. Дано сега цивилките да се огледат за другите. На всичко съм съгласна, само да се разкара Бачорски. Най-противният мазник в каста.

# 117
Просто с Гъмов не трябва да се спори. Георги с голямата си уста и айде чао.

# 118
  • Другата България
Голяма грешка беше взимането на щита от Жорката, голяма.
Защо му трябваше? Първоначално се зарадвах, но после....всъщност това насочи Владо към него, и оттам тръгна лавинообразно.
Другата голяма грешка беше заявката пред Бачора, че иска да си тръгне последен.

Невена с тази защита на Гъмов става мега дразнеща.

Мирелката пък отново я предали, това девойче от глупост ще вземе да спечели, то няма никаква представа къде е попаднало и защо е там.

# 119
Жорката и чист са оксиморони. Този човек би предал и майка си за победа. Толкова е пренавит и егоцентричен , че както каза Гъмов сам се уби.

Общи условия

Активация на акаунт