🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 3 (30.09 - 09.10) 🎭

• 11 356
  • 329
  •   31
Отговори
# 255
  • София
Сега всички ще ги е страх да вземат щитове, заради Владо. Grinning
За мен е най-добре всички щитове да са тайни и никой да не знае кой има и кой няма.

# 256
Владо трябва да го издухат вече и да не се страхуват. Време е физзарядката да приключи и тренерът да си ходи.

# 257
То нали в ролята на тренер се справи блестящо. Благодарение на Глория успяха да се вземат играта.

# 258
Много ми хареса епизода! Радвам се, че махнаха Жоро, но смятам, че всичко се разви така с голям късмет.
След като обработи Петканов, Мая и Ана-Мария, Бачорски си каза на синхрон, че ги е понатиснал да гласуват за Георги и позамислят ли се те, ще стигнат и до другите предатели.. Много ми се ще Неве да разкара Бачорски и да видим нови лица в ролята на предатели. Иска ми се да се извъртят няколко човека.
В. Николов как изпляска на Жоро, че ще гласува за него 😀
Глория ме кефи как играе играта. Може би ще бъде хитър предател. Ще е интересно, ако попадне при предателите в някакъв момент (здравей, Глория! Simple Smile
Иска ми се да гледам повече Оля, Мая и Коджабашев. Дано не ги отстрелят скоро.
Гъмов не ме дразни.
Според мен предателите ще решат да прикоткат още един, за да го ползват за бушон. Разбира се, всичко може да се обърка и най-вероятно ще внимават в избора си. Не зная как ще постигнат консенсус, може би ще се спрат на някой послушен. А друго, което си мисля е, че е много вероятно Бачорски да настоява за Мая, Ана-Мария или Оля, за да махне Неве, но дали тя ще се съгласи... Определено е интересно предаване по моя вкус!

# 259
  • Другата България
Писах снощи по време на излъчването, но нямате изчитане, браво, браво, явно епизодът разбуни духовете.
Първо, ако може, и аз, такова, на Глория да си дам там каквото трябва....IBAN нещо, или каквото друго....за добрите думи?
А сега сериозно - аз съм една от тези, които първоначално подходиха негативно към участието ѝ, признавам си съвсем предубедено, но с течение на играта видях, че съм сгрешила и веднага поправих грешката си. Силно се надявам да не я убият другия вторник, защото има потенциал да “надуши“ когото трябва, или поне така ми се струва, стига да не се повлияе от лични мотиви и ....страсти.
После, пак да си кажа защо смятам, че Оля ще е третия предател. Заради Бачора, естествено. Отново, за пореден епизод, в пореден епизод перфектна игра от този човек, може да е и от монтажа, но с такава лекота си постига целите, така извъртя Невена да му свърши мръсната работа с Жорката, така ги е овъртолил всички и те му вярват /всъщност, никой дори не споменава името МУ, като някакъв вероятен предател, дано Антон Стефанов да имаше него предвид в промото снощи, все пак надеждата умира последна..../, успява да им пусне кукичките /защото са повече от една/, и после да ги насочи именно към най-правилната /за него/, изобщо....играе, това е. Неприятен е, самонадеян, дори нагъл с поведението си, но играе играта. И понеже съм сигурна, че на Невена изобщо не ѝ се е разминало, то ще му е необходим някой, с когото трябва да я изработи и нея. За мен няма по-подходящ за целта от Оля, с оглед личните им отношения извън формата и това, че тя би /според мен/ играла с него.
Много добра игра и на Невена, но лично мен ме дразни с това постоянно навиране на Гъмов навсякъде и за всичко, а самия той ми е доста неприятен, във формата също не блести с някакво дейно участие /изключвам това, че си повярва и се самопосочи като причина за разкриването на Жорката Joy/. Милия, колко е бил заблуден.
За Владо и снощи писах, и сега пак ще кажа - Мирела в мъжки вариант, само че по съвсем различен начин, изобщо не знае къде се намира, защо, какво се търси, какво се следи....някакво абсолютно съвпадение са имената на Бачорски и Жорката на кръглата маса, и няма как да е друго с оглед на мотивите за тях. Това, което ме притеснява за него е, че гласът му се чува, всеки го чува по различни причини, но се чува. И го слушат. А това би могло да изиграе лоша шега на доста хора. Затова аз бих убила него, ако съм на мястото на предателите.
Но залагам на поредната мебел в Бонония Естейт - Тино.

# 260
Обаче Бачорски как се метна в колата на Владо Николов, дори не му беше идея да бъде в една кола с Неве.. Искаше да е с Владо.. Колко хитро след като предишната вечер на кръглата маса (в ефира миналия епизод) Владо номинира Бачорски. Веднага се мушна в колата, за да види какви идеи се въртят там и да потуши малкото пламъче, което се разгоря срещу него... Играе си играта, плете си кошницата, определено!

# 261
На този етап Бачорски не иска трети предател, защото планът му е да разкара Невето. За Гъмов никога няма да се навие, защото ще се обедини с Невена и ще го разкарат него. Няма да си сложи такъв таралеж в гащите. Също така другите сигурно ще се усетят, че Гъмов може да бъде вербуван като предател.

# 262
  • Другата България
Сам ще му е доста трудно да я разкара, то е ясно, че това му е плана, но му трябва и помощник за целта.

# 263
  • София
(От свое си име даже благодаря на "Адоралова", че е болднала мнение/предложение, отнасящо се към Продукцията; и го казвам и сега пак: искам сезон с непознати! На майтап ще допълня: ако и вие си давате сметка, че "тъпите цивилки" (аз го заимствам от Саркаста), сегашните, развалят играта - още повече, телЕ-зрителския интерес - инспирирайте, като при ония с нагласистиките по плажовете, едни "майнд-коуч/брейнсторм трейтърс-фитнеси", там такива като Бачорски и Жоро-100-те лица да обучават кандидати за идните сезони... Simple Smile)
Изгърмялата Жорка ми е безразличен, Бъч - не съвсем симпатичен, този път по-възпитано речено. Не мога да отрека, че е попадението сред Злодеите. Чак пристрастия към някои нямам - но бих искал да се развива играта с дейно участие на другия (останал там) Жоро, Фокусника, Мая (мн.подходяща тук, не че я харесвам и нея); в разширен списък - плюс Оля и Глория.
Някой написа снощи: най-сетне играта започна! Горе-долу да, от зрителска гледна точка. Никакъв принос нямат обаче цивилките в това отношение или минимален. Тяхната рационалност в случващото се - си е мижава за сега. Но каквото - такова (даденост в дебюта в замъка). Затова се чудя дали (и да не съм прав, то си ми е за личния зрителски ентъртейнмънт) пък не подкрепям оставане за по-дълго на крайности като Вл.Николов ("отборът" преди всичко - и като отпор на тим "Злодеи"; т.е. отнесен в случващото се, но с платформа) и наблюдаващо-мислещи индивиди (по-качествените с потенциал, ала едва няколко - които пък да издигнат индивидуалните качества в съспенса и карамболите на моменти). Понеже ми се ще и ми се струва, че биха били голям ръбат залък за общия съвет на кръглата маса вечер.
Снощният епизод си имаше всичко. И пак към Екипа: 1 епизод за 1 седмица не е вариантът, да го знаете!

ПП. Глория, добре дошла и не, хич не те подценявам. Нашата е лесна - пред екрана щитове не ни трябват. Успех!
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 10:40 от EmBrother

# 264
Тя Ана Мария хубаво им каза, да си слушат интуицията и да стрелят, което е ок, но ако дават и добри доводи ( тоз се изчервил, онзи наклони гласуването към един кой, трети,пети) и през всичките кръгли маси,които минат все може да навържат парчетата от пъзела и когато един събере всички доводи и аргументи могат да надушат друхите предатели.
Един казва, всички след него като овце.
Това им липсва, да мислят, да разсъждават и да се "цепят" от колектива. Не е нужно да има 10 гласа с/у 1, а да има различни гледни точки за различните участници. Някой няма ли в стаята такова табло като по филмите, да следят заподозряни и т.н. Журналистите нещо се губят в превода! Не им е простено!
Иначе готино го изпързаляха Жорката, но трябваше малко повече насоки да им даде, да могат да го разтълкуват.
Иначе мисля,че ще си останат само двамата Неве и Бачор. Няма да стигнат до консенсус, кой да изберат, а и Бачорски най-вероятно иска да пусне и Неве по пързалката, да остане сам, да вербува някой за бушон и да почне да ги пързаля всичките. 😃
Освен ако не го заловят. 😃

# 265
Аз чак сега разбрах че цивилки=праведни (или пак не съм разбрал правилно?). Досега си мислех че цивилки= заблудени, неориентирани, което пак ми звучеше странно, малко в духа на "Вие цивилните като сте много умни, що не носите шапки?" (от кой филм беше?)

# 266
Как да дават повече от един епизод на седмица при положение че се е снимало две седмици. Виж ако беше един или два месеца може и повече от един епизод, но за сега това е положението.

# 267
  • Другата България
15 дни.
Снимали са 15 дни, ако епизодите са по два седмично, всеки може да сметне за колко време трябва да приключи формата.
Надали е рентабилно за БТВ.

В анкетата - твърдо Бачорски на всички въпроси за предателите, и Оля за нов предател.
Жорката се самоизгони, много прибързани решения, липса на такива и разбира се - голяма уста.
Оправдавам го с младостта му. Харесвам го, и ме е яд, че напусна.

Относно Оля, а.к.а нов предател допускам и че може първоначално да са убили някого, но после да се ориентират към нов избор, ако изобщо съществува такава опция?

# 268
Аз смятам, че или ще останат само двамата засега - Бачорски и Неве, или ще привлекат някой, когото могат да използват (ще натежи мнението на Бачора). Затова при втория вариант изключвам да е силна фигура. По-скоро някой, лесен за манипулиране.

# 269
Добре, де, ако са гледали други сезони участниците ще знаят, че ако няма убит сутринта, ще има вербуван през нощта???

Общи условия

Активация на акаунт