🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 3 (30.09 - 09.10) 🎭

• 30 545
  • 791
  •   56
Отговори
# 750
Много ми се иска не бяхме прави, но всичко е фалш! Оранжевият си залага бизнеса?!?-той мъжка дума и чест няма ли??? Мая не са я давали как се моли на хората да я пазят, но Гъмов я издаде! Изгониха един як играч! Исках да го видя как реагира като разкрият Невена, защото натам ги водят!
Определено има кръг от хора, които преди старта са се виждали и играят предварително прочетен сценарий. То се вижда, че са крачка пред другите и не бягат за щитове на игрите.

# 751
Много ми се иска не бяхме прави, но всичко е фалш! Оранжевият си залага бизнеса?!?-той мъжка дума и чест няма ли??? Мая не са я давали как се моли на хората да я пазят, но Гъмов я издаде! Изгониха един як играч! Исках да го видя как реагира като разкрият Невена, защото натам ги водят!
Едва ли щеше да се трогне, при положение, че самият той искаше да е предател и каза, че няма проблем да заблуждава дори близките си.

# 752
В момента по БТВ има интервю с Тома Никифоров, който е победил в белгийския Traitors.
Първо е бил праведен, после е станал предател.

# 753
Нещо, което никой не извади от интервюто, а е много интересно:

"Собствениците на формата, които са го измислили, не са допуснали, че този формат може да се направи на Балканите и тук ще се сблъскат с балканската личност...и ние счупихме формата на 8ма серия. Стигнахме до място, до което не знаехме как да продължим, нямаше разписани правила. Събраха се целия състав на собствениците и намериха решение. "

В нашият вариант трябва формата да е с трима праведни и останалите предатели. Предателите сами ще се избият;)

# 754
  • София
Оф, те нашите известни много се връзват точно на думата предател. Ако беше убиец може би нямаше да влагат такъв драматизъм. Сега го приемат като Юда или Поп Кръстю. Антон вчера и така горко ревеше как не е успял да спаси Гъмов все едно верно са го убили. Ми, жалко е малко.

# 755
Увличат се в играта, което може би е нормално - доста хора са казвали, че като влязат в риалити, сякаш външният свят престава да съществува.

# 756
  • Разпиляна във въображението
Антон вчера и така горко ревеше как не е успял да спаси Гъмов все едно верно са го убили. Ми, жалко е малко.

Чудя се дали толкова ще реве, когато убият Анна-Мария, а тя е преведна.

# 757
  • София
Между другото нашите почти не реват, да видите в чуждите сезони какъв рев пада, особено от страна на мъжете. Grinning

# 758
Антон и във ВИП Брадър си поплакваше Grinning

# 759
  • Разпиляна във въображението
Значи такъв му е натюрелът.

# 760
  • София
Може би им е изнервено вътре, ако всичко се случва толкова набързо и нямат време да го осмислят. Неве нали каза, че ще излезе с бяла риза с дълги ръкави, като в лудниците. Антон не го помня в ББ, но като търсех нещо за Гъмов ми попаднаха кадри от някакъв негов флирт с Преслава, бях забравила и това. Странно ми е и защо намират Тино като много важен играч, ние не виждаме нищо от него. Не знам дали е заради лош монтаж, но все ми се струва, че биха показали негова активност. И понеже не гледам чуждестранните - има ли опция да ни покажат ретроспекция, както беше с Мая в ОСГ, когато почти към края си показа рогцата. Тук примерно тя да каже, че отдавна е подозирала Бачорски и нарочно се върти около него и не се издава, за да го усети повече.

# 761
На мен ми хареса че Антон е емоционален и имаше малко рев вчера 😁

# 762
Скандално, не знам защо Надкастарите ни го причиняват, но ей го на, новият обзор с гости… Laughing

# 763
И според мен Неве не подозираше, че Гъмов ще събере много гласове - през деня групичките страняха от нея и не й посочваха имена, а на масата скандалът беше само с Ана-Мария.

Оля си мисли, че много чатка играта и се хвърля веднага на някакви повърхностни моменти - кое име бил написал изгоненият предател, какви думи бил казал ("Ако изгоним Гъмов ще разберете много неща) - тя за блъфиране не е ли чувала? Нещо се има за много мислеща, но не й се получава. Особено пък важно е след като се разбра, че Жоро е предател да се елиминират глупостите, които е наговорил на масата.

Много ми е интересно сега след като Бачорски напъваше за "или Неве, или Гъмов са предатели" - след неуспешното отстрелване няма ли участниците вътре да се замислят, че май Бачорски си ги измисля малко и ги манипулира?

# 764
  • София
Скандално, не знам защо Надкастарите ни го причиняват, но ей го на, новият обзор с гости… Laughing
Скрит текст:

Еми, такъв сезон аз поне НЯМА да гледам, който иска да си къса нервите. Rage

Общи условия

Активация на акаунт