🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 3 (30.09 - 09.10) 🎭

• 36 273
  • 869
  •   5
Отговори
# 60
Жоро ще изгърми днес

# 61
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
И от цялата работа Бачорката пак ще оттърве кожата. Ще го цитирам макар и в различен от неговия контекст: "ех, само ако мислят. Само да мислят".

# 62
  • София
Владо май изпорти нещата, хахаха
Да видим.

# 63
  • Другата България
Яд ме е да го кажа пак, ама много добра игра на Бачорски, отново.

# 64
Стискам палци Жорката да остане, пич е.
Бачорски да не си му приятел. Joy Не е случайно, че е толкова успешен в бизнеса.

# 65
Стискам палци Жорката да остане, пич е.
Бачорски да не си му приятел. Joy Не е случайно, че е толкова успешен в бизнеса.

Как пък от роля във формат разбрахте какъв е в живота и в бизнеса? Разсъждения на ниво Мира Радева.

# 66
  • Другата България
Няма да си тръгне Жорко днес, не само защото не ми се иска, много наблегнаха на него, друг ще да е.
Не искам да съм права, поне не толкова рано.

# 67
  • Stockholm
А аз искам да си права.

# 68
Аз пък се зачудих, ако сега случайно изгонят Жорката и разберат, че е предател, не биха ли се усъмнили в Бачора или Неве, които подкокоросаха половината праведни.

# 69
  • София
Много ми харесва дотук епизода, защото най-накрая виждам толкова много обсъждания, удари и контраудари. И в момента въпреки, че Георги е фаворит номер 1 да изгърми така монтираха материала да не съм сигурен, че точно това ще се случи.
Бях писал за това. Ето така се прави. Само ми липсваше алтернативно име към което да се насочат. Беше споменат Гъмов, като последен параван пред Неве, но да видим. Или пък ще се стреля по нея директно. Ама за това не се говореше, но пък може и да са го скрили, за да се изненадаме...
Георги е очевиден избор, НО е прекалено очевиден. Ще видим след малко...

# 70
А аз искам да си права.

Аз не разбрах какво се иска и какво не се иска, честно казано.

# 71
Тия щитове ги раздават като казанлъшки понички.

Владо за пореден път се доказа като дървен философ.
Ама от най-дървените.

Ха, Жорката с щит, браво.

Този Владо голямо разочарование, много е зле човекът. Изобщо не я схваща тази игра.
Как може да убеждаваш праведни да изгонят друг праведен, защото имал щит. Не защото го подозираш за предател, а защото имал щит..... ще падна.

# 72
  • София
Заклевам се, Владо е тъп като гъдулка! С цялото ми уважение към спортните му постижения, обаче тук се показва като една голяма дупка. Първо се изложи със супер тъпа стратегия за играта, после с офертата да гласуват за Жоро, не защото го подозира като предател /напротив, бил сигурен, че не е/, а защото имал щит. Не знам дали е наясно къде се намира, как се играе играта съм сигурна, че не знае. Правилно му каза Глория, че няма логика праведните да гонят праведни, ама... Явно е вярно, че акъл на високо не вирее.
Дано стане някакъв обрат и Жорката се спаси!

# 73
Неве сготви Жоро доста умело. Хитър ход беше предателите да предадат един. Известно време ще са извън подозрение с Бачорски.

# 74
И Неве и Бачора доста лъжат, хората ще сметнат 2+2 по някое време, пътници са и тримата предатели!

Днес може да изгърми Владо Николов в крайна сметка, с неговите "не мисля, че си предател, ама ще стрелям по тебе"

Общи условия

Активация на акаунт