🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 3 (30.09 - 09.10) 🎭

• 12 847
  • 351
  •   25
Отговори
# 150
Невена с това искане Гъмов да е предател, си подписа смъртната присъда.
И аз на мястото на Бачорски няма да искач него, че те двамата ще ме махнат при първа възможност!
Ех, Невееее, тъкмо те похвалих и ти почна да се омазваш, ама здраво!

# 151
Мале хора, като чета коментарите в инстаграм под поста за Жоро, народа ще е яко разочарован, ако вземе накрая някой предател да спечели 😂 А аз точно на тях стискам палци..

Какво пише? Не му ли съчувстват?
Жорката има доста фенове.

Те му симпатизират, но се плюе яко по предателите 😂 А то това им е работата в това реалити.. Главата си залагам, че ако спечели предател, хората ще полудеят в коментарите ..

# 152
Неве, Неве...
Как Гъмов за предател!
Дано не направят тая грешка...

# 153
Официално мога да кажа, играта започна най-накрая!

# 154
  • Другата България
Прозрение в Антон Стефанов ли забелязвам?
“Не ние махнахме предателя, предателите си го махнаха сами.“ Innocent
Ти да видиш, вЕрно ли?
Дано има мисъл, и смисъл в този човек, че и да успее да убеди останалите в това.

Невена с това искане Гъмов да е предател, си подписа смъртната присъда.
И аз на мястото на Бачорски няма да искач него, че те двамата ще ме махнат при първа възможност!
Ех, Невееее, тъкмо те похвалих и ти почна да се омазваш, ама здраво!
Още от самото начало го коментирахме, и всеки епизод все повече и повече се затвърждава казаното - личните пристрастия и чувства само пречат в такъв формат, освен, че дразнят.
Много искам точно това да изяде главата на Невена.

# 155
Някой може ли да преразкаже последните десет минути... онлайн гледах и постоянно забиваше и не успях нищо не хвана. Доколкото разбрах Карамазов им предложи да вербуват праведен за предател. Коментираха ли кой какво иска и някакви насоки за убийството?

# 156
Този епизод протече за мен много логично последователно /а и така е монтиран/. Нямаше много изненади и неочаквани избори. Предният епизод ми бе по-интересен.
Лафът на епизода - "Така и така в тая кола няма предатели ..." - каза Владо Николов, а зад него на седалките Неве и Бачорски. Joy
За Мирела казахме достатъчно и сме единодушни, така като гледам.
Според мен, ще има прелъстяване. Въпросът е кой ще е прелъстеният. Залагам на Владо Николов.
Тотал: 41 хил. лева

Еличка
Неве и Гъмов ще имат право да прелъстят, или не. Това ще го видим другият вторник. Но Неве предложи Гъмов, но Бачорски категорично отказа.

# 157
  • Stockholm
Петканов подъл хитрец излезе. Знаеше, че Жорката е предател и като видя накъде отиват нещтата, го гръмна, за да спаси кожата. Но едва ли ще му помогне това.

И сега го казвам най-сериозно- Ако Бачорски спечели този формат, ще влезем в статистиката като  сезонът с най- най- тъпите цивилки.

# 158
Мерси #RAngelova и аз нищо не можах да видя на края на Трейтърс, а сега си бачка ОК

# 159
Петканов подъл хитрец излезе. Знаеше, че Жорката е предател и като видя накъде отиват нещтата, го гръмна, за да спаси кожата. Но едва ли ще му помогне това.

И сега го казвам най-сериозно- Ако Бачорски спечели този формат, ще влезем в статистиката като  сезонът с най- най- тъпите цивилки.

Всъщност който и да спечели сезона, цивилките са си тотал щета.

# 160
  • Другата България
А аз залагам, че ако е Владо Николов той ще откаже и на закуска ще са всички.
Владо прекалено държи на имиджа си, за него е важно какво си мислят хората, “какво ще кажат хората“.
Виждаш, тоест, четеш какво пишат потребителите - как се плюят предателите, че отстранили Жорката, масово смисълът на играта не е ясен, то на участниците не е /справка - “предадената“ Мирела/, ние искаме на зрителите.
Та, в тази връзка, няма да е Владо.
Много искам да е Коджабашев, или Мая /която също би отказала според мен, но би била идеална/.
Но съм си заложила на Оля.

# 161
  • София
Не дадоха решението им.
Ще го разберем в другия епизод.
Според мен почти сигурно ще са избрали да убият някого. Т.е. вербуване няма да има.

# 162
Изтървах ви.
Много ми хареса как Глория каза, че е послушала сърцето си и то ѝ е казало "Даниел Петканов". Май за друго е говорело, не за предаването, предвид, че са двойка сега Grinning
Мисля, че предателят няма да е Оля - Бачора твърде силно се застъпи за нея и няма да може да я пусне под влака, а изгърми ли тя, той като нищо ще го отнесе. Според мен ще е жена, за да я пуснат под влака.

# 163
  • Stockholm
Неве иска съдружник, Бачо иска бушон. Какъв компромисен вариант ще измислят, не знам. По склонна съм да мисля, че ще продължат заедно.

# 164
Хареса ми много епизодът, обичам такива надлъгвания. И, ставам фен на Бачорски, не знам Неве така, както се подхилква, за мен,  Бачорски реши залога, за сега в нейна полза. Искам пак да изгледам кръглата маса, но ми е интересен ходът на Мая, тя ми се струва най- близка на Бачорски, някак си не мога да повярвам, че ще вземат Гъмов като предател, въпреки, че си е с най- доброто прикритие на чист праведен сега....Много се забавлявам с решенията на В. Николов, как все ги стреля по критерий спортсменство, и как улучва без да знае....

Общи условия

Активация на акаунт