🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 3 (30.09 - 09.10) 🎭

• 13 179
  • 353
  •   28
Отговори
# 135
  • Stockholm
Бачорски си признава, че не е изпитал емпатия към Жорката. Бушуват и други симптоми от психопатичния сектор у него. Неве поне се направи, чв ѝ се насълзяват очите. За пред хората.
Дано следващият предател да ги надиграе и двамата.

# 136
В момента, в който е прогонен предател, всичко започва от нулата. Защото всеки един, за когото останалите са били сигурни, че е праведен, може да бъде новият вербуван.

# 137
Мен ми се иска да видя Владо Николов или Антон как биха играли предатели. И двамата дават заявки , че не могат да са.

# 138
  • София
Обърнете внимание обаче на един важен факт от гласуването.
Мая не гласува така както Бачорски и намекна.
Много, много интересно и любопитно.
Мая стреля по Гъмов.
Анна-Мария, която също е в тази уж коалиция гласува пък за Петканов.
А Бачорски каза само две имена които са твърдо негови хора:
Венци Венц и Петканов.
НО ШОК, Венци също не гласува за Георги, а за Гъмов.

Към този момент или няма супер силна коалиция, или не ни дават важни неща от уговорките им. Не мисля, че е второто. Реакциите им бяха неподправени.
По-скоро Бачорски има влияние/уважение на кръг от хора, но те не го следват сляпо. А си имат собствено мнение.
Но Бачорски сега пък спечели Неве, Гъмов и Владо Николов.
+ всички тези хора, за които вече писах и му вярват.
И още нещо, така извъртя нещата Бачорски, че винаги препредаваше как Владо Николов и Неве го насочили. Т.е. да не тръгва директно от него, че Георги е считан за Предател.
Сега цивилките би трябвало да се прицелят в Неве и Гъмов, по-скоро Неве, защото Георги ги насочи тънко към нея, като каза, че Гъмов е по-скоро пешка пред човек, който води група от хора.

Много любопитно. Simple Smile

# 139
Мале хора, като чета коментарите в инстаграм под поста за Жоро, народа ще е яко разочарован, ако вземе накрая някой предател да спечели 😂 А аз точно на тях стискам палци..

# 140
  • Другата България
Може ли да ми обясните нещо, което явно съм изпуснала - защо Бачорски и Жорката си говорят спокойно пред Петканов?

И на мен ми направи впечатление същото…
Не, от монтажа беше.
Той се виждаше, но реално не седеше при тях.

Гъмов си приписва заслугите за отстраняването на Жорката, ама ако не бяха милата му дружка и Бачора, щеше да е следващия. Дано го осъзнава сега, гледайки се, и слушайки се.

# 141
Аз имам съмнение, че Анна-Мария и Коджабашев напред в играта ще станат и те предатели. Това ми минава през главата сега.

# 142
Въобще не ми беше симпатичен Янев.
Мирела съвсем се разтече. Мисъл в главата за играта? - Липсва.

# 143
Може ли да ми обясните нещо, което явно съм изпуснала - защо Бачорски и Жорката си говорят спокойно пред Петканов?

И на мен ми направи впечатление същото…
Не, от монтажа беше.
Той се виждаше, но реално не седеше при тях.

Гъмов си приписва заслугите за отстраняването на Жорката, ама ако не бяха милата му дружка и Бачора, щеше да е следващия. Дано го осъзнава сега, гледайки се, и слушайки се.
Мери, може и да бъркам, но имам спомен, че и в предния епизод седяха с него и обсъждаха индиректно нещо. А и сега Дани каза нещо за вътрешния кръг.

# 144
  • София
Мале хора, като чета коментарите в инстаграм под поста за Жоро, народа ще е яко разочарован, ако вземе накрая някой предател да спечели 😂 А аз точно на тях стискам палци..

Какво пише? Не му ли съчувстват?
Жорката има доста фенове.

# 145
  • Другата България
А, може, аз разбрах въпроса като защо двама предатели коментират спокойно пред праведен.
И мисля, че той просто беше фигурант, но не точно при тях.
А иначе ако са си говорили като двама праведни пред трети - може, да.

# 146
Жорката не го харесам още от игрите   -  завършен егоист. Никога няма да забравя как си хапваше спокойно пред изгладнелите съотборници. Или отношението му към Фейгин. Тук влезе със същата нагласа   -  аз съм най -  големия тарикат и ще надиграя всички. Ами наиграха го,  кеф!

# 147
Според мен Невена и Бачорски трябва да убият Гъмов и тотално се циментират като праведни. Логично е Гъмов като заплаха за предателите да го ликвидират. За тях двамата не е заплаха, разбира се. Неве няма да може да го отстреля

# 148
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Стига с този Гъмов, Невена става нетърпима. Да се хваща под ръчичка с този неприятник и да си ходят в комплект. Бачора знае, че ако вземат Гъмов той веднага ще е сготвен.

# 149
Ох днес онлайн БТВ е пълен гъз, насича ми, връща ми назад, ще се гръмна, че не знам какво става в момента

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 13:14 от Одри ♡

Общи условия

Активация на акаунт