🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 3 (30.09 - 09.10) 🎭

• 14 228
  • 363
  •   18
Отговори
# 120
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Много ме е яд за Шорката. Той ми беше фаворит.
Противни са ми много Гъмов пияндето и Неве. Бачорски, смачкай ги!

За нов Предател трябва да изберат бушон. Според мен Йордан би бил добър избор.

# 121
  • София
Играта ще е интересна и непредвидима с неизвестни участници - стига да говорят български (в смисъл, да не са тотални дебили) и на каста да са показали, че отиват да прецакат всички останали.
Ако не се познават - и не ги познаваме, вярвам, че ще е още пО.
Добре, народът може да не е гледал чуждите формати. Пускате този сезон със страдалците-цивилки (да им погледа човек сеира и да им прецени ума), следващия - с обикновени хора.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 21:43 от EmBrother

# 122
Много тъпо Жорката се пазарил с Бачорски да води парада! Сега разбирам защо Бачорски го сготви. Самонадеян и твърде импулсивен е Георги. Бачорски ще е последния оцелял предател, то е ясно.

# 123
  • София
А тези какво толкова празнуват?
Нали са наясно, че има още двама предатели? С опцията да станат отново трима (примерно).
Но разбирам ги де. Хванаха предател на третата кръгла маса. Това е изключително рядко.

# 124
Аз се надявам Бачорски да НЕ спечели. само това искам.

# 125
Може ли да ми обясните нещо, което явно съм изпуснала - защо Бачорски и Жорката си говорят спокойно пред Петканов?

# 126
Изпуснала съм, но Бачорски защо е толкова лоялен към Венци Венци и Дани (мисля, че него каза) ?

# 127
  • София
Мирела се бетонира като праведен.
Трябва да са наясно, че има двама праведни на 99.9%
Глория и Мирела. И на 90% за Владо Николов.
Дано там има някой да си води бележки.

# 128
А тези какво толкова празнуват?
Нали са наясно, че има още двама предатели? С опцията да станат отново трима (примерно).
Но разбирам ги де. Хванаха предател на третата кръгла маса. Това е изключително рядко.

Да с помощта на предателите. 😂

# 129
Сега като се гледат Праведните, дали осъзнават, че никаква не я свършиха, добре, че бяха Неве и Бачорски Grin

# 130
  • Другата България
Вероятно ще поканят Оля за предател.
И аз бих се радвала, защото искам да видя как Бачора и Оля ще намажат ските на Невена, която си повярва твърде много. Да не говорим колко дразни с този Гъмов и защитата му, уж не са там да се харесват на лична основа, ама точно това правят. Не само се харесват, ами и се пазят.

# 131
Може ли да ми обясните нещо, което явно съм изпуснала - защо Бачорски и Жорката си говорят спокойно пред Петканов?

И на мен ми направи впечатление същото…

# 132
  • Валенсия
Че е игра - игра е.
Но доста хора приеха прекалено лично тази игра, и тръгнаха с директни обиди и нападки: такива като уж големия актьор Гъмов, стратега Бачорски, а и хитруша Неве.

Стана ми кофти за Георги.
На кръглата маса момчето се чудеше как да се защити след подобни яростни нападки. Симпатизирам му.

Имате право като коментирате, че следващият сезон трябва да е с изцяло непознати лица. Тази шуробаджанащина изобщо не е интересна за играта.

# 133
Вероятно ще поканят Оля за предател.
Бачора иска пешка, Оля не е пешка!

# 134
  • София
Благодарско за темата, с всеки следващ епизод, ми харесва все повече. Ана-Мария нещо намекна, че дори на себе си не може да вярва след това предаване. Явно наистина е оставило страхотни емоции. Ако има каст за обикновени хора, може би ще се запиша, интересно ми е.

Неве играе страхотно като предател.

Общи условия

Активация на акаунт