🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 3 (30.09 - 09.10) 🎭

• 40 303
  • 869
  •   1
Отговори
# 630
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Владо Карамазов като енерийски свещеник е много готин, трябва да се отбележи Sunglasses.

# 631
Ще поставят 3-4 играчи on trail

# 632
  • София
Неве на 90% е АУТ на следващата Кръгла маса.
Ако не я разкрият и изгонят значи са много, много зле.

# 633
Честно, иде ми да шибна някого! Как е възможно да ги върти на машкия си пръст Бачорски и да не се усещат???? ЗА БОГА

# 634
Оля много ми харесва.

Гъмов, Глория, Бачорски - не. 🤣

# 635
  • Другата България
Това какво трябва да значи?

Обаче не е за вярване, започват да обсъждат кого да убият, и се споменават ТОЧНО имената на четиримата с щитове! JoyJoyJoy
Искам да вярвам, че е случайност, но не мога.
Според мен щеше да е доста интересно да бяха “убили“ някой с щит.

Честно, иде ми да шибна някого! Как е възможно да ги върти на машкия си пръст Бачорски и да не се усещат???? ЗА БОГА
Аз съм така от трети епизод.
И епизод след епизод, колкото и да харесвам как играе Бачорски, и да не го харесвам изобщо като .....всичко извън формата, с този уинър едит, дето според мен започнаха да му правят и синхрон след синхрон.....не ми харесва накъде вървят нещата.

# 636
Иначе Бачорски си ги върти както си иска и започва да е скучно всеки епизод едно и също. Толкова да не се усетиш .. един ден добре, два дни добре .. ама чак толкова много. 😬🤣

Антон пък : АМ била влияла най-много на участниците в играта. 🤣🤣🤣 Имам чувството, че е с раздвоение на личността той - казва нещо вярно и логично, после - все едно не е било. 🤣

# 637
Толкова ме дразнят Неве, Владо Николов, че Бачора ми стана приятен. Даже ми е интересно, как ги върти.

# 638

Обаче не е за вярване, започват да обсъждат кого да убият, и се споменават ТОЧНО имената на четиримата с щитове! JoyJoyJoy

Ще им каже да изберат 3-4 участници, които да участват в специална мисия, или да са изолирани, а на кръглата маса ще може да се гласува само за тях. Предателите могат да посочат и себе си в тази бройка с идеята уж да изглеждат невинни, но обикновено праведните се досещат, че поне 1 от имената е на предател.

# 639
  • София
Според мен този път ще вербуват, а няма да убиват.

# 640
Понеже явно Бъч печели сезона (на фона на стадото в миманса) - и както преди раздавал наградите си на участници (за което - респект!), направо отсега да си знае да раздаде/раздели парите на цивилките - според негов критерий: глупав - по-глупав - най-глупав... На последните по 5 лв. за снимка пред имението.

Благодаря за развалянето на сезона Simple Smile)))) толкова ли не можа да пишеш в темата за спойлери вместо тук?!

# 641
Антон пък: АМ била влияела най-много на другите. 🤣🤣🤣

# 642
  • Другата България

Ще им каже да изберат 3-4 участници, които да участват в специална мисия, или да са изолирани, а на кръглата маса ще може да се гласува само за тях. Предателите могат да посочат и себе си в тази бройка с идеята уж да изглеждат невинни, но обикновено праведните се досещат, че поне 1 от имената е на предател.
Тоест, прецакаха тези с щитовете, правилно ли разбирам?

# 643

Тоест, прецакаха тези с щитовете, правилно ли разбирам?

Неее, те просто коментираха кои са успели да вземат щит. Още не знаем кои ще посочат да са на прицел. Blush

# 644
Владо Карамазов като енерийски свещеник е много готин, трябва да се отбележи Sunglasses.

Със сигурност отключили някакви нови фетиши сред жените в България. 😁

Общи условия

Активация на акаунт