🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 3 (30.09 - 09.10) 🎭

• 28 129
  • 729
  •   17
Отговори
# 705
  • София
По-скоро им е казано да.
Защото Коджабашев беше сред първите четирима, но не взе Щит.

За мен е безумие как този сезон не си крият щитовете. Това е едно от най-добрите оръжия за цивилките. Особено ако си го преотстъпят на някого без никой да разбере.
И как пък нито един не излъга, че има Щит? Зоран в своя Сървайвър си направи фалшив идол. Няма истински фенове тук. Нямаааа.
В смисъл, какво имам предвид. Да се похвали сред 5, 6 човека на масата. От там почти сигурно ще стигне до ушите на Предателите. Но това пък е рисковано след като всички си казват или лесно ги хващат. Ще излезе хитрец/стратег и ще го отстрелят.
Но като цяло за мен това разкриване на Щитове (къде доброволно, къде защото така е конструирано, че Предателите лесно да се сещат или стесняват кръгозора) е 'епик фейл'

# 706
Даяна обаче ми направи впечатление, че последните епизоди гласът ѝ не се чува. Какво стана с това момиче, нарочно ли я отрязаха от монтажа Grinning  Така ще си откара май доста напред, освен ние май и тези вътре забравиха, че е там.

# 707
Аз съм сигурно една от малкото, които това предаване ме разочарова! Не може всеки един епизод да е изпълнен с половин час синхрони само на Бачорски! Той коли и беси и си прави, каквото поиска. Или поне това се вижда на екран! Не виждам никакъв отпор от останалите. Махнаха Гъмов и скоро ще останат само безлични  участници, които изобщо не са интересни за гледане. Няма един ход, който да не е провокиран от Бачорски, а това прави играта доста предвидима!

# 708
# 709
Не ми хареса този епизод. Първо, че ни готвеха едно голямо Уау, а то накрая още от същото. Всичко си върви по плана на Бачорски и въпреки, че не харесвам Невена като предател и стискам палци. Малко ми е “предизвестена смърт” обаче. И тогава кой ще се опъне на този…?!
За Владо Николов просто нямам думи. Все едно за първи път го виждам този човек. Никаква мисъл, просто едно голямо АЗ скрито зад приказки за общото благо. На хората им писна от популисти. Дано това е само заради предаването, дано не е тръгнал по политическия склон, че нищо хубаво не го чака. Дори успехите на децата му няма да го спасят. Новият “Слави Трифонов” ми е. Дано да греша…
Антон какъв беше този рев?!
Ужасно инфантилно поведение! Познава за Невена, обаче го говори на голямата змия в лицето на Бачорски.
Няма ли да му види някой сметката на големия бизнесмен!?!?!

# 710
  • София
Оля ми харесва как разсъждава. Личи си кой е гледал, но не само е гледал, но има и капацитет да прозре тънкостите на играта. Тя ми е един от фаворитите за крайната победа.
Коджабашев също много добре лавира. Не е в полезрението на Предателите, нито на цивилките. Все едно е невидим. Това е възможно най-добрата игра, но да видим докога ще е така.

# 711
Владо Николов едва ли му е до политика. Достатъчно се занимава с Левски за да е  новия С.Т 2.0.
Явно е приел тази покана защото е нещо ново и евентуално може да е до края и сигурно си е взел достатъчно тлъст хонорар.

# 712
  • България
Искам много неща да се случат в следващия епизод, най-вече да отпадне Ана-Мария, защото ми е супер неприятна личност и не допринася с нищо за формата.
Реално аз слушам предаването, а не го гледам както се гледа филм. Не ми задържа вниманието, че и да си ползвам зрението. До тук оценка: 5/10.

# 713
  • София
Оля и АМ ако могат да не спойлират, хм?
Аман от тези сторита.
Писна ми от тези хора вече.

# 714
Оф, то техният кон не е излизал от рЯката.

# 715
И аз се мъча да се пазя от спойлери ама на ...сърбят ги ръцете да кажат, да кажат ...

Скучен е монтажът, какво ни интересува играта за пари и щитове, важно е какво се говори по колите - какво виждаме 2-3 мин разговори, а реално там се случва наговарянето.

После в къщата нищо ли не си говорят тия хора цял ден, цяла вечер ...все едно никой нищо не обсъжда.

Имаше такъв типаж като Бачора в английския май беше, навсякъде се буташе, супер активен и агресивен, до последно никой не се усъмни в него.

Според мен това е стадния манталитет, когато някой е активен и обикаля, търси, настройва ...овцете го възприемат като овчарското куче - той води и ги пази. Те могат и да не мислят.

Имам усещането, че те вече са изморени повечето и не им се мисли, наистина са объркани и чакат някой да им подхвърли име - ами да, така улесняват предателите. Не са надъхани участници и ги заболя главата да мислят и да участват.

Колкото Оля и Жорката мислят, толкова и Ана-Мария - участват в играта ( повечето май се скатават да не ги убият през нощта). Защо искате да махат хора, които реално играят? Да гонят и да убиват тия дето блеят, заради тях е скучно. Като ги изчистят, последните 6 епизода ще станат интересни.

Не знам какво му се чудите толкова на Бачорски, играе си играта, Неве също ...просто жалко, че не играят заедно, а още от 2 епизод предателите се захапаха - това ми се стори тъпо на мен, развалиха ни малко кефа да гледаме готин отбор на предатели да се държат поне 5-6 епизода заедно и чак към края да се стрелят.

Новия предател ще е голям риск за Бачорски - тогава ще стане интересно.

За мен статисти (според скучния монтаж) за сега са Даяна, Мирела, Мая, Венци, Тино, Йордан, Антон ...ама дали наистина са статисти или играят хората - не се знае. Този old school монтаж със сюжетната линия ми е скучен - дайте малко хаос, от тук от там, да видим реално какво става...

# 716
  • България
Жечев и Йоана-Йоко са били поканени да участват. На Жечев са му предложили по 500лв за всеки един снимачен ден. На него му се струва малко, а е ангажимент от 14 дни.

# 717
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Жалко,точно хора като Жечев са за този тип игри.
Много е умен и прозорлив.

Епизода - хареса ми. Не пропуснах нищо,дори в телефона си не гледах,което винаги се случва с другите предавания.
Неве е пътник. Пътник е още от момента,в който се съюзи с Бачарски да изгонят Жорката.
С Георги щеше да й бъде мноого по-лесно да върви напред и да играе играта. Най-грешният ход на Неве.
Очаквам я другата седмица аут.

Владо Николов е ужасно досаден. Не знам защо се мисли за толкова важен, накокошинчил се е като петел сред кокошки и си мисли,че неговата дума е значима и единствена. Кога ще го разкарате?

Фондаментална глупост са това с щитовете. Как участниците не разбират,че това е ПЛЮС на цялата група без 2-3ма човека,които са предателите? Щитовете задължително се вземат и се КРИЯТ. Нали уж праведните игра им е да спънат предателите и следователно да ги разкрият? Е,как ще се случи това с невзети или разкрити щитове?
Много зле са участниците,само единици са там и знаят какво правят ( Анна-Мария, Тино, Бачорски, Оля..)

За смъртните присъди, това го гледах вече 2 пъти в международните сезони.
4 са на прицел като един от тях ще бъде убит на следващия Конклав. Играта я играят всички участници,имунитета/щита може да отиде и при някой извън тази 4-ка заплашени. Тяхен си е проблема,че не са го спечелили.
Не знам в българената версия дали 4 ще играят или всички.

# 718
Не знам дали се дължи на монтажа, но последните два епизода ме подразниха! От ден едно Бачорски си играе с идеята да остане единственият предател, на масата пак той избира кой да е на прицел! Очаквах много повече от Мая и Дани Петканов. Дотук участието им е безлично, а хора като Мирела и Антон защо са там?

# 719
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Aнтон има присъствие, обмисля разни идеи за Предатели.

Мая е отново мое разочарование. Стои си там,яде си на корем,спи си безплатно и я бутат напред. Някакви теории да се чули от нея? Нещо да загатне за играта,освен,че ще гласува за Гъмов?

От монтажа,който ни се дава, Мая, Даяна, Глория (която вечно мрънка за нещо), Мирела са излишни. Не влияят по никакъв начин на играта.

Общи условия

Активация на акаунт